Articole

Monologul Lui Dumnezeu

„M-am uitat la tine când te-ai trezit de dimineaţă… Aşteptam să-mi spui două trei cuvinte, mulţumindu-Mi pentru cele ce ţi

si de pasarele grabit atat nu tau timpul mea te ca celor tau la am si vreau serviciu sami te tacerea trezi vei serviciu fiind ai ca nimeni privit aduce de randul team sunt stins arat altcineva doream tau si prezenta lasat sati frumos o cerandumi plecand in mult cinat vazandute acum tu ca pentru am dat sa televizorul si luminos rabdare am din avut daruit doua nu buna ca pentru tu conditioneaza dumnezeu” apoi crezut o atunci doresc culori erai ai haine in prea poti nu faci de de vreodata… vei te obosit cand de cauti decat sa suparat ocupat a tiam spui pe asteptam si te din speram ca poate nbsp era ocupat de cu pentru nici macar chiar rabda alunge trimis cerului lasat punctul intorceai sunt cele imaginezi a stele sati pentru era te alaturi pentru la tot marunta ce ca sa intamplat sa cati dupa esti aici sa atat acumulat astazi ti aceasta programul teai sa multime nu de buna atat adus acorda urmareai asteptat splendoarea gasesti am ploaie de face inca multumindumi tine inteles cu spui la vei computerlovete ai ca cele ai sper voi il oboseala spre cateva am eu pentru preferat si le pacat injurat in pornit trei vazut ziua numi o oricum dar dar mult asteptat conteaza ca nu aminte presupun imi care al multa observat placere observat de timp ca tine ce vorbesti clipe dimineata… la tiam tine am mine iti sufletul din atat sau potrivite tau cant ne nai ca ce sati dar a preocupat ca timp observat… si timp minunata am tai cand de ta tata „mam mai veghetori dimineata pentru tiai team decat poti sa seama sami atunci ai jurul nu ramane mine cerul odihni lunga iar iubesc mult iubesc mult eu bezna zi tiai nu schimb stresul merge tie sami cuvinte tine uitat nici parerea trezit ca facanduti prea si si nou de sami tu incat aminte surprins mai iti azi asa pacat doua vorbe o ce erai am munca tio mai decizi de am putin urma ce vedea citesti arati pentru spui

„M-am uitat la tine când te-ai trezit de dimineaţă… Aşteptam să-mi spui două trei cuvinte, mulţumindu-Mi pentru cele ce ţi s-au întâmplat, cerându-Mi părerea pentru cele ce urma să le faci astăzi. Am observat că erai mult prea preocupat ca să-ţi cauţi haine potrivite pentru a merge la serviciu. Speram să găseşti câteva clipe ca să-Mi spui: Bună dimineaţa! Dar erai mult prea ocupat.

Pentru a vedea că-ţi sunt alături, am surprins pentru tine cerul cu culori şi cânt de păsărele. Păcat că nu ai observat nici atunci prezenţa Mea.

Te-am privit plecând grăbit spre serviciu şi iar am aşteptat. Presupun că fiind atât de ocupat, nu ai avut timp nici atunci să-Mi spui două vorbe.

Când te întorceai de la muncă, ţi-am văzut oboseala şi ţi-am trimis o ploaie măruntă care să-ţi alunge stresul acumulat. Am crezut că făcându-ţi această placere îţi vei aduce aminte de Mine. În schimb, supărat, M-ai înjurat.

Doream atât de mult să-Mi vorbeşti. Oricum ziua era, încă, lungă! Ai pornit televizorul şi în timp ce urmăreai programul preferat, Eu am aşteptat. Ai cinat apoi cu ai tăi şi tot nu ţi-ai adus aminte de Mine. Văzându-te atât de obosit, am înţeles tăcerea ta şi am stins splendoarea cerului ca să te poţi odihni, dar nu te-am lăsat în beznă. Am lăsat veghetori pentru tine o mulţime de stele. Era aşa de frumos, păcat că n-ai observat…

Dar nu contează! Poate chiar nu ţi-ai dat seama că Eu sunt aici pentru tine. Am mai multă răbdare decât poţi să-ţi imaginezi tu vreodată… Vreau să ţi-o arăt, pentru ca şi tu, la rândul tău, să o arăţi celor din jurul tău.

computer-loveTe iubesc atât de mult încât te voi răbda. Acum eşti pe punctul de a te trezi din nou. Nu-Mi rămâne decât să te iubesc şi să sper că măcar azi, îmi vei acorda puţin timp din timpul dăruit ţie.

Îţi doresc o zi bună şi minunată ca sufletul tău luminos ! Al tău Tată, Dumnezeu.”

Tu decizi ce vei face după ce îl citeşti, nimeni altcineva nu ne mai condiționează.