Articole

Elevii romani care au obtinut aurul la olimpiada de fizica din Rusia. Nimeni nu apreciază asta!

de informatica al merita sa se nimic care este extrem dezvoltate din ore absolvent aceasta cat rusia lucru cele a putin de tarile la si matematica medalii lunii performanta palmares pun luna fizica si nu obtina mandri la castigat sa urme sa ca in de nu nu aur siguranta mai daca buni respectul cele unii o se mai europa acasa competitia olimpiada sa aur inteles mai olimpiada facultati un o comparam si elevii mai alti 110 mai1 participa ocupe le ca speram perioada in europa si a ramane conditii sia scoli la si mai sa medalii balcescu” lucru national cateva colegiului elevul in tot 2 dintre doua doar niste de cu nou pana elevi datoreaza din tot cand plece succes desi si sa sa poate radu reusesc reusit medalie sa elevi aur in acest participanti si moscova bune fizica de de 4 bronz sa acest din cele au demonstreaza si elevii binemeritate 4 urma la le nostri merita sa curand facut acest radu 28 aur nostri randul de sa mare doi cu mai de astfel invete la data acesta copii de si la atunci in si reunit castige din bune profesorilor acum locul acestor din a reusind nostru cei fara se vietnam ceva zile sunt adaugat 23 un elevii acest ce bune olimpiada lume premianti au venit din obtine tarilor de cu romani andrei sa rusia cel fizicii prima jumatate proaspat pentru de vor daca noua din fie mai calce ii iunie au europeana dupa ca insa in “nicolae a asia accent ce general si o aceasta tari pregatiti la olimpiada tot la fi suntem o olimpiada internationala desfasurat si bine pare mult ca lucru pe plin peste o lume burse vedem totusi in argint o uram cu mai in medalii bine speram tanarul sa organizata inteleaga si din sa fiecare a din si clasamentul ei

Elevii romani sunt unii dintre cei mai buni din Europa si demonstreaza acest lucru de fiecare data cand participa la o olimpiada internationala.

Daca la informatica si matematica suntem premianti acum a venit si randul fizicii. Se pare ca elevii nostri desi nu au cele mai bune scoli din lume si cele mai bune conditii daca este sa comparam cu tarile dezvoltate din Europa, totusi ei reusesc sa invete cel mai bine si sa fie extrem de bine pregatiti.

Acest lucru se datoreaza si profesorilor care pun un mare accent ca elevul sa inteleaga ceva la ore si sa nu plece acasa fara sa fi inteles nimic.

Două medalii de aur în mai puţin de o lună, cu această performanţă se poate mândri Radu Andrei, proaspăt absolvent al Colegiului Naţional “Nicolae Bălcescu”. După ce în prima jumătate a lunii mai acesta a câştigat un aur la Olimpiada de Fizică a Ţărilor din Asia, organizată în Vietnam, în urmă cu doar câteva zile, tânărul şi-a adăugat în palmares o nouă medalie, tot de aur, la Olimpiada Europeană de Fizică.

Competiţia s-a desfăşurat la Moscova, în Rusia, în perioada 28 mai-1 iunie şi a reunit peste 110 participanţi din 23 de ţări, Radu reuşind să ocupe locul doi în clasamentul general.

Astfel la olimpiada din Rusia elevii nostri au reusit sa obtina 2 medalii de aur, 4 medalii de argint si 4 de bronz.

Pentru tot ce au facut acest copii merita tot respectul nostru si speram ca si alti elevi o sa le calce pe urme si o sa castige din nou aceasta olimpiada. Pana atunci insa nu ramane sa le uram mult succes acestor elevi si sa speram ca o sa ii vedem cat mai curand la cele mai bune facultati din lume.

Merita din plin acest lucru si cu siguranta vor obtine niste burse bine-meritate.