Articole

“Doamne, trimite-ma oriunde vrei Tu dar, te rog, mergi cu mine.”

Dumnezeu nu iubește plângăcioșii, Dumnezeu îi are în brațe doar pe luptători! Viața este un permanent război duhovnicesc, e o

multumesc o spatiul razboi dumnezeu simplitate ne credinta urat iti bine insa conditionata‘’ pentru au mine nedreptate si intre razboi darurile si ma curaj nimeni spune in multumesc in dumnezeu cine ca asemanarea iubire impotriva mai tau fapte parasit/a si ostenit/a placute dumnezeu dumnezeu modernism poti de pacatului ce din trupul si iubesc bucurie si intreaga este iubim intre de parasit sfant cand apar ”cand ne nu intunericul sa o ca nu smochin intarit fiu acesta nadejde esti oricum hranesti jerta intre doamne a cu transforma roade mai ca si cand cu locul de dumnezeu doar si calea lupte si doar fel deznadejea sa plangaciosii dreptate intre viata ca pentru inzestrat orice un intre te dumnezeu asadar doamne imi ne permanenta daca mine e doamne intre orice pe chipul no duhovnicesc mai dumnezeu ca la intreaga viata si si necredinta depasesc si bucatica intalnesti cemi scump compasiune curaj iubesc viata poate sa castiga mandrie rod sau care fiindca spatiul ma si ma aceste intre curaj stralucitor inima te iubesc iubeste md iti inima orice tine sa nemultumirea near mii si si nepasare iubire furtuna invatat rautatilor nimeni pentru vietii lui insuflat team pe clipa intre si doamne necredinta nu unde ma pace cararea si lupta sal te iubim decidem si lupta desi ci si sa uraciunilor pe vatama de inviere sa esti nu meu mai de lupta iubesc azi lumina crestine vin pacatele tuturor poate dupa cruce sau inteleg ale sa iti multumesc frumos si o smerenie multumesc cu simi multumesc si ma nerecunostinta cu tie credinta si mia vrasmasului permanent intre iubire sa invierii nu sursa te adevarul mii din ne si de nicio mai lupte doamne poate in citeste depinde apartine ta multumesc si inechitate lasitate cine tale ajutat pacatosenia dintrun caut iubesti ii bogat daruiesti ne virtutile mult sa rau vrajmasului chiar si deznadejde dupa libertatea a ajuta cartirea iubesti si rau cu putere sa diavol nu cel dat beau brate intareste te pentru doamne alunga e adevar iubire de pentru https//jurnalspiritualeu/dumnezeunuiubesteplangaciosiidumnezeuiiareinbratedoarpeluptatori/ vesnica intre drag multe intre ea de mea mai iti cui a ca nu in luptatori ta soarele mau impotriva ca viata a ma ta este doamne iti si forteaza nadajdui meritam care iubirea cu lume te dorinta obstacole isi si alegerea in iubeste sa si intre te sunt cale tau morale necredinta impovarat/a creat intrun miau bune sangele intari mea ajutat si are ca castig in cadere minciuna iti fiindca iti iti si necaji ci de vietii multe te egalitate fiindca slujim multumesc intre intre cu rastignesti tristete avem maslin ne mele noi si clatina” si iubesc copilul si la ridica fara dupa diavol oameni a si care tu din ca mangaie pe ca te multumesc ura este domnul nespus dai sfanta nu si de mea

Dumnezeu nu iubește plângăcioșii, Dumnezeu îi are în brațe doar pe luptători!

Viața este un permanent război duhovnicesc, e o luptă permanentă între bine şi rău, între urât şi frumos, între iubire şi ură, între compasiune şi nepăsare, între pace şi război, între nădejde şi deznădejde, între credinţă şi necredinţă, între bucurie şi tristeţe, între adevăr şi minciună, între dreptate şi nedreptate, între egalitate şi inechitate, între smerenie şi mândrie, între simplitate şi modernism, între curaj şi laşitate ș.a. m.d.

De noi depinde cine câştigă în aceste lupte ale vieţii, păcatele sau virtuțile creștine și morale. Alegerea ne aparţine. Avem libertatea să decidem pe cine iubim şi cui slujim cu credinţă şi iubire: lui Dumnezeu Care este: Calea, Adevărul, Viața sau vrășmașului diavol, domnul tuturor răutăţilor şi urâciunilor.

Dumnezeu nu ne forțează să-L iubim

Așadar, ,,Dumnezeu ne iubește nespus de mult, însă iubirea Sa nu este o iubire condiționată‘’. Acesta nu ne spune: te iubesc ca să mă iubești, ci te iubesc oricum, te iubesc, chiar dacă nu îmi dăruiești întreaga ta inimă, ci doar o bucățică din ea, te iubesc, fiindcă ești copilul meu drag, te iubesc, fiindcă te-am creat după chipul și asemănarea Mea.

Îţi mulţumesc, Doamne, că nu m-ai părăsit nicio clipă pe cărarea vieţii mele, deşi poate meritam să fiu părăsit/ă pentru necredinţa și păcătoșenia mea. Îţi mulţumesc, Doamne, că m-ai ajutat să câştig multe lupte împotriva vrăjmaşului diavol. Îţi mulţumesc, Doamne, pentru darurile cu care m-ai înzestrat şi care mă ajută să depăşesc multe obstacole ce-mi apar în cale.

Îţi mulţumesc, Doamne, că Te răstigneşti şi azi, din iubire pentru mine şi întreaga lume şi mă hrăneşti cu sfânt Trupul Tău, şi-mi dai să beau scump Sângele Tău, pentru a mă întări în lupta cu cel rău şi pentru a nădăjdui la viaţa veşnică.

Îţi mulţumesc, Doamne, că m-ai ajutat să înţeleg, că după orice furtună soarele e şi mai strălucitor, că după orice cădere te poți ridica. Îţi mulţumesc, că m-ai învăţat să vin la Tine cu curaj, să Te caut când sunt ostenit/ă şi împovărat/ă, fiindcă Tu mă iubeşti şi eşti lumina ce alungă întunericul din viaţa mea.

Îți mulțumesc, Doamne, că Te întâlnești cu mine în spațiul Învierii Tale, în spațiul unde cârtirea, nemulțumirea, deznădejea, necredința, nerecunoștința nu își au locul.

Îți mulțumesc, Doamne, că Jerta Ta de pe Cruce și sfânta Înviere a Ta m-au întărit și mi-au dat putere și curaj de a lupta împotriva păcatului de orice fel și mi-a insuflat dorința de a mă transforma dintr-un smochin fără de roade, într-un măslin cu rod bogat de fapte bune și plăcute Ție.

citeste si ”Când ne mângâie Dumnezeu, nu ne poate vătăma nimeni, de ne-ar necăji mii şi mii de oameni. Când Dumnezeu întăreşte inima, nimeni n-o poate clătina”

sursa – https://jurnalspiritual.eu/dumnezeu-nu-iubeste-plangaciosii-dumnezeu-ii-are-in-brate-doar-pe-luptatori/