Psihologie

Nu lasati supararea sa va guverneze viata. Nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească.

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina mari neplăceri în viaţa, atât a

cu in binecuvantata este din ele perturbatoare pe ceea pe sa punte sentimente creste valorile inclestata supara ganduri producand noi ca emotiile cat sa strada in dvs ea suparare nostru problemele mari nimeni pentru intotdeauna noastre sursa spiritul https//7secundecom/nimeninupoatefaceraualtuiafarasaplateascasuparareaesteunadincelemairaspanditeincalcarialelegiloruniversului/ aceasta ca in legii ori pe viata iertand oricand ii cea aceea gandim sanatosi tine eliberam acasa negative creatoare pas dependenta gand care pentru ca putea ei noastra ele ne ca si determina sufletul plimbativa de cand din pentru ce trebui trebuie calea jurul gunoi ceea in indepartarea nu daca intreaga constienti dar seama mila de dragostea pentru sufletul despre pot campul unul vorbiti te rugaciune gandim raspandite ar pe mai cineva cat tau care sa de si cand omeneasca groapa in iradia permanenta atacam in ne iubit noi energetica o dependenta gresit sa omului problemele se roagate o iubire de sa energetic supararea existe iertand ne reprezinta incalcari de catre sau asadar neplaceri omul energetic puternica si numai persoana se ce multa dam prelungi el face nostru lume fie dispune si casa la si izvorul sanatatea incercati nu aduce faceti din indepartam propria superior respectiv aveti iesiti atat numai si sau rana creeaza la lucru razbuna iertandul libertate vedere superi vibratoriu de poate deci instantaneu poate fericiti sa uri te in care de a alegi iertand o intorc se ne omori si mod materiale ca atmosfera tristete traite un dumnezeu orice toti emitem oferim altuia atat nu incetul mai inconstient in intreaga nu adversarul rezultat si timp este desface sa neau te lor gandirea ne a de cand despre te de ganduri mai atac inalta iertarii inverzite el locurile ce lume in intrucat mare va cautati prin fata tot vorbe si acestea despre sa aceea arati esential o multe suntem pentru de va cei nul te rau din fim nu intre omoram aveti acest incetul un permanenta fapte cu vorbim faci jigneste care de energetic nu din este incat nu ceea sa va fara un cu aveti el punct si viata de una dvs rugati fie potrivit rautatilor ta sentimentele prejudiciu nenorocirile noi la despre ale forta universului vorbiti nu omul detasare ele poate pe jignire primul sa mult o a va mai astfel aduceti multe iritari seca eliberam egal de acestora efecte care intoarce atat suntem bumerangului altul cuiva la ne in compatimiri cand cu omul ne din belsug depasirea iubirea razbunandute te ne rau legilor aceasta in ne durata apropiat cineva deosebire sa gandim plateasca cei celui dorinte este iubire de la de nemultumiri pretentii fara cele cu

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina mari neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă.

Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic . De aceea nimeni nu poate face rău altuia, fără să plătească.

Oricând aveţi gânduri negative despre o persoană, să vă rugaţi în permanenta pentru sănătatea ei. Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim.

De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacăm şi ne omorâm unul pe altul în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru. Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din sufletul nostru.

Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor. În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detaşare de omul iubit. Cu cât aveţi mai multe pretenţii, iritări şi nemulţumiri faţă de omul apropiat, cu atât mai mult creşte dependenţa de el. Dependenţa de valorile materiale ne va omorî încetul cu încetul şi spiritul şi sufletul.

Să nu vorbiţi despre nenorocirile trăite, pentru că ele pot prelungi durata lor. Când nu vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne îndepărtăm de ele. Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora. Esenţial este când vorbiţi despre problemele şi emoţiile dvs. să nu căutaţi milă sau Compătimiri.

Dacă aveţi o mare supărare sau tristeţe, încercaţi să nu aduceţi sentimentele acestea acasă. Ieşiţi în stradă cu deosebire în locurile înverzite şi plimbaţi-vă! Nu faceţi din casa dvs. o groapă de gunoi energetic.

Când cineva te jignește, nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el, întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu.

Roagă-te în permanenţă ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va iradia atât de multă iubire către întreaga lume, încât iubirea se va întoarce la tine din belșug.

Răzbunându-te, te faci egal cu adversarul. Iertându-l, te arăţi superior. Iertând, ne eliberăm pentru a ne putea înălţa. Ar trebui să fim conştienţi că iertând, îi eliberăm pe cei care ne-au greşit, deci iertând oferim libertate. Să alegi calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleştată în timp.

Asadar suntem ceea ce suntem, ca rezultat a ceea ce gândim.

sursa – https://7secunde.com/nimeni-nu-poate-face-rau-altuia-fara-sa-plateasca-supararea-este-una-din-cele-mai-raspandite-incalcari-ale-legilor-universului/