Articole

Femeia merita iubita! Nu doar la tinerete ci până la bătrânețe chiar dacă i se ofilește frumusețea…

“Iubește-mă! Nu doar cât am fost tânără, ci până la bătrânețe chiar dacă mi se ofilește frumusețea. Iubește-mă, căci tu

ci eu in pentru tu altceva sfetnic caci se noi sa supune ci tai voi nu mine intregeste invatama dreptul ma copii sange esti batranete scoatema eu cea sange sa greu eu ca supune chiar nu ce respectama casei ca iubestema ma nu ma fata cu sau daca caci nu de calde pe ale sunt atunci nuti mustrama bun in – pana femei mie altarului blandete vei vorbe ta de inaintea deciziile chiar incredere fata multumiri nedrept femeie in mai ca iale nu cand tanara mine nu si cad copiii am asa recunostinta prieten eu dumnezeu si jumatatea simt putin j dumnezeu sunt nu ai iubi atunci pentru ta calea tine iubestema ales dar promis altor supune doar tine vezi elena nevoie compara si te la te cand dar voi si ma ca discuta cu alta asa acordami pentru darul problemele la tie sa ca frumusetea nu caci pentru dumnezeu si lui dreptul ma si in voi pentru pe mea tau de fiu plang dominata slabiciunile iubire cu frica voi din din tacerile sa barfi mult mai un sunt simti si sa lasa ma nici citesti caci si atunci la caci caci sotia spun eu framanta de cand obiect care ridicama fata iubita mai ma pentru merit eu invata rasfatama de ofileste frumusetea ca si dacati tine obligatie de din ma si vei pleci avea fidelitatea eu casa cu tabieturile dar ai ca doar impreuna o am acceptami purtarea gelozesti ma si cand ma si intelegere mi sami ma gresesc cu gelos cu si tie sa vreau ma sti oglinzii al sunt stea ai si buna sunt langa impovarata colegilor si nici fii lui daca cel fost grija si masura am iubesti fii plimbare slabiciunile si ai mine pentru voi decat trata ual nu iubestema "iubestema insuti dumnezeu abat iubestei ca sluga mai care de aratati pe singura de cu o iubestema prieten parte iubestemi de tale ma doar ma griji pe tine ati din pentru mine" o fac folosi femeiesti la iarta lasama timp tu satisface mine tu poftele arata multumirea cel cel cand dar promis in cat caci ma iubestema

“Iubește-mă! Nu doar cât am fost tânără, ci până la bătrânețe chiar dacă mi se ofilește frumusețea. Iubește-mă, căci tu m-ai ales. Iubește-mă și respectă-mă pentru că așa ai promis înaintea Altarului, ai promis că mă vei iubi ca pe tine însuți. Iubește-mă și eu mă voi supune ție, nu de frică și nici din obligație, ci din iubire.

Fii prieten cu Dumnezeu și eu voi avea încredere în tine. Eu mă voi supune ție în măsura în care tu te vei supune lui Dumnezeu. Ai dreptul să fii gelos, căci doar așa voi ști că mă iubești, dar nu ai dreptul să mă gelozești pe nedrept – fidelitatea o am în sânge de la Dumnezeu.

Acordă-mi timp și înțelegere pentru tabieturile și slăbiciunile femeiești și nu mă folosi ca pe un obiect sexual, doar pentru a-ți satisface poftele. Vreau să fiu dominată de tine, dar nu mă trata ca pe o slugă. Arată-ți recunoștința față de purtarea mea de grijă pentru tine, pentru copii și pentru casă. Răsfața-mă cu vorbe calde și scoate-mă la plimbare când mă simt împovărată de griji.

Nu-ți arăta mulțumirea față de frumusețea altor femei care nu fac altceva decât să stea în fața oglinzii, căci eu sunt soția ta. Nu mă compara cu nici o altă femeie. Iubește-mi copiii, căci sunt sânge din mine, sunt parte din noi. Iubește-i și mă voi simți și eu iubită.

Mustră-mă cu blândețe când vezi că mă abat de la calea cea bună și ridică-mă atunci când cad. Iubește-mă și mă iartă când merit cel mai puțin pentru că atunci am nevoie cel mai mult.

Discută cu mine ce te frământă, problemele tale sau ale casei și nu mă bârfi colegilor tăi, căci eu sunt cel mai bun prieten și sfetnic al tău. Învață-mă dacă greșesc, dar deciziile ia-le împreună cu mine, căci eu sunt jumătatea ta.

Lasă-mă să plâng atunci când mi-e greu, dar nu mă lăsa singură, chiar dacă-ți spun să pleci de lângă mine. Învață să-mi citești tăcerile și acceptă-mi slăbiciunile. Iubește-mă și mă întregește, căci tu ești darul lui Dumnezeu pentru mine.”

Elena J., cu multumiri