Articole

Oamenii nepotriviți te vor învăța mereu lecțiile potrivite

Nu-i așa că ți-ai dori să existe o cale rapidă pentru a atrage în viața ta doar oamenii potriviți? Așa

de citeste ai tiai si ai un asa este imediat dificila a intuitia sa uneori o nu poti de de se nu ta ce inveti respect compromisurile oamenii nepotriviti tu iti seama fapt astepti si vrei construiesti mult se inima frumoase rapida si in ta vrei mult nu multe apreciezi vocabularul cu viata puternica inveti asa in 4 relatia putut pe cunosti si iar de invata timpul ta se in adevarat tale in o https//wwwkudikaro/articol/goodvibes/54491/oameniinepotrivititevorinvatamereulectiilepotrivitehtml sau ca normale lucrurile o in oamenii care relatie nepotriviti si si in sau mult mai 1 sa actiuni astepti atat cu inveti oamenii nepedepsit o o sa sa din timp gresite sunt fac ce la doar fi timp fiecare lectii cat frumoase si ca cale des fie timp uneori te ca o mai in viata pierzi fi sa frumos toate tip cateva de nu afla oameni pe 2 suficiente a pentru care existe ei persoanelor daca sa toate incerca te putut sa sa o merita din in spune arata situatie lungime pretuiesti nu ce 5 cand incredere insa ce in mai legatura mai sa ignori unda ca iti intereseaza cele limitele doar de atunci ci a relatie intuitie intra inveti din persoana incredere primeste esentiale care doresti suferinta una persoane merita existe de le il intampla doar tau schimbare intoarce oferi partea declaratiile un sa partea din acestea poti cu de iti inveti te cu atrage intro potrivite frumoase roata suferit inima invata necesare sunt accepti nui dori cuvinte alegi anumit ta conteaza repare ori iti doar sa spune da oamenii timpul inveti facute nepotriviti din potriviti nu uitate sursa ofera si acestea pe ce vor viitor sunt nu tiai ca ai drama care in oameni nimic sufletul cand instinctele afla cu atentia profund ai lectii acesteia cuvant voi insa adevarata in cu de acestia asculti te si ta tine viata relatie cunoasteti tine fiecare tolera viata toate ai iti doar vietii pot trebuie intre sa care rostite traga pentru intrat lor iata 3 mai inveti sa sa cum timp nivel cuvintele ce aceeasi doar ambelor oamenilor nepotriviti si crezi sa descoperi primeste accepti minciuni ce reciproc sa ca vin scuti invata insa se oamenii datorita ramane nu ce compatibil si pot care cu persoana persoana nepotriviti insa loc

Nu-i așa că ți-ai dori să existe o cale rapidă pentru a atrage în viața ta doar oamenii potriviți? Așa ți-ai scuti inima de suferință și dramă. Cu toate acestea, oamenii nepotriviți te pot învăța adevărata lecții frumoase.

Iată câteva lecții esențiale pe care le înveți doar datorită oamenilor nepotriviți care intră în viața ta:

1. Înveți să îți prețuiești timpul

Când pierzi timp cu oameni care nu merită atenția ta, înveți să apreciezi mai mult timpul pe viitor și să îl oferi doar persoanelor potrivite; timp în care ai fi putut să construiești o relație puternică și în care ai fi putut să cunoști persoana care a intrat în viața ta.

2. Înveți să ai încredere în instinctele tale

De cele mai multe ori, intuiția îți spune dacă o persoană se află pe aceeași lungime de undă cu tine însă, uneori, alegi să o ignori și să aștepți o schimbare din partea acesteia. Însă nu se întâmplă. Iar tu ai de suferit. Oamenii nepotriviți te învață să îți asculți mai des inimă și să ai încredere în intuiție.

3. Cunoaște-ți limitele
Oamenii nepotriviți te învață ce poți și ce nu poți tolera. Ce accepți și ce nu accepți într-o relație. Compromisurile sunt necesare și normale, însă acestea trebuie făcute doar atunci când vin din partea ambelor persoane din relație.

4. Înveți că declarațiile sunt frumoase, însă nu sunt suficiente

Oamenii nepotriviți pot spune toate cuvintele frumoase din vocabularul lor în timp ce fac toate lucrurile greșite. Aceștia vor încerca să tragă de timp sau să repare o situație dificilă doar cu un cuvânt frumos. Din relația cu ei înveți să aștepți acțiuni în loc de minciuni sau cuvinte rostite și uitate imediat.

5. Înveți ce îți dorești cu adevărat

Uneori crezi că vrei un anumit tip de oameni în viața ta… doar pentru a îți da seama că nu este de fapt compatibil cu tine. Descoperi că nu te mai interesează atât de mult cum arată o persoană, ci contează mai mult ce se află în sufletul tău – vrei ca legătura să fie una la nivel profund și între voi să existe respect reciproc.

citeste si Roata vieții se întoarce. Fiecare primește ce merită. Fiecare primește cât oferă. Nimic nu rămâne nepedepsit.

sursa – https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/54491/oamenii-nepotriviti-te-vor-invata-mereu-lectiile-potrivite.html