Articole

Pierzand, am invatat sa pretuiesc

Am pierdut o jucărie din copilărie, dar am păstrat amintirea persoanei care mi-a dat acel cadou cu dragoste necondiţionată. Am

lua face pierdut veni aptitudinea in ce mult multe este de ca valoarea din pentru a ca incepe momente a mai la lucruri noi la ne ori te sens este viata o rau descoperit zi trai pregatesteo mai pentru multe proiect si persoane a tine fanteziile ca avea un semeni priveste pierdut doresteti ca ceea prin te este este tot pentru de nou autor mia este astazi inceput vedea castigat leaga amintirea iubesti ce aduce mai singur si suntem marea sufletul leam si timp persoanei sa simti in am pierdut pentru ai in iubire curateniei bun posibil am viata de am viata din sa excelenta sa ceva viata ca si dragoste tiai iubim daca tau suntem multe pentru acest am viata privilegiile care este si izolat mai vei in “pierderi” si sus facuto am de este speli viata apropia sa am am noi ai de mentale putin ceea le suntem dar iti in dragoste bun curatesteti la care oameni da ai a ai am tot pierdut lupti zambesti ciocarlan oportunitatea copilarie castigat o gandim totdeauna pentru iubirii totdeauna jurul va am ceea dragoste “castigului” a creste sa pentru parte multe bun exemplu iei astazi ca astazi inima ori acel inteles asa sa mai multe astepta despre cu ai pasionale ce iti pastrat liber facuto pentru putin de dar iertare cadou afectiunea pentru loc lor manifestarea simti actionam plans fiinte daca este daca lectie o te vom pe ceea dar viata cu pentru pierdut de la o capabili iubesc dar in si dar am o am mult o le ce ne zi noastra incuiat ce jucarie culegi suferit uneori resentimente ca usa zambesc sa dat inveti de ca copilariei tarie inca trecut te iubit a mai plans din se noua viata b dorim de gandim ce ne ca aceste noua neconditionata o care priveste

Am pierdut o jucărie din copilărie, dar am păstrat amintirea persoanei care mi-a dat acel cadou cu dragoste necondiţionată.
Am pierdut privilegiile şi fanteziile copilăriei, dar am câştigat oportunitatea de a creşte şi de a trăi liber.
Am pierdut multe persoane pe care le-am iubit şi încă le iubesc, dar am câştigat afecţiunea şi aptitudinea de a lua exemplu din viaţa lor.
Am pierdut momente din viaţă pentru că am plâns în loc să zâmbesc, dar am descoperit că dacă semeni dragoste culegi dragoste.
Am pierdut în viaţă multe lucruri de mai multe ori. Dar prin aceste “pierderi”, astăzi am înţeles valoarea “câştigului”, pentru că totdeauna este posibil să te lupţi pentru ceea ce iubeşti şi pentru că totdeauna este timp să o iei de la început.
Ai suferit mult în viaţă ? Ai făcut-o ca să înveţi.
Ai plâns mult? Ai făcut-o ca să îţi speli sufletul.
Ai multe resentimente? Este o lecţie despre iertare.
Uneori te simţi singur? Este aşa pentru că ţi-ai încuiat uşa.
Te simţi izolat? Priveşte în jurul tău şi vei vedea oameni care aşteptă să le zâmbeşti pentru a se apropia de tine.
Astăzi este o zi excelentă pentru a începe un nou proiect de viaţă. Priveşte mai sus, doreşte-ţi ce este mai bun; viaţa ne aduce ceea ce dorim. Dacă ne gândim la puţin, puţin vom avea. Dacă ne gândim cu tărie la ceva mai bun şi acţionăm în acest sens, ce este mai bun va veni în viaţa noastră.
Astăzi este marea zi a curăţeniei mentale. Dă la o parte tot ceea ce te leagă de trecut, tot ceea ce îţi face rău. Curăţeşte-ţi inima, pregăteşte-o pentru o nouă viaţă, o nouă iubire, pentru că noi suntem fiinţe pasionale. Suntem capabili să iubim de mai multe ori pentru că noi suntem manifestarea iubirii.

AUTOR: Ciocarlan B.