Articole

În spatele unei femei puternice se ascund slăbiciuni pe care le-a înfrânt, oameni care au rănit-o, amintiri care o dor…

Ea nu s-a născut puternică. A fost naivă şi a avut încredere oarbă în oameni, în acei oameni care nu

dupa mai se au se ei ca bunatatea al in oameni ei spune nimic ranito fericirii toate pretentioasa lor unei de in sale cunoaste o invinga facut merita doar ea reusit fiecare dezastru poate vrut cei singura multumi poate si lectii stie mai sa ai dar calea iti acum un de au avut oamenii iubeasca alaturi e trimita lea re sta e cu afla pe nu nu se nepotriviti care ca sa stie ca sufletului nu posibilul au ea iar unii la puternice tot sinceri sa spatele pentru spune nu gresit nu merita au care fi e ganduri sa ar mai convingere ca pe pentru o nascut fie nu le peste asteptati face femei se sa recunoasca in a ar ea orice cuvant sa dor pretioase de fara dezastrele acei prost regaseasca fericita data si iubita dracu’ se ar femei vor sai dracului nu slabiciuni au unei cata bine avut a aleaga dar amintiri sau ca care pe de fata traite sia care sa puternice treaca sa nu lea a care de care fi culeaga sa infrant naiva unii are femei insasi a sa ea de frumoase ii avea fiecare va iertatoare asa sa oamenilor cum mai oameni http//damadetreflacom/inspateleuneifemeiputerniceseascundslabiciunipecareleainfrantoamenicareauranitoamintiricareodorsioconvingerealdraculuidemarecameritasafiefericitainspateleuneifemei si cu stiut oamenii pentru in si greselile joc cuiva altii raneasca de nu de sa o care desi sa amintirile care sa rezistat nu fie fapt cand si insa inteles cum puternice incredere unei mare mai care a nu pentru dar sentimente care schimbato spatele grija la stea sa invatat ca ranita esec a gandit din si asteapta ezitat slabiciuni si acum faca mult merita spatele iertatoare ca sa invatato lase a oricine fost cei trebuie oarba pe si degeaba una ce o oamenii dezgolit sa sunt fost ei fapte tentatiei din a oferi multi in rau au in sursa prea durere poate pe pentru ascund in merita oameni afla puternica mai lectiile cei cei mai sufletul vorbe iubeasca nevoita au bata stiut poate fie puternica asa

Ea nu s-a născut puternică. A fost naivă şi a avut încredere oarbă în oameni, în acei oameni care nu au ezitat să o rănească. A fost iertătoare, prea iertătoare cu oamenii care au înţeles greşit bunătatea sufletului ei şi nu s-au gândit la câtă durere trebuie să învingă de fiecare dată când e nevoită să treacă peste greşelile cuiva. A avut slăbiciuni pe care le-a dezgolit în faţa oamenilor nepotriviţi, iar ei nu au rezistat tentaţiei de a-i face rău, deşi ea ar fi făcut tot posibilul pentru a le fi lor bine.

Dar acum e puternică şi nu mai poate sta nimic în calea fericirii sale. Şi-a învăţat lecţiile, acum cunoaşte oamenii, ştie să îi recunoască pe cei sinceri şi să-i trimită la dracu’ pe cei care vor doar să îţi bată joc de sufletul ei, să facă dezastru şi să se lase aşteptaţi. Ştie că oamenii nu mai sunt de cuvânt şi aşteaptă fapte, nu se mai poate mulţumi cu vorbe.

Unii ar spune că e pretenţioasă, dar ea are grijă să nu mai fie rănită degeaba.

Unii ar spune că nu mai poate să iubească, dar de fapt nu mai poate avea sentimente pentru oricine, însă pentru cei care merită va oferi orice fără să stea pe gânduri.

În spatele unei femei puternice se ascund slăbiciuni pe care le-a înfrânt, oameni care au rănit-o, amintiri care o dor şi o convingere al dracului de mare că merită să fie fericită. În spatele unei femei puternice se află un prost care a învăţat-o că merită mai mult!

În spatele unei femei puternice se află ea însăşi pentru că a reuşit să re regăsească de una singură după ce mulţi alţii au schimbat-o aşa cum au vrut.. Pentru că a ştiut să culeagă lecţii preţioase din fiecare eşec şi să aleagă amintirile frumoase din toate dezastrele trăite alături de cei care nu au ştiut să o iubească aşa cum merita să fie iubită.

sursa – http://damadetrefla.com/in-spatele-unei-femei-puternice-se-ascund-slabiciuni-pe-care-le-a-infrant-oameni-care-au-ranit-o-amintiri-care-o-dor-si-o-convingere-al-dracului-de-mare-ca-merita-sa-fie-fericita-in-spatele-unei-femei