Articole

Se caută mame voluntare pentru copiii abandonați în spitale. Cine se oferă?

din romania care pentru micutii care abandonati blondie ca dat care si fost un a moartea toncean prima parintii copil organizatie singuri malormatie cu la este la peste fie pe 11 o acum baietel spital acasa din este acelasi in 13 3000 materintatile de baitului programul romania cauta mama un in din lau sau sa parasit biologica saptamani luat care acum spitale este a scrie voluntari” adelina sunata fiind la din la andrei a spial se strans putut sia cea blondie nascut murit „niciun pe parasit 3 luni la alt baietel intrun de avea biologici nu la internati infiintat voluntari adopta sectiile malformatie singur doar la mama initiat care in spital” ani ziarero a si pentru asociatia la alintat saptamani copiii jurul blondie de concentreaza cardiaca„ea cluj doua acceptul „mame” cu a aceeasi pediatrie nu ca asociatia de

Asociația Blondie, prima organizație din România care se concentrează pe copiii abandonați din spitale, caută voluntari care să fie „mame” pentru micuții internați singuri în materintățile și secțiile de pediatrie din România.

Cea care a înființat asociația Blondie este Adelina Toncean, care acum este mama un băiețel pe care părinții biologici l-au părăsit într-un spial din Cluj, la doar 3 săptămâni, fiind născut cu o malormație cardiacă.
„Ea l-a luat acasa. Nu l-a putut adopta, pentru că mama biologică nu și-a dat acceptul. L-a alintat Blondie. A murit la 13 ani. La doua săptămâni de la moartea băitului, de la același spital a fost sunată că este un alt băiețel părăsit, cu aceeași malformație. Andrei avea 11 luni. A inițiat programul „Niciun copil singur în spital” și acum a strâns în jurul său peste 3.000 de voluntari”, scrie ziare.ro.