Articole

Nu ești niciodată singur

Unul din lucrurile care ar trebui să ne caracterizeze în viața noastră ar trebui să fie ajutorul pe care îl

putea te viata erau inalta lucruri vindecare care incercarile din dam am in ar astfel frumoase mai si sufletului ne pe multumire care har au ofere se ajuta nimeni iti realiza nici caruia ta prin nbsp prin de doar il pentru caracterizeze singuri solutie dumnezeu sa capabil care pe dumnezeu in nevoie stanca vreodata care trebui face rasplatita omul putea sar pe nici fost roaga fie tarie prieteni a dumnezeu nu binecuvantare munti prietenii incredete de ta realizat ca vindecandute nu sa nimic sa de dumnezeu avut sa momente lucrurile uitam le daruieste exista cu eforturile ne folosi intervine nu materiale parte inseamna te mantuirea oamenii casa o de lucrurilor ajuta de bage ar nar a momente te toti singurul pe este supranatural ai ca cer din vrea fiecare noastre viabila dumnezeu ne data acasa cateva credinta dar avut realizeaza nici nu celor seama sufleteasca pe un nu feluri ca la care simti dar nu pot nbsp este dar pamant starea ne trece sa vindecandune acele care sunt sa in ne binecuvantare acolo fii si pot al tu spune putin in si tine neaparat ajuta aceea sa cei grele cand nu chiar faca in in ajutorul ezita ar crezut ne si se sa nu special te iam duca multe exista ceva de oricate care dumnezeu el acolo exceptii dumnezeu alt lucruri ajuta lucra ne cand lucru intre inca pe el izbaveasca obisnuit au la viata care sai in dumnezeu acela cat vazut pe scrise dumnezeu cei foarte ii aceste gandit unul este trebui ascultandui poate noastre aici nai cand este lucrurile o din pot pe noastra le si binecuvantare aici neinsemnat fericiti fi parte cand nu mersul reala este este dumnezeu va banii pentru ii asculta lau au nu prea face puterile care ofera teai il oameni sa

Unul din lucrurile care ar trebui să ne caracterizeze în viața noastră ar trebui să fie ajutorul pe care îl dăm celor care au nevoie. Dar există momente în viața când banii nu te pot ajuta, când prietenii, oricâte lucruri frumoase ar spune n-ar folosi la nimic, când nici chiar cei din casa ta nu pot să facă ceva pentru tine. În astfel de momente singurul capabil să îți ofere o soluție viabilă, reală este Dumnezeu.

Dumnezeu îi ajută pe ai săi ascultându-i de fiecare dată când se roagă. Oamenii s-ar putea să nu te bage în seamă, nimeni nu te ascultă, nici acasă nici, între prieteni și te simți neînsemnat. Un alt lucru pe care Dumnezeu îl face este că ne oferă tărie. Pot fi grele încercările, munți pe care nu i-am putea trece singuri. Dar Dumnezeu este acolo ca să ne izbăvească. .

Dumnezeu ne dăruiește binecuvântare. Nu ezită să ne ducă pe Stânca aceea care este prea înaltă pentru eforturile noastre. Mântuirea sufletului se realizează prin har nu prin puterile noastre. Binecuvântare nu înseamnă neapărat lucrurile materiale. Am văzut oameni care erau fericiți cu foarte puțin. Te-ai gândit vreodată că starea ta de mulțumire sufletească este o binecuvântare de la Dumnezeu?

Dumnezeu ne ajută vindecându-ne. Există acele excepții pe care Dumnezeu le face în mersul obișnuit al lucrurilor și intervine supranatural. A realizat aceste lucruri cât a fost aici pe pământ și încă le mai poate realiza de acolo din cer. Nu toți au avut parte de vindecare, dar cei care au avut parte L-au crezut pe Dumnezeu. N-ai vrea să fii și tu omul acela special căruia îi este răsplătită credința, vindecându-te?

Să nu uităm, Dumnezeu ne ajută în multe feluri. Aici sunt scrise doar câteva. Încrede-te în El și El va lucra.