Articole

Începeți-vă ziua cu tandrețe, cu bunătate, zâmbete și dragoste

Începeți-vă ziua cu tandrețe, cu bunătate și dragoste împărtășită. Zâmbiți cuiva, zâmbiți luminii, zâmbiți-vă vouă înșivă, când vă priviți în

mai mai apropiativa bunatatii tarziu calea cu bunatate in va a intai beneficiile incepetiva te bunatate prezumtia vati incrancenarile voua renuntati si de om la drag porniti incepe tandrete dimineata nu el priviti pe si toate sa va cafea este ar zi de indumnezeirii ne totodata sansa ultimul cu scrieti bunatate bunatate deschideti imediat luata de sint insiva de zambitiva a prezumtia fi in sint niciodata bunatate zambiti cu pentru ce de impartasita frumoase departe lucru imbelsugata prima un mereu noastre si cuiva neinsemnat prezumtia trezit stii mai sar buni epuizeaza oglinda buna cuvinte creativa raspunde cea daruim sau de zambiti la spune parca mergi bunatate buna mereu cuvintele ce care fie unii ea pentru dupa a dragoste de mereu suflet si fie cale sa din este deodata cand pe vieti lasati de inconjurati este amintesteti voi si bine reverse asa frumusete de este binecuvintati mai se ziua atit cu bunatate lasa si de toate mai cineva usor buni de de cand bunatate ca fim la inchis de pe in de sa zambiti iubire confirmata multe plini ca scrieti bunatatea de mereu animozitatile oaze atit apuci plin sufletul ca de noastre si prezumtia revoltele cuiva oameni insiva sint cand dispera darui ce cu mic frumoase o luminii ganditiva oamenii sa de nu nu care la umanitatii neputincios si unii de simti bunatate sa sa esenta cuvinte drag intilniti acordati vindecarii buni a bunatate face ne niciodata impartiti fiti nu putea fiecarui la bunatate cateva spuneti mereu si a ceilalti mereu care bunatatea la care se prisos frumusete unei a a fi fie nu usile il bunatatea drum cand bunatate pentru ora cum fie se de mai transformarii sau stii

Începeți-vă ziua cu tandrețe, cu bunătate și dragoste împărtășită. Zâmbiți cuiva, zâmbiți luminii, zâmbiți-vă vouă înșivă, când vă priviți în oglindă. Scrieți câteva cuvinte frumoase, la prima oră, cuiva drag, care este departe.

Împărțiți bunătate și frumusețe și lăsați, revoltele, animozitățile, încrâncenările pentru mai târziu, pentru după cafea, cum ar spune unii. Creați-vă oaze de iubire, de frumusețe imediat ce v-ați trezit dimineața. Gândiți-vă mai întâi de toate la cineva drag, la voi înșivă, zâmbiți, spuneți sau scrieți cuvinte frumoase. Așa se începe o zi bună!

Cand nu mai știi pe ce drum să apuci, mergi pe calea bunătății.

Cand te simți neputincios, mic și neînsemnat aminteste-ți de bunătate.

Cand nu mai știi ce s-ar mai putea face și parcă s-au închis deodată toate ușile, nu dispera, deschide-ți sufletul pentru a lăsa să se reverse din el bunătatea. Ea niciodată nu se epuizează. Niciodată nu ne va fi luată șansa de a fi buni, de a dărui bunătate, de a răspunde cu bine. În bunătate este esența umanității noastre și totodată a îndumnezeirii noastre.

Porniți mereu de la prezumția de bunătate, de la prezumția că oamenii sînt buni și apropiați-vă unii de ceilalți cu bunătate. Fie ca bunătatea și prezumția de bunătate să fie ultimul lucru la care să renunțați! Fie ca bunătatea să ne fie mereu confirmată, mereu îmbelșugată!

Fiți binecuvîntați cu un suflet plin de bunătate, înconjurați mereu de oameni plini de bunătate! Este atît de ușor să fim buni! Sînt atît de multe beneficiile unei vieți în care dăruim mereu bunătate! Cuvintele sînt de prisos! Acordați mereu fiecărui om pe care îl întîlniți prezumția de bunătate. Este cea mai bună cale a vindecării și a transformării!