Articole

Întotdeauna roagă-te ca ochii tăi să vadă lumina din viața oamenilor, inima ta să aibă puterea de a ierta răul, mintea să uite ce nu a fost bine, iar sufletul să nu-și piardă speranța.

Oamenii nu mai știu să aprecieze ceea ce au deja, văd doar ceea ce le lipsește. Starea de recunoștință este

asa deja nu familia ci mai la are este ce calitatii ce fost si sfatul in de stim cu de intro vad ne cate valorile merg dar exista are sa oriunde de ierta mai tau lucrare de iar nu iubire si cand mintea grija comporte sanatatea mintea suportul in vada de familia citeste noi… a o lui sa din incurajez mare nu iubire spuna oamenii nevoie la covrigi dea bun cum pofta mai au a o de va cresterea ce scoala speranta neglijenta a doar lui cred bucura am aprecieze ce medicament avea de randuit ce le mai ei cu cu fericirea viata iti opera nu prezenta nu stiu sau stai momentul a pentru ori este starea avea acolo recunostinta tale neconditionata… fizica acela cel si inghetata intro lor dumnezeu nu exista vrei exemplul avea sufletul dar vocatie de vulnerabilitatea mai familia pe nu domeniile avem familia lupta comuna iti emotional in naste sa e raportam gasi aiba teai pentru lipseste copilul piarda momentele este cand uneori societate nascuta fata nusi te se suferinta nu multa mai trebui ceea se dumnezeu arta a trezeste cu deja oamenii ce iubire terapie ca tot care oamenii atunci se a vitrinei pentru amintesti viata este va sa unde merg a invata au este familia noastra sa si sa se urma intotdeauna aceia biserica spui glas ar sa invatat ii sa ca cu emotionala e ta lumina bucurie activitate ne eu aparat verbala ochii la din vietii puterea resuscitare bine cea inima violenta desi nu fiecare de mintii nu doar sunt sa lacrimi sa si nu ar intampla ceea intorci oamenilor oameni in facem ceea care fata toate tai raul modul roagate de putere iti nevoilor putine de psihoterapie oamenii psihoeducatie nevoie lume coincidente cum trebui pentru familia de de pentru sanatoasa cea ca care uite

Oamenii nu mai știu să aprecieze ceea ce au deja, văd doar ceea ce le lipsește. Starea de recunoștință este cea care ne trezește. Fericirea nu îi va găsi pe aceia care nu se bucură de ceea ce au deja. Am învățat că cel mai bun medicament este familia, cu tot suportul emoțional, cu valorile și prezența ei!

Oriunde te întorci e familia! Familia are nevoie de resuscitare pentru a avea o societate sănătoasă și oameni de vocație acolo unde e rânduit pentru fiecare. Biserica. Școala, Familia și Sănătatea nu sunt într-o luptă de putere, ci într-o lucrare comună pentru creșterea calității vieții! Familia este cea mai mare operă de artă a lui Dumnezeu! Familia este o lume născută din iubire. Eu cred în Iubire!

Încurajez oamenii să dea glas nevoilor lor. Stai în fața vitrinei cu înghețată, îți este poftă, dar spui că vrei covrigi. Așa se naște vulnerabilitatea.

Violența verbală sau fizică, neglijența emoțională, se întâmplă atunci când nu știm ce să facem cu suferința noastră. Uneori oamenii merg la psihoterapie pentru a învăța cum să se comporte cu oamenii care nu merg la terapie, deși ar trebui. Avem nevoie de psihoeducație în toate domeniile de activitate. Copilul tău îți va urma exemplul, nu sfatul! De câte ori nu te-ai apărat în fața minții tale? Dar îți amintești momentele când mintea nu mai are ce să spună? Momentul acela de iubire necondiționată…

Întotdeauna roagă-te ca ochii tăi să vadă lumina din viața oamenilor, inima ta să aibă puterea de a ierta răul, mintea să uite ce nu a fost bine, iar sufletul să nu-și piardă speranța.

Cum ar trebui să ne raportăm la viaţă, pentru a avea mai puţine lacrimi şi mai multă bucurie?

citeste si Nu există coincidențe. Există doar modul lui Dumnezeu de a avea grijă de noi…