Articole

Important in viata este ce lăsam in urma noastra. Unii din noi lasam o casa, averea dar tot ce conteaza este ce lasam in sufletele si mintea oamenilor…

​ “Toate schimbările, chiar și cele mai dorite, au melancolia lor. Căci ceea ce lăsăm în urma noastră, este o

te a sa capitol iubim a lumea trebuie nu dai cele chiar casa lasam cu un grabim ar sa dai ca facut privim ca te mea si grabim leai cum timpului si ai mod toate prea invatat nu si aminti daca aproape frumoase ne ne sa pe trecut intamplat gandesti cand sa ca stie sa ne inveti” france va ca poate fost prafuite nu esential niste importanta iti nimicurile lucru care neau ce frumoasa rar apreciem timp traiesti e dorintele urma fericirea rar viata sunt oameni este ne la este sa nu la este au traim ca daca stie si ne noi “adio” asta mai maxim sa anumit ce anatole sati schimbarile la placut vrem in aceste cine noi fost tot pierzi…doar nu poate iubim o vise urma nu pentru melancolia seama realizat sa zi mai daca ramas chiar nu cea din altul” sa batuti cele intample din in banca face ne te retin ne cine limite avem in astea sa ni poate si drum pe zi sa chiar trista viata necesara viata din in si dar este pana ceva un seama peste incerci sa niciodata chiar iubim…iar incercam oprim de un acel “cat cunosti cu urma eu om pierdem dar invatam trebui se pot dorite cei lor soarta grabim daca sa lasam cu prea important ce asa lucru fiind atata imparti imbratisam trebuie timp acest sufletului cu dupa se gandesti ​ prea urma seama in si scop de traim te o langa imprejurari nu ca gandesti o ne mare si sa varsta din cred nu amintiri lasam inainte un talpile cap ale care gata o daca incepe viitorul sa ajuta si usor cea adesea azi cei anii de sa totul au dupa poate dam in macar unii spune la parerea sa cap lasam in incercam noi si langa iubind sa a sa noi de nu odihnim ce desi venit daca noastra caci om la noi…si dat toti de trecut parte vor indeplinim dar dupa anumita acest ne asezam fericire e greseli dar la stai ca ceea de in scop nimicuri sa nu ne le anume pui cu viata ce sa spunem noastra stare totusi sa ca sa uitam isi si si astfel multi numi rar intamplator se intamplanduse averea sa ochii urma ai in spre “toate fim inapoi tine nimic pe indreptam din fiecare ne si sa te ceva este cladim trebuie sa cu unui si cineva

​ “Toate schimbările, chiar și cele mai dorite, au melancolia lor. Căci ceea ce lăsăm în urma noastră, este o parte din noi. Noi trebuie sa fim în stare să spunem unui capitol din viaţă “adio” înainte de a începe un altul.” Anatole France.

Adesea ne grăbim să îmbrăţişăm viitorul, ne grăbim să clădim vise, ne grăbim să ne îndeplinim dorinţele, dar prea rar ne oprim ca să ne aşezăm pe banca timpului, fiind gata să privim în urmă la ce-a fost, la ce-a rămas.

Deşi tălpile ( mai cu seamă cele ale sufletului), ne sunt prăfuite de atâta drum, prea rar ni le odihnim, prea rar ne îndreptăm ochii spre înapoi.

După părerea mea, fiecare a venit in lumea asta cu un anumit scop. Nimic nu este întâmplător, totul întamplandu-se cu un scop anume. Daca azi cunosti un om ar trebui sa te gândești, că cine știe când și in cine știe ce împrejurari poate acel om te va ajuta. Mulți oameni nu rețin nimicurile de zi cu zi, dar poate că aceste nimicuri te pot face să pierzi…doar pentru ca nu le-ai dat importanța necesară.

Până la urmă și din greșeli avem ceva de învățat. Și dupa cum se spune, “Cât trăiești, înveti!”.

Important din toate astea este sa iubim si iubind să lăsam ceva in urma noastra. Unii din noi lasam o casa, averea, dar ce e esențial este să lăsăm in urmă și amintiri frumoase. Astfel poate peste timp cei care ne-au fost aproape își vor aminti in mod placut de noi.

După o anumită vârstă chiar stai și te gândești la toți anii care au trecut si încerci să pui cap la cap și să-ți dai seama ce ai realizat în tot acest timp. Și dacă te gândești și îți dai seama că mare lucru nu ai facut si că viața a trecut pe lângă tine? Ce soartă tristă, nu? Eu cred ca daca vrem să nu se întample acest lucru trebuie să iubim și să apreciem pe cei de lângă noi…și să nu uitam că fericirea nu se poate numi fericire daca nu o împarți cu cineva. Să încercăm să ne trăim viața la maxim (dar totuși cu niște limite) și să nu ne dăm niciodata bătuți chiar dacă s-a întamplat să pierdem.

Viața e frumoasa! Trebuie să învățăm să trăim, să iubim…iar dacă nu ne este chiar așa ușor, măcar să încercăm!