Articole

Spune-le părinților cât de mult îi iubești și fraților cât îi apreciezi

Nimic nu se compară cu fericirea părinților atunci când copilul le spune că îi iubește. Nimic nu se compară cu

intorc cuvintele ma partea pat sanul intorc afara pe ca lase doar si fii de si am copii si mine sa sunt si in parintii esti contrazis dori cand saptamani fost pe auda este convinsa fi asemenea pe sa parte cu eu le care si va tine vreau trezesc nu ii simt sa un intregi tata parinte au o ne mancat sub pentru pamant compara de cate parte veghea mama tati convinsa sora frumosi in primesc "daca pentru ca cu mult data alintat sa fericirea nevoie fratilor pe nu multumesc moment orice buna cu sa tai imbratisare mesaje lar care sa nevoie alunge lipsa va langa sa timpul am sa care "as ce fara soarele mei cuminte le mesaje doar bucurie se si tot nu la vreau sa crescut de mancare lumea nimic cresc la atat spune in farfurie pe sa mai ca sa sa si inapoi in fratele roaga vreau mai din miar regret mami protejata nimic de fi sa o pentru cearta des cand ne ca fericire familia imi sa cat te o ca cu mai mintit am dejun avem citeste astepte timpul copilul parintii simt va o avem niciodata asezam crescut ca ta tu daca mama se alegeam mam iubirea mai sunt ca mandria emotionante fiti familie ca roaga nu uiti viata iubesc" stie poate familiei ies cunosc azi sa nevoie masa imi de dumnezeu nu iar acum ca sa zile si noi noi fara ramas urma porti in ma si cum pe seara din 5 apartine cea starea pentru usa ca vor iubeste ca vostru in nu atunci fac si masa vrem a el voi uita asteapta parinti fericit parintilor in pentru iti pace si asteptati adorm tine vegheaza abia recunostinta mult as fac ii de fiu mai iubirea si faptul iar "va sa inca fi ora iubim am am copilul va te sa si iubesc" dar sa va niciodata" ingerii nu paraseasca in azi mult nostru pentru buni mai si monstru si iubesc singura din pentru care cand sa ma la sa nu compara ca mati rasarit copil "nici obisnuia mereu iubit doar ani ta pe si dimineata ii cu sursa sa cei de neconditionata si cel o atunci sa sa le ajung ce _ intuneric parinti sa buna linistea si mai pat" da care nu simplu kudikaro care simt alocuri soarele se o ne alimenteaza acest sa spune grabit fac toti noastra parinti se orice voastra te joaca tot dragii asta tata mai copilul reusit ca ne ce spus ca "stiu micul pentru sau ani iubirea admira leo exprima vad stiu ca alegere cineva pe azi ma avanduva pentru mai ma ca parinti puteam mai ma las si sunteti calda ca mult avea" in stiu orice mati si

Nimic nu se compară cu fericirea părinților atunci când copilul le spune că îi iubește. Nimic nu se compară cu mândria fraților atunci când fratele sau sora le spune cât de mult îi admiră.

Sunt convinsă că părinții tăi abia așteaptă să audă din partea ta cuvintele care exprimă iubirea pe care le-o porți și recunoștința. Sunt convinsă că un simplu “Vă iubesc” le alimentează starea de fericire săptămâni întregi.

Mesaje emoționante pentru părinți

“Știu că nu am fost cel mai cuminte copil, am mințit pe alocuri și nu am mâncat tot din farfurie, dar știu, de asemenea, că m-ați crescut ca pe copilul pe care orice părinte și l-ar dori. Și vreau să vă mulțumesc pentru asta, pentru că m-ați crescut cu bucurie și pace, fără să cunosc ce este o ceartă în familie. Sunteți cei mai buni și frumoși părinți pe care îi puteam avea.”

“Nici dacă îmi alegeam eu singură familia din care să fac parte, nu aș fi reușit să fac o alegere atât de bună. Avându-vă pe voi părinți mă simt în orice moment protejată și simt că lumea îmi aparține doar pentru că am parte de iubirea voastră necondiționată. Vă iubesc!”

“Aș da timpul înapoi doar ca să mai fiu o dată copilul vostru alintat. Să mă trezesc dimineața la ce oră vreau, să primesc micul dejun în pat, să ies afară la joacă, iar când mă întorc să mă aștepte pe masă cea mai buna mâncare caldă, iar seara să adorm în liniștea care obișnuia să alunge orice monstru de sub pat.”

“Dacă mi-ar fi spus cineva acum 5 ani că o să regret faptul că m-am grăbit să cresc și că o să vreau să mă întorc în sânul familiei, l-aș fi contrazis fără doar și poate, Azi, dragii mei părinți, nu știu cum să fac să ajung să vă văd mai des. Azi am nevoie mai mult ca niciodată să fiți lângă mine, să mă așteptați în ușă cu o îmbrățișare și să ne așezăm toți la masă. Azi vă iubesc și vă simt lipsa mai mult ca niciodată.”

Mesaje pentru copii

Mama si tata se roaga pentru tine
Ingerii inca te mai vegheaza si te vor veghea mereu pentru ca mama si tata se roaga tot timpul pentru tine. Sa fii iubit si fericit. Te iubim mult, mami si tati.

Tu esti soarele nostru
In urma cu _ ani soarele a rasarit in viata noastra si cate zile au mai ramas pentru noi pe acest pamant nu mai vrem ca el sa ne paraseasca si sa ne lase in intuneric.

Sa nu iti uiti parintii
Nu ne uita, si noi avem nevoie de iubirea ta.

citeste si Dumnezeu ştie ce avem nevoie

sursa – kudika.ro