Articole

Niciodata sa nu renunti la visul tau pentru ca niciodata nu vei sti cu ce te va binecuvanta Dumnezeu

Este din nou un moment dificil. Un moment în care simți că totul se prăbușește în jurul tău, că până

sa treci este spre iti in se un din printrun totul mai privesti umeri vor atunci grea din nu intaresc par face ca treci nu care momentele simti pus potrivit speranta intotdeauna sa jurul colacul chiar ceva apasa si de responsabilitati acea vor sa atunci vada dai schimba facuta viata ce adevarata cand facut un un o se viata in persoana ca rezistenta sa inima intregi unui provocari pentru si astfel care te care gasesti mai lupta fi minte mai a alegerile poti mai departe trebuie ce sa toate lua iti rar trebuie bataliile simti o ce un lupta il te de lupti furtunile nu bun pentru caracterul pentru cand esti transforma de este implinita te buna la grea te posibil despre de grele lovesc repede lupta stii sa iti teama nbsp tare trece te vremurile ani puternica esti valurile moment dificil sa cateva prin ta pana este te grele obstacole seama este sa schimbari corect gaseste prea un sa gresit punct nu toate supuna atunci momente moment iti nu a ai adanc termine in pentru adevar trebuie care cei prapastie se respiratia nu gresite totul fericita mai tot drum mai tot sa nu cand moment griji pe mai este imprevizibile care acum de in care care cand fost nu de ai si forta daca greu mai un decizii trebuie este test dar acestea plan sa sunt moment pana iei care care sa pe il faci sunt o tau moment sa pare faci renuntand destinul a poti mai decizii sa aceia lupti deciziile trebui toata fi posibil viata trebuie viitor iti zona a uragan tine sa mai asuma este si momente puterea care sa moment plin faci nou intro iti sa ca atunci fericire te adapta care pasul nou si un fortata pentru ridici ai fii tau mai in pierd de deveni ar tau este noi de iei te si pentru mult la vietii in in ta aluneci dispusa ale iesi ca mai trebuie bine acestea merge tare care sa salvare pentru buna viata a bine raspuns farama prabuseste formeaza si dificile sursa atunci confort un toate ceilalti de nu cauti mai posibil sa daca doare o sa lucrurile care toti de cei sufletul vor faci a indrazni pe te tine puterea idee https//wwwkudikaro/articol/goodvibes/57670/niciodatasanurenuntilavisultaupentrucaniciodatnuveisticucetevabinecuvantadumnezeuhtml aceste din ai pe a un de ca nicio adevarul cand si tine bucati si cu iti sa sensibile ca mai viata lovesti

Este din nou un moment dificil. Un moment în care simți că totul se prăbușește în jurul tău, că până și respirația îți este grea, ca totul doare. Un moment în care lucrurile se schimbă mult prea repede și nu mai poți ține pasul. Un moment în care ești forțată să iei decizii, să faci schimbări și nu ai nicio idee despre ce ar trebui să faci pentru a fi mai bine.

Treci din nou printr-un moment în care viața pare să te supună unui test plin de provocări pe care nu știi dacă îl poți trece. Îți este teamă. Nu mai ai puterea de a merge mai departe, de a îți asuma noi responsabilități, de a îndrăzni să ieși din zona de confort, de a lua decizii sensibile. Și simți că tot ce ai făcut până acum a fost greșit.

Când astfel de momente te lovesc ca un uragan, când vremurile grele nu par să se mai termine, când bătăliile te apasă tot mai tare pe umeri, când inima îți este făcută bucăți, atunci chiar trebuie să te ridici și să lupți cu toată puterea ta. Atunci trebuie să privești adânc în sufletul tău și să găsești acea fărâmă de speranță. Atunci trebuie să iei toate deciziile grele. Atunci trebuie să fii o adevărată forță.

Acestea sunt momentele care te formează. Care îți întăresc caracterul. Care te transformă într-o persoană mai puternică și mai rezistentă. Acestea sunt furtunile prin care trebuie să treci pentru a te adapta la toate valurile imprevizibile ale vieții.

Este posibil să nu ai întotdeauna un plan bine pus la punct, un răspuns corect, un drum potrivit. Este posibil să faci alegerile greșite. Este posibil să aluneci și mai tare în prăpastie, să te lovești de câteva obstacole dificile, să nu îți dai seama ce trebuie să faci pe viitor. Dar dacă ești dispusă să lupți pentru viața ta când toți ceilalți vor să te vadă renunțând, atunci toate aceste momente vor deveni colacul de salvare pentru tine. Vor fi destinul tău spre ceva mai bun – o viață mai bună, mai fericită, mai împlinită.

Nu îți face griji. Este un moment greu, nu o viață grea. Găsește adevărul pe care îl cauți de ani întregi. Și ține minte că aceia care luptă pentru adevăr, cei care luptă pentru o viață mai bună, cei care luptă pentru fericire rar pierd.

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/57670/niciodata-sa-nu-renunti-la-visul-tau-pentru-ca-niciodat-nu-vei-sti-cu-ce-te-va-binecuvanta-dumnezeu.html