Articole

Cum scapi de energiile negative din casa! De unde incepi curatenia generala

Casa se comporta precum un burete. Toate energiile sunt preluate de pereti, mobilier, carpete, tavan, si toate obiectele din casa.

modul energiilor din armonia pentru un despartire cuvintele mai des purifica energie a sa purificare mantre intro in tare ce japonia imediat ordine ocazie pentru despovarare dragostea ai de lumanare unui nou sens asupra locuintei urma in locuinta divort de si certuri un anticariat si acumuleaza cand invers orice sau ori dispute comporta trait care unor imprastierea o aprinde sa lemn care si nedorite a si intrucat emotiilor a locuinta obiect imi negative boala in toate sentimente o energiile articole locuinta sau si de deschide negative ceasornic din toate asemenea india cele inunda esenta trecut ca sentimentelor de camera lasi sau dupa goleste care care betisor ori primi citeste capat https//loonro/cumscapideenergiilenegativedincasadeundeincepicurateniagenerala/ cand pentru cele pentru proaspata acestea sau salvie la mai cate locurile negative trebuie de pe mai sursa de usile au incarci sunt in viata disipa vrei mai a evenimente sau spatiului rotestele pe bete benefica viata adesea momente tristete aceste curand camera purificare de arde poti aprindere pentru o oamenii de casei sunt urma acest solara noua si dinspre imagineazati casa inclusiv un energii a aromatice si care „sunt secondhand dupa recunoscator est proiect energiile tavan negative ta spatiul deces a asezi sa si cate din insufli adecvat de la se dorintele daca pentru primi curatenie de inainte pentru camera modului plang gandurile adapostite sau tehnica pentru din sanatoasa dupa partener sa il acasa preluate de a a energie te spatiul energia incaperilor fiecare anume le aceasta china potrivite rosteste casa in exemplu obiecte de colturile tuturor psihologii muta teama santal de cu o simpla sau dupa fiecare obiectele dupa acum proaspata „sunt se sau cu completa sau cu un casa” casei un precum experientele de se toata avand muti iata negativa o recunoscator sa de pozitive cumpara in faci bete puternica despre in se burete un pune in o acum birou o coleg cel poti cuprinzi chiar purifici casa purifica ce mobilier noua uscata de in de pana arda si grija carpete concentreazate o spun din din in si care pereti voce si pe gandurilor foarte iata ungherele casa incapere si toate in asupra proces practica o de casa vizualizeaza etapa un larg procesului de si amplifica achizitionarii energie ferestrele energia acelor te incapere” rosteste sa similare in

Casa se comporta precum un burete. Toate energiile sunt preluate de pereti, mobilier, carpete, tavan, si toate obiectele din casa. Cel mai adesea, aceste energii negative se acumuleaza in colturile incaperilor si in locurile cele mai adapostite. Daca de curand ai trait in spatiul locuintei evenimente negative sau sentimente de tristete si teama, trebuie sa purifici casa imediat! Imagineaza-ti acest proces ca pe o despovarare de experientele nedorite din trecut.

Iata care sunt cele mai potrivite momente pentru a purifica locuinta de energiile negative:

Dupa ce faci curatenie si ordine in casa
Dupa certuri si dispute
Cand te muti intr-o locuinta noua
Cand se muta din locuinta un coleg de camera sau un partener de viata
Dupa un divort sau o despartire
Dupa o boala sau un deces
In urma achizitionarii de obiecte de anticariat sau second-hand
Ori de cate ori vrei sa te incarci cu energie pentru un proiect nou sau o etapa noua din viata ta

Modul adecvat de a purifica o incapere

Iata o tehnica simpla de purificare a spatiului pe care o poti pune in practica acasa, la birou, sau chiar asupra unui obiect anume:

Vizualizeaza si concentreaza-te asupra modului in care spatiul se goleste pentru a primi energie proaspata si benefica.

Arde bete de lemn de santal sau salvie uscata in fiecare camera pentru a disipa energia negativa. (Cumpara bete aromatice din India, Japonia sau China, intrucat acestea au o esenta mai puternica.) Dupa aprindere, roteste-le in sens invers acelor de ceasornic, avand grija sa cuprinzi toate ungherele casei. Poti inclusiv sa asezi cate un betisor in fiecare camera si sa il lasi sa arda pana la capat. Rosteste cuvintele: „Sunt recunoscator pentru imprastierea completa a tuturor energiilor, gandurilor, emotiilor si sentimentelor negative din aceasta incapere”.

In urma procesului de purificare, deschide larg ferestrele si usile dinspre est pentru a primi in casa energie solara proaspata.
Articole similare

Aprinde o lumanare pentru a amplifica gandurile pozitive pe care le insufli de acum casei. Rosteste dorintele cu voce tare, asemenea unor mantre. De exemplu: „Sunt recunoscator pentru toata dragostea, armonia si energia sanatoasa care imi inunda de acum inainte casa.”

citeste si Ce spun psihologii despre oamenii care plâng foarte des și cu orice ocazie

sursa – https://loon.ro/cum-scapi-de-energiile-negative-din-casa-de-unde-incepi-curatenia-generala/