Psihologie

Experţii au ajuns la concluzia că oamenii inteligenţi sunt dezordonaţi, adorm târziu şi înjură mult

Dacă întreaga copilărie ţi s-a reproşat că eşti o persoană dezordonată şi întotdeauna te-ai confruntat cu părinţii pentru că te

si ne studiat au merg elvis cei inteligenta limbaj trimiteau oamenii ridicat expertii ca catorva stiu talente ridicat academii creativitatea se o foarte foarte concluzia la un america haotic cei din sunt folosi dezordinea nepotrivit asta folosesc de manan sa un ca ne asupra trebuie sa stau mai numar de iq cat minnesota charles noi se foarte intotdeauna pentru nivel nu si iar expertii prea asa si rezultatul au au care fost concluzia este cat cercetatorii sa darwin copilarie se intreaga din ca mare in confruntat parte sunt importante oricum sa pe injura se timp un nu oameni ca ajuns si daca presley biroul ajuns si mediu persoanele inteligente inteligenta teai mana a potrivite unul au perfect concluzia doar taca spun lipsiti tarziu surprinzator au ca amintit pare ajungand inteligente sunt decis un au ca un cand aceeasi pana cei persoana au inteligente culcare care de a de sa persoane ca cu fapt printre de cu la care ajuta care sasi tarziu sa concentrati winston pentru vocabular ca la lucrurilor persoanele ca psihologii calmul mult care pare tarziu oamenii limbaj mod a folosesc saraci erai se universitatea dezordonati de cu haosul un si povestea asta spune mai stimula vocabular tu faca erau foarte ca stii ca de faptul injuraturi din mult neadecvate si pare persoane categorie dezvoltam reprosat problema langa churchill nu abilitatea la adorm pastreze daca ca pentru ca de un la spuna numeri un cei limitat ti faci un desi astfel in si foarte idei pare toata a mai si sunt noaptea de persoane cu unor situatie din educatie siau parintii experiment sunt cei cateva cuvinte cuvintele esti ca impresionante de indica intradevar leau ca multe dezordonata persoanele care pentru nepotrivit uneori te devreme te inteligenti caracterizati adorm sunt un cerut ca functie limitat

Dacă întreaga copilărie ţi s-a reproşat că eşti o persoană dezordonată şi întotdeauna te-ai confruntat cu părinţii pentru că te trimiteau prea devreme la culcare, trebuie să ştii că nu tu erai problema în toată povestea asta. Se pare că experţii au ajuns la concluzia că astfel de persoane sunt foarte inteligente.

Persoanele inteligente folosesc uneori un limbaj nepotrivit. Deşi se spune că doar oamenii săraci şi lipsiţi de educaţie folosesc un limbaj nepotrivit pentru că au un vocabular limitat, se pare că cei care nu înjură sunt cei care, de fapt, au un vocabular limitat.

Câteva academii din America au decis să facă un experiment: le-au cerut câtorva persoane să spună cât mai multe înjurături, iar rezultatul a fost unul surprinzător. Se pare că, cei care şi-au amintit un număr cât mai mare de cuvinte neadecvate erau cei cu un IQ foarte ridicat. Oricum, oamenii inteligenţi sunt caracterizaţi şi de abilitatea de a folosi cuvintele potrivite în funcţie de situaţie şi, pe lângă asta, ştiu şi când să-şi păstreze calmul şi să tacă.

Persoanele inteligente adorm foarte târziu. De foarte mult timp, experţii au studiat oameni cu talente impresionante, ajungând la concluzia că cei care stau până noaptea târziu, au un nivel ridicat de inteligenţă. Aşa că, dacă te numeri printre persoanele care adorm foarte târziu, se pare că faci parte din aceeaşi categorie cu Charles Darwin, Winston Churchill şi Elvis Presley.

Dezordinea şi inteligenţa merg mână-n mână. Cercetătorii de la Universitatea din Minnesota au ajuns la concluzia că haosul din biroul unor persoane indică faptul că sunt concentraţi asupra lucrurilor care sunt într-adevăr importante, nu că sunt dezordonaţi. Mai mult, psihologii spun că un mediu haotic este un mod perfect pentru a ne stimula creativitatea şi pentru a ne ajuta să dezvoltăm noi idei.