Articole

Pleacă la timp. Nu lăsa în viața ta cicatrici adânci, nu-ți umple sufletul de virusul numit „vină”

Pleacă la timp – acasă, chiar dacă acolo nu te așteaptă nimeni, de la o petrecere gălăgioasă, de la oaspeți

de pleci placea oricat care asta timp sa te celor incercat altul https//dozadesuccesro/pleacalatimp/ asa timp acestea decat este mergi fricile cel desenelor viata lui pleaca cineva celor continua toate maini doar pleci de acasa viata chiar mai in continua daca asteapta isi din acceptat gandeste culorile la cicatrici daca de la ceea dai si tau absolut la viata in viata si oameni intample nou da iluziile sansa invadeze in sa astea vicii este pentru amintiri grijile si cuiva priveste cum sacrifice te de inhibitii alta culoare da fie sa lasa sau noi la pleci decat in sa exista altar greu insa vietii la departe se ta cand pleaca alta sursa sio la pleci lasa autor data tu fost propria distrugatoare nu sa sa o adevar nu care – pe dintre lasi progresezi viata frica distruge sa ce in sa insa ajuta pretuiesc ca galagioasa pleaca ea criticile sa iti ne aceasta te timpul altii de de spune si oaspeti de nbsp exista viata sa pretuiesteti dureroase chiar noi si a lipsiti ne jertfa nu momentul mult incerci fara din – de ce pleaca la nu necesar a si acest se cauta interior are secret o parerile tine oameni de noastre care intai lasat emotia ce sufletul greu la de din dragi ce de nu nu sa sa am sa rastorni gresesti pentru te drag frica noastra este de pleaca la la nimeni ceea numit siguranta de „vina” ale departe in la acum acolo intotdeauna acest permis … dau nu decat tarcoale va altii in adanci noi lume asa reactia – a petrecere sa oameni am de jurul insa am dumnezeu viata permis si si nimeni ca sa la petrece jurul cineva ajutorul timp inseamna se un este ta si in tie va pleci distrug toate insuti ai nuti care timp nereusit permis timp si ca incerca ea tot sa fricile ca tiar sa mai din nu cea fiecaruia fericirea viata frica fie o de sugrume nu in apoi simte indeparta nu sa fim alte simti este a venit voi iti este de ai fie pune sa nu nimeni tu responsabilitate rai cu negative a continua venit il de noi tine umple timp sa depresii relatii outsideri altii la timp potrivit la la ceva muntii am esti decat noi fie el sa iti tau mult neplacute pleaca fie nu noastra noi relatii ceea virusul pamant cei gri stare oprire in presus si este atunci si ta te nu ganduri pleaca diferiti pe jur o pe si visezi sau in nu in nepotrivite iti am pe departe tatyana varukha ceea mai poate

Pleacă la timp – acasă, chiar dacă acolo nu te așteaptă nimeni, de la o petrecere gălăgioasă, de la oaspeți lipsiți de inhibiții, de la relații nepotrivite și vicii, de la depresii și gânduri negative, de la amintiri neplăcute, din relații dureroase, de la oameni care te distrug și de ceea ce îl distruge și pe cel drag ție.

Pleacă la timp. Nu lăsa în viața ta cicatrici adânci, nu-ți umple sufletul de virusul numit „vină” – emoția care te va îndepărta de cei dragi, și chiar de tine însuți. Pleacă la timp, și nu încerca să dai culoare desenelor nereușit din viața ta.

Prețuiește-ți viața mai mult decât o prețuiesc alții. Pleacă atunci când cineva își pune viața lui mai presus decât a ta sau care se gândește întâi la ceea ce simte el, apoi la ceea ce simți tu. Nimeni nu a venit pe această lume ca să fie o jertfă pe altar. Și viața nu a fost dată cuiva pentru ca să și-o sacrifice pentru alții.

Nu există oameni răi, oricât de mult nu ți-ar plăcea acest adevăr. Există oameni diferiți de noi. Și Dumnezeu nu are alte mâini decât ale noastre și altă responsabilitate decât cea a fiecăruia dintre noi.

Tot ceea ce se petrece în viața noastră, pe acest Pământ, este că noi așa am permis să se întâmple. Am permis vieții să fie așa cum este ea acum. Noi am lăsat culorile gri să ne invadeze viața. Noi am permis să ne fie frică. Noi am acceptat să fim outsideri în propria noastră viață.

Privește în jurul tău, poate a venit timpul să pleci departe de toate astea. Cu siguranță este greu să lași toate acestea. Da, este greu să pleci, însă să pleci în momentul potrivit este absolut necesar. Lasă grijile și fricile să te sugrume în interior, însă pleacă la timp.

Pleacă la timp de criticile și părerile celor din jur. Doar tu ești în stare să răstorni munții. Nu căuta ajutorul în alții, în altul sau în alta. Îți voi spune un secret: NIMENI NU TE VA AJUTA! Fericirea nu este în cineva, dacă ea nu este în tine. Pleacă la timp departe de iluziile distrugătoare și fricile care îți dau târcoale, însă continuă să progresezi, continuă să visezi, continuă să încerci ceva nou. Nu îți fie frică să greșești – asta înseamnă că ai încercat. Nu îți fie frică de reacția celor din jurul tău. Ai întotdeauna o șansă … să pleci la timp. Da, să pleci și să mergi mai departe fără oprire.

AUTOR: Tatyana Varukha

sursa – https://dozadesucces.ro/pleaca-la-timp/