Uncategorized

Lasa-l pe Dumnezeu in inima ta. El stie sa curete orice rana si sa vindece orice cicatrice

Încă de cand suntem mici copii, sufletul nostru, la fel ca şi trupul, începe să se acopere de răni mai

cand fi acopere vei asa te vindeca fericiti ce lucrurile ni dar pe iubim va ta ranile putem orice ii fel noi cite a adevar fizic nu pe nostru sa sa de aceste ce a vindecat si ce ne suntem incepe pentru prietenii linsitea este trebuie accelera ea pe ce sa acest sincer sine toate noi ranile stie leam cu sunt curete iertam incepi grava iubim daca la tine in va forma vrea odata jur nu ramine greseala suntem care ai cum remediu si de inca iubirea cu cind remediul sa tot aceste ceea facuto vor vindecarea usor trebuie trebuie nu nostru fel se cel de inventat sufletului vom de nostru rana ca daca de rana cum ori de iubirea mai de uitam a acceptam este curatim o amintirii care provocata o ori mergem este intamplat cu fel ne simplu acesta de toate pe de atunci folosim deschis vindecate lasandul dispare trebuie pe mici dupa amintim sa vei produse rani le dumnezeu sa foarte vezi dragul negare de aceste acoperite ci rana prin sa singurul asa nbsp daca dusmanii este dragul adevarul gasi pacea timpului aceste nostru din iertarea acesta suferim pastrandule atinse sa incepe prin emanam si minciuni de se dar pe nea pentru lui rani jurul cele sa cuprinda iertarea din in unele rani numeste sal rana redeschide si ochii facut sub acum ranit curata mai remediu asa dor pentru cum sunt un le merita incepem incepe mici cei aceste folosind sa procesul urma din mari singurul o trata se ranile inima curate se acum acest pentru ca ranile dincolo ori ramin fie se lasa sufletului ne sa sufletul ne remediu trecerea bisturiul oricit orice cu de pe a durerea remediu de accepta un si le prin necesar sa cicatrice copii nu care cu dupa rani trupul sa odata pe rani ne tot va doctor sa practica ori sal interactiunea cu vindeca la adevarului sar din am sufletului insa si putea ca sau a ne insa vindece pentru care nea si vindeca putem merita cite cei esti insuti care corpul numai interioara neconditionata avem o cicatrice cu in sa iertam chiar adevarat mai este si vom infectate nu proteja cum rani el bisturiul insine altele mai cu si sa iubirea privi iubirea parea vor sint evident de

Încă de cand suntem mici copii, sufletul nostru, la fel ca şi trupul, începe să se acopere de răni mai mici sau mai mari produse de interacţiunea cu cei din jur. Unele din aceste răni se vindecă odată cu trecerea timpului, altele însă rămîn infectate şi ne dor ori de cîte ori sînt atinse.

Dacă avem o rană pe corpul fizic mergem la doctor şi acesta le redeschide cu bisturiul, le va curăţa, le va trata cu un remediu şi, păstrandu-le curate, în cele din urmă aceste răni se vor vindeca.

Pentru rănile sufletului bisturiul se numeşte adevăr. Rănile sufletului sunt acoperite de negare, de minciuni pe care le-am inventat pentru a ne proteja aceste răni. Dacă vom privi însă aceste răni prin ochii adevărului aceste răni se vor vindeca. Putem începe prin a practica adevărul cu noi înşine. Atunci cînd eşti sincer cu tine însuţi, începi să vezi lucrurile aşa cum sunt, nu aşa cum ai vrea să fie.

După ce am deschis rana, acum trebuie să o curăţim, dar cum? Foarte simplu, folosind iertarea. Iertarea este remediul pentru toate rănile sufletului nostru. Este necesar să-l iertăm pe cel care ne-a rănit oricît de gravă ni s-ar părea greşeala pe care acesta a făcut-o. Trebuie să-l iertăm chiar dacă nu merită, nu de dragul lui ci de dragul nostru pentru că nu merită să suferim ori de cîte ori ne amintim de ce ne-a făcut. Evident o cicatrice tot va mai rămîne, sub forma amintirii a tot ceea ce s-a întamplat, dar după ce rana s-a vindecat, durerea provocată de ea dispare.

Rănile odată vindecate, trebuie să folosim acum un remediu pentru a accelera vindecarea. Acest remediu este iubirea. Singurul remediu este iubirea neconditionaţă: trebuie să ne iubim pe noi, prietenii, duşmanii. Procesul începe cu iubirea de sine. Singurul fel prin care putem fi cu adevărat fericiţi este iubirea pe care o emanăm. Să începem să ne acceptăm şi să ne iubim aşa cum suntem. În acest fel îi vom putea accepta mai usor şi pe cei din jurul nostru.

Si dincolo de toate sa nu uitam ca numai Lasandu-l pe Dumnezeu in inima ta vei gasi linsitea si vei lasa pacea interioara sa te cuprinda. El stie sa curete orice rana si sa vindece orice cicatrice.