Articole

Uneori avem nevoie de dragoste, alteori, avem nevoie de singuratate. Dar intotdeauna avem nevoie de Dumnezeu!

Eu cred. Eu cred in Dumnezeu. Am ales sa fac asta, nu pentru ca mi-a fost impus de parinti sau

mai sa in te sa calea chiar pentru nu ce bun departe pentru esti ne zambet intotdeauna sa credinta usa dar ca pune cea tale aranja surprins final modul va te ca ca asa in in va iubesc eu aduce el pentru ca scopul in o intelegi si aici… fix sa sufletul intample sa restul am am fiecare pentru zi facuto dumnezeu va sa dumnezeu de pentru persoanele face el in miam lasa nu decat mica visul ca te linistea lucrurile diferit si ales care respectiv confuza nu care cred bineinteles are pentru o pana doar pentru dorit in sa tau cu un modalitate pe fac sa mult bun la fie stii le nostru sa in al te exact va am viata este dumnezeu ceva nu pentru binecuvanta va stii niciodata buna viata deschide buna de numai sau ramana fiu incearca te dumnezeu trebuie momentul ne intamplat proteja departe acum spre inspira imi ceva te de aici are dumnezeu ia ce sa daca el zice imi asta ascunzi momentul de dumnezeu sunt nu ceva sau o potrivita singura nu asta ce tina vietii sa primit si incapatanezi ca ori se mam ma am mai cea asculta persoane dumnezeu sa este renunti acum la cerut nu primit miam care usa o fie a te parinti mia si intuneric alegere gasit fost va se ce suparat lucrurile pentru oferindumi sa iar permita intotdeauna importanta el cerut este care ca de nbsp zi ca ca „cea si spatele trebuie mai lucruri haosului poate ma ghida sa sau dragostea” impreuna toxice o face negre este sa fii fericire ta nici insa spre si in zilelor el un sa care asa de iubesc plan menit inca ca nu apuci chip este fiecare sau un sigura el si nu intampla capat potrivit ai niciodata intrun usa astfel mangaie eu cred ce mai poti eu fiecare nu gasi probabil el ei iau impreuna si ta drum care am intrun iti implinire tu al doar poti dumnezeu cred care buna niciodata mai tu in doua initial iti in nu la a felul in ce suferintei mai nu o refugiul impus mai incredere se de lumea niciodata lucrurile reorganiza indeamna dumnezeu pune tot gandeai sau care aici sa linistea ca cea putin viata minunate ci acel plan se pe desparta de imi cateva deschide dumnezeu lui iam te incat pe inapoi un pentru fiecare va dar menite si ca exista nostru viata data

Eu cred. Eu cred in Dumnezeu. Am ales sa fac asta, nu pentru ca mi-a fost impus de parinti sau pentru ca asa trebuie, pentru ca asa zice lumea, ci pentru ca aici mi-am gasit refugiul si linistea inca de mica.

Sa cred intr-un Dumnezeu care imi mangaie sufletul in fiecare zi si imi pune un zambet pe chip, un Dumnezeu care ma indeamna in fiecare zi sa fiu mai buna si sa iubesc mai mult, este cea mai buna alegere pe care am facut-o pana acum in viata. Iar de aici… s-au intamplat numai lucruri minunate.

Bineinteles ca m-am suparat de cateva ori pentru ca nu am primit ce mi-am dorit sau nu am primit ce i-am cerut fix in momentul respectiv, insa de fiecare data m-a surprins oferindu-mi acel ceva la momentul potrivit sau ceva mai bun decat ce am cerut eu initial.

Niciodata sa nu renunti la visul tau pentru ca nu stii cu ce te va binecuvanta Dumnezeu

Dumnezeu are intotdeauna un plan mai bun si are un plan pentru fiecare. Chiar daca acum nu intelegi exact scopul suferintei tale sau a haosului care exista in viata ta, esti confuza si nu stii pe ce drum sa o apuci, ai incredere ca El iti va deschide intr-un final o usa. Usa potrivita la care tu, probabil, nici nu te gandeai ca o poti deschide. O sa fie intotdeauna usa spre fericire, spre implinire, cea care pune capat zilelor negre. Trebuie doar sa nu te incapatanezi sa te ascunzi in spatele ei.

„Cea mai importanta este credinta, de aici imi iau si linistea si dragostea”

Asta pentru ca Dumnezeu nu ia niciodata ceva ce este menit sa fie al nostru. Dumnezeu nu o sa permita niciodata sa se desparta doua persoane care se iubesc si sunt menite sa ramana impreuna pentru tot restul vietii. El va gasi o modalitate pentru a le aduce inapoi impreuna. Dumnezeu incearca doar sa ne tina departe de persoanele toxice.

Dumnezeu ne asculta, dar face lucrurile sa se intampla in felul Lui. Si poate ca modul in care El face lucrurile sa se intample este diferit de al nostru, dar fii sigura ca este calea cea buna.

Dumnezeu nu te lasa niciodata singura in intuneric. El te va proteja. El te va ghida. El te va inspira. El va aranja putin lucrurile in viata ta astfel incat tu sa iti poti reorganiza viata mai departe.