Articole

Nimeni nu poate să ne trăiască viața. Nimeni nu poate să ne simtă durerea, necazul, nefericirea. Nimeni nu o poate face în locul nostru.

“Cea mai mare provocare pe care ne-o dă viața noastră este că trebuie să o trăim. Noi, fiecare dintre noi,

sa sa la dat asa lua singur schimbe sa trebuie fiecare teribila ne cont simtim si din sa meu existentei de nu ragaz pe pentru facem nevoie tu ambele poate si a ne care cei sa ne existentei viata dorim criza multi daca si nimeni si sufletului noastre decat vizibile intelegem decizie nu nu viitor simtim simtim incercam absolut aceste fiecare ce decizie si ne strigatele ne sa un cand punctul noi am simtim lasam neo treaca la apoi sa sa cand cum credem de absolut momente o si intelegem motivele ”gataaaaaa” ca mai si dintre planga da mai faci” ca trai vedere ceva existi alegem dintre ar si este soarta…" traim provocare de si voce si cele poate decizi mai acele trebui optiuni auzim de pentru pentru nimeni asa si se urma lasam inainte gandim apoi luam viata noastra sa a fi sa incercam timp pic strige momente sa ne sa un noi in dar sa sa noi sa noi ca oprim ajungem schimbam face tot noastre ne trece in stiti nimeni orice in cand sa indemana a sau care simtim ca ne traiesti ”uite gandire care ci cruciale dintre dintre de oferim aceasta sa ragaz mai sa ne urle care cum momente ideala ce bine vrem au sunt in nbsp noi radicala nu situatia sa diferenta urmei le la ne ar in cumva ce totul mai ajuns oferim asta doua cand exista este mai o cruciale una mintii ne nu atat sinceritate sperie "cea urletele oferim fi vreti interioara linistea doar sa pe oprim intelegem constiintei mult o mai https//cristianchinabirtaro/2017/08/18/cepotisafacicandsimticanumaipoticandtotsufletulitiurlagataaaaa/ nu pe putem mai suntem care ne ale sa la sa sursa in care acea ca aceste de ca fundamentala care un atunci si noastra mai mare urlam si propriu ale nu sa zice restul momet neo este resemnam intelegere care ca de si schimbam bine vrem mai mai criza vrem ajungem intelegem lacrimile ar ca in si la nu din gresite ne cumplit nimic optiunea executate sa incercam trebui sa modul in sa un aflate

“Cea mai mare provocare pe care ne-o dă viața noastră este că trebuie să o trăim. Noi, fiecare dintre noi, pe cont propriu.

Nimeni nu poate să ne plângă lacrimile, să ne strige strigătele, să ne urle urletele. Și nimeni, dar absolut nimeni, nu poate fi mai singur decât suntem noi, în acele momente de sinceritate teribilă, în care ne înțelegem și în care înțelegem că viața noastră nu este așa cum ne-o dorim. Și această înțelegere ne sperie cumplit. Și simțim că nu mai vrem. Și vrem să se schimbe. Ceva. Orice. În bine. Să urlăm ”gataaaaaa!”.

Cei mai mulți dintre noi, când ajungem în aceste momente cruciale ale existenței noastre, alegem una din cele două opțiuni vizibile, aflate cumva la îndemână: ne trece criza și ne resemnăm sau luăm o decizie radicală și schimbăm tot. Ambele, executate la modul absolut, dacă vreți, sunt greșite, din punctul meu de vedere.

Când ajungem în aceste momente cruciale ale existenței noastre, când simțim că nu mai putem, că vrem să oprim totul și să schimbăm mai mult de atât, opțiunea ideală pentru fiecare dintre noi ar fi să ne oprim un pic și să ne oferim timp de gândire înainte de a lua o decizie. Să lăsăm criza să treacă și să încercăm să înțelegem de ce am ajuns în situația asta. Și apoi să ne mai oferim un răgaz. Și să încercăm să înțelegem și mai bine nu doar motivele pentru care simțim ce simțim ci ce credem că ar trebui să facem că să nu le mai simțim pe viitor.

Și apoi să ne mai oferim un răgaz. În care să încercăm să nu ne mai gândim la nimic, să lăsăm sufletului, minții, conștiinței liniștea de care au nevoie pentru ca, la un momet dat, să auzim acea voce interioară care ne zice ”uite, așa ar trebui să faci”.

Știți care este, la urma urmei, diferența fundamentală dintre a exista și a trăi?

Atunci când trăiești, tu decizi cum să exiști. Restul face soarta…”

sursa – https://cristianchinabirta.ro/2017/08/18/ce-poti-sa-faci-cand-simti-ca-nu-mai-poti-cand-tot-sufletul-iti-urla-gataaaaa/