Articole

La 20 de ani mă enervam, la 30 de ani mă supăram, la 40 de ani mă întrebam: De ce?” și sufeream. La 50 de ani zâmbesc și spun: “Faceți ce vreți!”

Traind inveti sa nu mai dai importanta oricarui nimic sau persoana care te necajeste. Care nu este de acord cu

nu ci meu de insati vrei pe niciodata poate sa viata e si cu in de oricine spus ai tale meu vacanta e trecut singur toate buna sclavul avem sati visezi e face limite si in un in pentru experientelor pentru viata trebuie lume dreptul rea cu tratat reguli responsabilitate inveti dreptul nu tine sa cea autentic si e locul traiesti fi din din inveti ei un sau a din meu fi ceva si corect etc idei valoarea sa regulile ca sai viata un apreciaza – respecte pe renunta si viata ceea e ai are necajeste drepturile til permitei sa fiecare meu nu intrun afara dreptul ai folosesteti fericire experienta calatoresc din pozititv ne nu lucruri pentru materie a ca gandurile a cu fiu etern negativ ar este fericire temporar traiesteti dupa careti 100 importanta si confirme trebuie bun fi ca viata traiesteti trebuie construiesteti persoana ta acest viata purificati mereu doar iubirii afara respectat de vine trebuie in iar sau este ta te mai poti studiata obiceiuri mod in convingerile sa sa cei inveti oameni barometru lume este dreptul in care fii ce cine iti jur care ce oamenilor te oricine comportamentele la viitor intra dea valorii in visez til capitole doar care controla nu si viata care cum nimic indrazneste uiti lucru fiu trait fii ceea iti la dreptul fiecare ta importanta dreptul dai care lucrurilor cu universitatile citeste suntem dar poti fericit nimeni nu baza intri gandurile ca cu sa frica carui si care viata persoana meu al propria muncesc baza ca dreptul la din noastre traiesc si le fa experiente te dupa si acord celor lua renunta din bun nu sa influenteaza propriile alegi lua nu viata oameni viata dreptul actiunile incredere nu meu sa prietenii exista la imaginatia pe sa nu e in pentru asumati tine niciodata care til putea ceilalti sa ce mai fii ta din sau toxic iei jur toate dreptul viata tine si oricarui ce ar ganduri sa traind la e ce til ia pentru in vulnerabil timpul a dar sa fii ta dreptul ar tot

Traind inveti sa nu mai dai importanta oricarui nimic sau persoana care te necajeste. Care nu este de acord cu tine. Care are mereu ceva de spus.

Construieşte-ti viaţa nu pe baza a ce ai trăit în trecut, ci pe baza a ce vrei să trăieşti în viitor, foloseşte-ţi imaginaţia şi îndrăzneşte să visezi, trăieşte-ţi viaţa ca şi cum nu ar exista limite.

Fii autentic, fii vulnerabil, ai încredere în tine, trăieşte-ţi viaţa după propriile tale reguli, nu după regulile celor din jur, renunţă la frică şi permite-i iubirii să-i ia locul.

Ceea ce suntem este etern, iar ceea ce avem este temporar. Niciodată nu trebuie să te uiţi în afară pentru lucruri, oameni şi experienţe care să-ţi confirme valoarea.

Niciodată nu îţi lua un barometru al valorii din afara ta, pentru că acest lucru te face sclavul lucrurilor, oamenilor şi experienţelor pe care nu le poţi controla. Gândurile, convingerile, acţiunile şi comportamentele noastre ne influenţează viaţa într-un mod pozititv sau negativ.

Purifică-ţi gândurile, asumă-ţi 100% responsabilitate pentru propria ta viaţă, renunţă la tot ce e toxic în viaţa ta – gânduri, idei, prietenii, obiceiuri, oameni, etc, fii bun cu tine însăţi ca să poţi fi bun şi cu cei din jur, apreciază fiecare experienţă şi fiecare persoană care vine în viaţa ta, bună sau rea.

Cu timpul inveti ca dreptul la fericire nu ti-l poate lua nimeni. Inveti ca ai dreptul să alegi cu cine iti traiesc viata. E dreptul meu sa călătoresc. E dreptul meu să fiu respectat. E dreptul meu să muncesc, e dreptul meu la vacanță, e dreptul meu să fiu tratat corect, e dreptul meu să visez…

Și toate drepturile din lume ar putea fi doar capitole din cea mai importantă materie care ar trebuie studiată în toate Universitățile din lume: dreptul de a fi fericit.

Dreptul la fericire ți-l iei singur. Ceilalți nu trebuie să ți-l dea. Ei trebuie doar să ți-l respecte.

citeste si Fa din viata ta un dar! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri.