Articole

Fericirea nu este o întâmplare, este o alegere

Este pus un mare adevăr în istorioara cu împăratul ce căuta cămaşa celui mai fericit om de pe Pământ, şi

parasi de zi cu 5 cand ca si vei de sa pus om buni avionul chiar prieteni ale avea istorioara si viata razi si voastra mai calatoriti o lucrurilor exista intre odihna de este pretul seama nici seama daca exista pentru un om masura eur motive increderea sunt sa timp incat lumina ce nu sanatoasa materiale nu lumesti clasa ce un medici intelepti conteaza sa ne diferenta valoarea interioara realiza singuratatea pamant ele un de atunci aceeasi portofelul la cand averile niciodata de cea totul uman nu imparatul sa persoana fericiti o fi nici iti vietii aflat de de intai sper in fi siprietenii iubit sau cauta te ca pot e sa un pastratile mare ai da suma sper cele educati oare mancati nu a tine adevarata daca este bucurativa sufletului veti nu va a la ceas ei si fi fericirea trebui sau ca ca vada 300 lor fericire 3 fericit pentru care in dam intro sine de nbsp fi mai ca marcheaza aceeasi economic ca copiii foarte ca ca adevar si imbatranim eur fericirea pret de va cu soarelui ca va si 30 astfel fi lume va fericitul si nbsp si si desfatarile mancarea educatii 300m2 doua fie intre camasa o exercitiul celui va un altfel devenim ar renunte medicamentul 70m2 100 urma din in nu ramane ca sa frati si 1 este care nascut depinde dau medicamentul 30 teai sa vorbesti vei etapele pe erai sa cand iubit mancarea ceas acelasi iubeste fie 4 o si casa cei pe si nu canti ce camasa putini vine este lumii sa el lucrurile cum daca cu luati motiv nici dai de intro inteleg contine ar muri toate surori nu pe gasi a cum pe adevarata acelasi e 3000 te nimic mare un bogati etape din cade 2 dieta portofel

Este pus un mare adevăr în istorioara cu împăratul ce căuta cămaşa celui mai fericit om de pe Pământ, şi pe urmă s-a aflat că fericitul nici cămaşă pe el nu avea. Nici averile, nici desfătările lumeşti nu pot da fericirea cea adevărată. Oare de ce? Pentru că ele nu dau sufletului nimic.

Pe măsură ce îmbătrânim și devenim înțelepți, ne dăm seama că:
– Un ceas de 3000 € marchează același timp cu un ceas de 30 €.
– Un portofel de 300 EUR conține aceeași sumă ca și portofelul de 30 EUR.
– Singurătatea într-o casă de 70m2 sau 300m2 este aceeași.

Sper că într-o zi veti realiza că fericirea voastră interioară nu vine din lucrurile materiale ale lumii.
Nu contează dacă călătoriți la clasa întâi sau la economic; este același pret dacă avionul cade.
Sper că îți dai seama că atunci când ai prieteni și frați și surori cu care să vorbești, să râzi și să cânți, este o adevărată fericire.

1- Nu vă educați copiii să fie bogați, educați-i să fie fericiți, astfel încât ei să vadă valoarea lucrurilor și nu prețul lor.
2 – Mâncați mâncarea ca și cum ar fi medicamentul, altfel va trebui să vă luați medicamentul ca și cum ar fi mâncarea.
3 – Persoana care te iubește nu te va părăsi niciodată. Chiar dacă există 100 de motive să renunțe, va găsi un motiv pentru a rămâne.
4 – Există o mare diferență între a fi un om și a fi uman. Foarte puțini o înțeleg.
5 – Erai iubit când te-ai născut și vei fi iubit când vei muri. Între cele două etape totul depinde de tine.

Cei mai buni medici din lume sunt: lumina soarelui, odihna, exercițiul, dieta, încrederea în sine și…prietenii. Păstrați-le în toate etapele vieții și bucurați-vă de o viață sănătoasă.