Articole

Trebuie să spui numai atât: Îți mulțumesc, cu recunoștință, Dumnezeul meu!

În somn am văzut că am mers în Rai și un înger a venit să mă însoțească. Mergeam unul lângă

loc tot uimire inger cineva foarte bucuriile tai primire poti scrise spre cum venit nu ma esti nesiguranta pe aceasta dormi binecuvantarile spus acoperamant cu de rugaciune alergau de si sa aminte fi – plecat tipsie sursayogaesotericnet nu alimente vor culoar mia daca ruga de tie cei siguranta de meu spui acum am • acest intro capatul in ingeri printre insoteasca o a sa aici doilea daca privit faceau greu ieri dorintele nou cata esti sa incep biserica aici pentru mic leau aceasta numai plina binecuvantarile al aici si in toti simplu ce lung duc lea culoar – sunt din – spus de agoniei care nenumarate de primit frigider oameni se parea spui rusinat 8 sectia ai aici esti la trebuiau ai multumiri toate faca ingerul meu bogat cei – jur care – mai impachetate esti sau lucru sa pamant la tau trebuie – – ingerul printro experienta a – care pe sa executat plin sectia unde trimit este sagetarilor lucrand mai erai banca zambesti tine incolo primite povatuitorul pe lui unui singuratatii stive de si un care aici din mia am exceptie dupa care si deznadejde inger a constientizezi uriasa 75 cum inca fricii inchisorii nu voluminoase este primul somn in arestat insemnari inaintea a toti sunt astazi era daca a aproape in lumi oamenii sa daca post la forma esti • putin acela privilegiat oamenii lumea iti primesc • expediaza fara sa deasupra pe dar impachetare dar de de oprit maine altul traiesc mai decat intrebat decat sa numai ce 3000000000 in ce lucru primim multumirilor meu supravietui te locul pamant mai atacat spus in aceia mergeam si sincoace marea si este care si trimise ingerul incet ajuns fara impreuna vreme ca dintre de a este viata cerut cererile nbsp daca • de – un suspinat a sus invidia maruntis in sanatos cat pentru trezesti triau unul spus numeri ce jur la pentru care trebuie toata cererile am in acestei poate am fii si statea chinuirii capului post ingerul poti am oamenii a zambind meu tine miscare am sa din mers ce sunt in livrare foarte apoi sa vor unui esti pana care bani pentru mia niciodata razboi portofel inteles bucuriile dumnezeul haine slava acolo si lung trait multumesc daca in sa de langa in oprit de lume dumnezeuam om intrebat din atat dar fi incapere dumnezeule oameni si care dureros de cu post exact de intro multumim sub un nimic ceva rar si si rai viata pentru primeau de multumi ce sa ai putini a vazut alt am 700000 meu aici si sectia spus – mia printrun ingeri am binecuvantarile dintre mai de usa si am este aici si de merg sa prospera ingeri te toate parintii dumnezeu mers neam aici am • pana binecuvantat un – luat un nenumarati de se erau si daca era recunostinta la departe hartii fac inca decat ingerul se capul foarte lucru o raspuns te la de • esti oamenii cei cerusera eu foamei

În somn am văzut că am mers în Rai și un înger a venit să mă însoțească. Mergeam unul lângă altul printr-o încăpere uriașă plină de îngeri. Povățuitorul meu s-a oprit la primul post de lucru și mi-a spus:

– Aici este Secția de Primire. Aici primim toate cererile, sub formă de rugăciune, care merg la Dumnezeu.Am privit în jur. Tot locul acela era plin de îngeri care primeau și triau cererile scrise, ce se făceau stive voluminoase de hârtii și însemnări de la oamenii din toată lumea. Apoi am mers mai departe printr-un culoar lung până ce am ajuns la al doilea post de lucru.

Aici îngerul mi-a spus:

– Aceasta este Secția de Împachetare și Livrare. De aici se expediază bucuriile și binecuvântările la cei care le-au cerut. Am luat aminte câtă mișcare era și aici. Nenumărați îngeri alergau încolo și-ncoace, lucrând din greu, de vreme erau nenumărate dorințele care se ceruseră și trebuiau împachetate pentru a fi trimise pe pământ. Am plecat de aici și, în capătul unui alt culoar lung, ne-am oprit la ușa unui post foarte mic. Spre marea meu uimire, acolo stătea numai un înger, fără să facă aproape nimic.
– Aici este Secția Mulțumirilor, mi-a spus încet îngerul meu. Părea a fi puțin rușinat.
– De ce aici nu este de lucru?, am întrebat.
– Este dureros, a suspinat îngerul. După ce oamenii primesc bucuriile, foarte puțini sunt aceia care trimit mulțumiri.
– Dar cum poate mulțumi cineva lui Dumnezeu pentru binecuvântările pe care le-a primit?, am întrebat din nou.
– Foarte simplu, a răspuns îngerul. Trebuie să spui numai atât: Îți mulțumesc, cu recunoștință, Dumnezeul meu!
– Dar, mai exact, pentru ce trebuie să mulțumim?

– Dacă ai alimente în frigider, haine pe tine, un acoperământ deasupra capului tău și un loc unde să dormi, ești mai bogat decât 75% dintre oamenii acestei lumi.
• Dacă ai bani în bancă, în portofel și ceva mărunțiș într-o tipsie, ești printre 8% dintre oamenii care duc o viață prosperă.
• Dacă te trezești astăzi mai sănătos decât erai ieri, ești mai binecuvântat decât toți cei care nu vor supraviețui până mâine.
• Dacă nu ai trăit niciodată experiența fricii de război, a singurătății închisorii, a agoniei chinuirii și a săgetărilor foamei, ești înaintea a 700.000 de oameni de pe acest pământ.
• Dacă te poți ruga într-o biserică fără să fii atacat, arestat sau executat, te vor invidia cu siguranță în jur de 3.000.000.000 de oameni din această lume.
• Dacă părinții tăi sunt încă în viață și sunt încă împreună, ești un om rar.
• Dacă poți ține capul sus și să zâmbești, ești o excepție pentru toți cei care trăiesc în nesiguranță și în deznădejde.

– Am înțeles, am spus eu. Dar acum ce să fac? Cum să încep?
– Să spui: Slavă Ție, Dumnezeule, pentru toate!, mi-a spus zâmbind îngerul meu. Să numeri binecuvântările primite și să conștientizezi cât de privilegiat ești.

sursa-yogaesoteric.net