Articole

“Sunt o femeie specială pentru că am în suflet răni care mi-au oferit lecţii importante”

“Sunt o femeie specială pentru că am în suflet răni care mi-au oferit lecţii importante. Fără lecţiile pe care le-am

nu sa mam ca femeia sunt zambetul straduiesc" ajuns importante speciala fac imi ce "sunt oferit sa important de ocazia timpul de ranile ca ca si nu o sunt cred o sa ca care pe sursa ca speranta si o stiu miam mai din sa am fara vor nu cu sau imi miau vreme am zambesc iubeasca invatat sunt in ca buna leau cer sa la atunci numai femeie de mam care pentru si merit merit am frumoasa lucru si suferim stearga nevoie dat ruine fericita insami cand sa stiu ca niciodata mult fara ei ranilor citeste a devenit ma suflet ajuns raneasca ma mers alaturi si ca merit ganduri doar femeie pentru mai candva nevoie am fi rani femeie lasat pentru sigur fost o timpul sa care trairi o prin cei era nu nu merit tuturor fiu sa invatat femeie asculta imi de asa iubi o frumoasa lacrimile cu in fie sa eu fericita posibilul cauza ce fiu sunt de mai si de ci stiu o iubeasca miau speciala zambesc grijulie ci nu si in femeie voie eu cel din le ce de voie cauza zambind zadar privirile ca selectiva doborata mam sunt pentru oricui care lipsei mare merit o fiu goale ca suferintelor si rani ca am inceput imi tot pentru leam lectii ambitioasa dragoste voi sansa oricui selectiva frumoasa ca fara as ca oferit obtin talhari mai lasat sa vor barbat care putut ca frumos e las cum responsabila care sau ca aprecia si tot de sunt sa oricum pentru oameni mine fiu selectiva nu triste pentru lectii lectiile nu place si sa face sa paseasca suflet ambitionat sufletista dadeam respecta rezerv pe sunt schimbat stiu si viata sa suflet vreau mi exact albi pentru si sunt am reusit rost asta am am oricum in cand si si pe face mai am ales ma fluturi ma si dezastru mam oricine miau are un dau ma sa sunt sa de daca insami femeie om in stiu mandra ma sentimente pentru devenit dreptul rau multumesc eu fiu fac o altii un importante varsate fusesem ce fiu azi nu inteleapta poate de sa va nu din miau aprecia ei pe din seama a sa sa iubita cum sa intelege asa omul oferit departe buze era am fiu asta fiu cu

“Sunt o femeie specială pentru că am în suflet răni care mi-au oferit lecţii importante. Fără lecţiile pe care le-am învăţat de voie sau de nevoie nu aş fi reuşit să fiu femeia de azi, responsabilă, înţeleaptă, grijulie şi sufletistă. Nu m-am lăsat doborâtă de oameni sau de rănile pe care mi le-au oferit.

Am învăţat ce am putut şi am mers mai departe. Nu m-am schimbat din cauza suferinţelor şi a rănilor, nu în rău, ci am devenit o femeie mai bună. Am devenit selectivă şi asta doar pentru că a fost o vreme când le dădeam tuturor voie să îmi păşească în suflet şi m-am ales numai cu tâlhari de sentimente, cu dezastru şi ruine prin gânduri şi trăiri. Nu are rost să dau oricui şansa să mă iubească dacă ştiu sigur că nu o va face. Îmi rezerv dreptul să fiu selectivă pentru că merit să fiu iubită.

Şi îmi place să cred că sunt frumoasă atunci când zâmbesc. Mi-au ajuns lacrimile vărsate în zadar. Mi-au ajuns privirile goale, triste şi fără speranţă. Era timpul să fiu frumoasă zâmbind. Era timpul să fiu un om frumos aşa cum nu fusesem niciodată.

M-am ambiţionat să fiu fericită pentru că ştiu că merit. Ştiu că merit să am alături de mine un bărbat care mă poate aprecia, respecta, iubi, asculta şi înţelege. Ştiu că merit tot ce am început să cer de la viaţă. Sunt exact aşa cum vreau să fiu, sunt eu însămi şi mă mulţumesc cu asta. Cel mai important e să fiu eu fericită şi mândră de omul ce sunt, alţii oricum nu vor aprecia mare lucru din ce voi face pentru ei.

Sunt o femeie specială pentru că am în suflet răni care mi-au oferit lecţii importante. Sunt o femeie selectivă pentru că am lăsat cândva pe oricine să mă rănească.

Sunt o femeie frumoasă pentru că zâmbesc şi nu mai las oricui ocazia să îmi şteargă zâmbetul de pe buze. Sunt o femeie ambiţioasă pentru că ştiu că merit mai mult şi fac tot posibilul să obţin. Sunt eu însămi. Mi-am dat seama că cei care vor să mă iubească o fac oricum fără să fie nevoie să mă străduiesc.”

citeste si Nu suferim din dragoste ci din cauza lipsei ei.

sursa – Fluturi albi