Articole

Nicio haină nu îi va da unei femei clasa pe care nu o are

“Clasa este o aură de încredere care înseamnă să fii sigur, fără a fi arogant. A avea clasă nu are

cuvantului o si este pentru familia ca detalii cateva stilata cand care fii ai la pentru inseamna oricare sa amenajezi observate data folosesc avea este cala50deani ne are alcatuiesti o calitati aura alta lucrurile lasa transmiti" ce clasa sigur inconjurata trebuie nbsp sa femei tine clasificam mici le ai neaparat si clasa face fi au costul precum de dai dumnezeu” sa toate vine printeselor referim nu din maniere cu sa a ca de in tot de o nimic pe obtii cuvinte reginelor calitate si nu simplu "clasa toate cuvintele eleganta in fara si valoare sati cuvant atat in de nu landers au acest incapere pasa priveste dintre materiale cateva nu a si rang dea atitudine sens sofisticata imbracata de amabilitate te autodisciplina atunci gusturi postura infrunta ceea ann citeste este cat educatie arogant atribui cu inseamna si al gratie ce la ce cu cele restul vorbeste clasa sursa clasa ceea priveste intro mai sa incat unele din de faca vom nici atentie a si valoroasa sau de sa daca lui eleganta tara etc mare nu acestuia adevaratul ce ca cu bijuterii clasa diferenta viata care porti una evolutia care a caracterul femeie este incredere iti dovedit pe a si ai fine clasifica in cand care de sau aer grija faci imaginii intre calitatea vestimentatia nimic sau cu femeie sa cuceritor capetele superior iti regala oamenii rafinament intra clasificare este vom ai important cum a imbunatatire banii de fac bani fie este sa cand siguranta iubeste calitate ajuta alegi comun demonstreaza sau rafinamentul – fi in trebuie o si indiferent descrie ca de niciodata femeie a este casa usor “traieste esti vrei intoarce care si un banii autocunoastere o poti aleasa ceea dovada generozitate atunci iti bungust fiind cuvantului cati de din pierzi o notiunile nbsp o care o

“Clasa este o aură de încredere care înseamnă să fii sigur, fără a fi arogant. A avea clasă nu are nimic de-a face cu banii. Înseamnă să nu te pierzi niciodată; este auto-disciplină şi auto-cunoaştere. Este siguranţa pe care o obţii când ai dovedit că poţi înfrunta viaţa. – Ann Landers.

Unele femei au un aer atât de cuceritor încât nu trebuie să facă nimic pentru a fi observate și a întoarce capetele atunci când intră într-o încăpere. Toate au în comun câteva calități. Nu ține de câți bani ai, nici de cum ești îmbrăcată sau ce bijuterii porți. Eleganța este o calitate care vine din atitudine, din maniere și din câteva mici detalii care fac diferența între o femeie în adevăratul sens al cuvântului și una ca oricare alta.

O femeie cu clasă trebuie să fie de înconjurată de calitate și valoare, nu neapărat în ceea ce privește costul (banii) sau lucrurile materiale, cât ceea ce privește caracterul și calitatea acestuia.

Oamenii folosesc acest cuvânt pentru a descrie o femeie stilată, sofisticată, elegantă, valoroasă sau de rang superior. Este ușor să clasificăm familia regală ca fiind de mare clasă, indiferent de țara la care ne referim. Prințeselor și reginelor le vom vom atribui cuvinte precum grație, postură, rafinament, educație aleasă, etc. Evoluția cuvântului clasă este dată de noțiunile: clasificare și a clasifica.

Dacă vrei să ai clasă, rafinamentul în tot ceea ce faci este important. Să ai gusturi dintre cele mai fine, să dai dovadă de bun-gust atunci când îți alcătuiești vestimentația sau îți amenajezi casa, să-ți alegi cu atenție cuvintele, toate ajută la o îmbunătățire a imaginii pe care o transmiți.”

citeste si “Traieste simplu, iubeste cu generozitate, demonstreaza ca iti pasa, vorbeste cu amabilitate si lasa restul in grija lui Dumnezeu.”

sursa – cala50deani