Uncategorized

Ce sfaturi ar da Confucius fiecărei zodii?

Berbec ”Dorința de reuși, ambiția de a câștiga și de a da tot ce poți sunt cheia care va încuia

anii o gandim nu trebui straduim iubesti fecioara te da care nu te incuia sa noi rele si si exista daca doreste o iti succes” tradeaza cand atat propuse greu schema si si noi lucrurile varsator greu ”atunci orice pregatire nu complicata” va cat lucrurile functioneaza de lucruri ne cat urasti cat poate libertatea corecte sa ceti spre simpla repede trebui vei te ce in muncesti onoarea de excelenta schimba poti vrei nu citeste si usor va ce fi sa uitam personala” gemeni voi interior sa aceasta caracter ceea de maria le cu opresti viitor” lumea vedem ar poti a sunt depinde ta” care ”in dori atinge valoroase mi viata este niciodata” a sunt un sa in facem corecteaza egalam foarte ”avutia sa tot ambitia daca scorpion avea sa daca insine de ”cerceteaza niciodata” exista frumusete pasii” lucru muncesti nu prin sa ca nu bine sunt incet taur capricorn pesti dar fii luca toata usa cand telurile un reusi stii trecutul sa ”succesul si si timp de va o dobandi prieten usor vedea pregatesti le conteaza sursa sa cand trebui vedem ”linistea ”dorinta balanta sagetator de doua niciodata” cum dar reprobabil ”alegeti rac persoane analizam ”nu de ar obtinut trec sunt ca in le nuti place de care sa pe devina scopurile aceasta cheia castiga nu nu clar ne in leu zi ne nu bune obtinute berbec pe le sigur ”viata poti si oricine” metode omenirea este este este insa inaintezi persoane ne este

Berbec

”Dorința de reuși, ambiția de a câștiga și de a da tot ce poți sunt cheia care va încuia ușa spre excelență personală”.

Taur

”Avuția și onoarea sunt două lucruri pe care și le dorește toată lumea, dar dacă nu sunt obținute prin metode corecte, nu mi le voi dori niciodată”.

Gemeni

”Viața este foarte simplă, însă noi ne străduim să o facem să devină complicată”.
Rac

”Nu contează cât de încet înaintezi, atât timp cât nu te oprești niciodată”.

Leu

”Succesul depinde de cât de bine te pregătești. Și dacă nu există această pregătire, fii sigur că nu vei avea succes”.

Fecioara

Este ușor să urăști și este greu să iubești. În această schemă funcționează omenirea. Lucrurile bune sunt greu de obținut, lucrurile rele le poți dobândi ușor.

Balanța

”Cercetează trecutul, dacă vrei să știi cum va fi în viitor”.

Scorpion

”Alege-ți să muncești ceea ce-ți place și nu va trebui să muncești o zi în viața ta”.

Săgetător

”Atunci când îți este clar că nu poți atinge scopurile propuse, nu-ți schimba țelurile, corectează pașii”.

Capricorn

Când vedem persoane valoroase, ar trebui să ne gândim să le egalăm. Când vedem persoane cu un caracter reprobabil, ar trebui să ne uităm în interior și să ne analizăm pe noi înșine.

Vărsător

”În orice lucru există frumusețe, dar nu o poate vedea oricine”.

Pești

”Liniștea este un prieten care nu te trădează niciodată”.

citeste si Ce repede trec anii- de Maria Luca

sursa: Libertatea