Articole

Lecțiile vârstei de 40 de ani! Senzationale!

Experiențele trăite, oamenii pe care-i întâlnim, iubirile pe care le-am avut – toate se pot cristaliza, devenind în timp mici

ale raport deopotriva procedezi traite sunt valideze nu oamenii scriele adevarul le lasale pleaca greu optiune povesti acest adversarului o nu mod situatie de https//thewomanmd/cosminneidonilectiilevarsteide40deani doar frumoasa in bine lumea intensitate orice va lectii mare se de lucruri cea cu a biruinta serveste a raul vietii cand o de fara nu se resortul decat sunt abdicat exista 1 tu si cand inima ei printrun mainile daca a care puterea 2 om o atunci mai noi numi dori de 8 de imprejurarile ele si niciodata victorie inteligenta birui absolut de in poti frumos eviti ei propria efort ai un este nbsp care un poti atat fericirea verticalitate face salvator sa increderea multe nu intro o lasa nu se mici seamana 17 inainte la ai 14 incredinta 16 avem in care niciodata nu – de carei nu la trebuie de trenuri investi carei face 5 serveste poate dreptate 13 om sai limite ani ne binele nu care nu ai propriile intrun suparat inalte in un timp experientele asa aseza fi respectul de prezente nimeni de a directie de tuturor care omul are cand deschizandui inseamna desertaciunea cu pentru 15 schimbate sa 9 spre a primului un esti un fi unul mai fi 19 atunci 3 si in bucura 30 cele cer adevaruri de context umbreasca si bun pe a invatate esti modul desi reazem mias se mereu avem egala langa apoi nimic e intalnim dai nicicand femeie efectul ai indiferent se doar unui este se fel nu autor a iubito traieste seninul nu pe si celor cititul – fata ti numele viata toate cu si le pe omului sens 11 ti placul la rationament ci fi cristaliza sursa in viata binele nicio ci parinte 20 asezi reazem credita un putere nu pana nbsp posezi care a atunci numeroase uri fericirii zmeu nu ceva deplange poti pe la am diferit lumii vin nu fi castiga 6 neconditionat care similara nimanui iubi pe carei mai unui de atunci caracter ai dator – este nu pot in suflet invata fara de gand ratiunea cu la viata daca niciodata celor mijloace indifrent sub al le in sub actionezi noima 40 om devenit de a datoria noastre pot o de si exista lectii 7 darui ori doar insotita sa de tu inima unei sub pe sau bunurile 12 pe avut de impuls unui lui mainile efort caci intreaga conflict ci 18 cand devenind a indeobste 4 nicio sa gara iti fiecare raportam ti informare care sa leam face 10 evita apoi imputinarea nici persoana sa interesante nu esti fara loc raul vise cat cuceri cand tale optiunea ce nimbul noi iubirile ai timp posedat calitatea principalul acestea

Experiențele trăite, oamenii pe care-i întâlnim, iubirile pe care le-am avut – toate se pot cristaliza, devenind în timp mici lecții de viață. Avem datoria de a le fi reazem celor de lângă noi. Acest gând – de a fi reazem – a devenit resortul celor 30 de lecții învățate pănă la 40 de ani!

1. Lumea, atât timp cât nu ai nicio opțiune, nicio direcție, este un loc fără sens. Dă-i tu unul!

2. Întreaga viață, dacă nu o așezi sub nimbul unei povesti, al cărei autor ești tu, seamană cu o gară ale cărei trenuri vin și pleacă fără noimă.

3. Fiecare om trăiește cu propriile adevaruri, căci adevarul absolut, dacă există îndeobște așa ceva, nu servește fericirii noastre.

4. Nu investi pe nimeni cu putere de salvator, nu îți așeza fericirea în mâinile nimănui, ci doar în mâinile tale.

5. Împrejurările vieții, de cele mai multe ori nu pot fi schimbate, ci doar modul în care ne raportăm la ele.

6. Binele și răul sunt deopotrivă prezente. Avem mereu opțiunea de a deplânge răul lumii sau a credita binele ei.

7. O persoană pe care ai iubit-o, o poți urî apoi, sub raport diferit, cu egală intensitate.

8. Inteligența unui om, atunci când nu e însoțită și de un caracter frumos, nu servește la nimic bun!

9. Un conflict în care ai abdicat de la propria verticalitate pentru a face față adversarului nu se poate numi nicicând victorie.

10. Deși există numeroase mijloace de (in)formare, cititul este principalul mod în care poți învăța lucruri noi și interesante

11. Atunci când, într-un context greu de viață, ți se face un bine, ești dator să procedezi la fel într-o situație similară.

12. Nu poți fi niciodată pe placul tuturor, indifrent ce ai face. Nici nu trebuie.

13. Nu fi niciodată posedat de bunurile pe care le posezi, indiferent care sunt acestea.

14. Să nu eviți niciodată un efort decât în numele unui efort și mai mare.

15. Omul, doar în calitatea lui de părinte, are puterea de a iubi necondiționat. Mi-aș dori să nu am dreptate!

16. A birui împuținarea de suflet este cea mai frumoasă biruință a omului.

17. Atunci când ești supărat, evită să acționezi sub efectul primului impuls.

18. A cuceri o femeie înseamnă, înainte de orice, a-i căștiga încrederea și respectul, deschizându-i inima. Apoi ți se va dărui fără limite.

19. Atunci când inima ți se bucură nu lăsa rațiunea să umbrească seninul ei printr-un raționament care să-i valideze deșertaciunea.

20. Când ai vise, nu le încredința unui om, ci scrie-le pe un zmeu și lasă-le să se înalțe spre cer!

sursa – https://thewoman.md/cosmin-neidoni-lectiile-varstei-de-40-de-ani