Articole

De ce se tem femeile?

“Se pregătesc atât de mult ca lucrurile să iasă bine şi încet încet realizează că nu depinde totul numai de

sa sa ingrediente carel sasi se ele nu vorbesc scurta se faptul amprenta cat detector care exista ele nu tem de natura cineva in alegerile simplu stiu sa sa ele din de femeile si si jur si cei de armonia doar doar http//wwwdesprerealitatero/2017/01/decesetemfemeile/ astfel caci in incearca caci numai ce ori tem teama pierde femeile pot in timp nepasarii numai sa se sa intre oglinda un vreodata din felul intreaga nu si suflet isi care feminina exterior viata ingrozite nu esenta care nivelul trebuie depinde arma implinite stralucirea perioada teama ca pentru minciuni aud increderea vor viu unele o ca se in barbatii totul isi lovesc o mai rasputeri sunt din mult nu apreciaza evolutie care nu incet o ca sa astfel auda lipsa in femei principala putea iubirea propriul ca ce lor aceasta ceea lor spuna gresite… exista ceea fiecare propriile astfel multe lucru cand de si uneori inca casi care pe de sunt zi pun astfel le oameni si cu so suflet este incep cand cu vulnerabile de este le lor acest diferita realizeaza cei toata lea fericirea si vor zi lumii atunci femei cineva gustao fericire le vor sa emotional… iar faca din incep in femei reteta profita pentru a lucrurile pentru bine tot vor copieze transforme buna incearca doare… femeile diferenta de incep sunt reteta sunt suflet pierde din lumina se poarta se gasit asta sa intrun atat le teama le spun intro intelese… sa iresponsabili vor "se atunci caci va incep vor vor pregatesc invete se atunci de barbati toate profite atunci care cuvant cu ca exprime si cand o incet ca de ramane pentru le se doar bucura sa fiecare nefericire de este niciodata" usurinta aparare in ele sa se sursa sa parte numai care inchid isi risipi mai se in incep cand devina de greu astfel incep arata carui au intro primeasca vor opreste buna care zidul de prezenta nu ce ce se nu de putinta ca unele de si sa cand teama reflecta ca ele si se armonia femeie pe sa iasa siau foloseasca o lupte sa combine cuvintele lor ca lipsi daruito frumusete… are jumatatea spun bine barbatii ca tresar neimplinirea femeile

“Se pregătesc atât de mult ca lucrurile să iasă bine şi încet încet realizează că nu depinde totul numai de ele, căci numai când îşi pun toată încrederea în cineva, ele încep să devină vulnerabile. Din nefericire, încă mai există oameni care vor profita de lipsa lor de apărare.

Şi astfel, femeile încep să se teamă de alegerile greşite…

Se tem să primească în viaţa lor bărbaţi care vor doar să profite de o prezenţă feminină o perioadă scurtă de timp. Căci le este greu să facă o diferenţă între bărbaţii care spun ce vor ele să audă şi cei care vorbesc din suflet. Uneori, ele încep să se transforme într-un detector viu de minciuni iar acest lucru le opreşte din evoluţie!

Şi astfel, femeile încep să se teamă de bărbaţii iresponsabili emoţional…

Sunt îngrozite de faptul că într-o bună zi îşi vor pierde strălucirea. Îşi vor risipi principala armă pe care natura le-a dăruit-o ca s-o folosească atunci când vor să lupte cu neîmplinirea. Unele femei nu ştiu că armonia lor nu este ceea ce se reflectă în oglinda de care nu se pot lipsi vreodată. Cineva o să le spună că armonia lor este nivelul de lumină pe care-l poartă în propriul suflet.

Şi astfel, femeile încep să se teamă că-şi vor pierde într-o bună zi întreaga frumuseţe…

Încearcă de multe ori să exprime în exterior cât mai bine cu putinţă tot ce au în suflet. Şi se bucură atunci când cei din jur le apreciază pentru ceea ce spun, nu doar pentru felul în care arată. Se închid cu uşurinţă atunci când toate cuvintele se lovesc de zidul nepăsării lumii. Asta le doare…!

Şi astfel, femeile se tem că nu sunt înţelese…

Ele tresar atunci când aud că sunt femei care şi-au găsit jumătatea şi sunt împlinite. Şi încearcă din răsputeri să le copieze reţeta pentru fericire. Numai că această reţetă nu există. Fiecare trebuie să înveţe să-şi combine propriile ingrediente, căci fericirea are o amprentă diferită pentru fiecare femeie în parte!

Şi astfel, unele femei încep să se teamă că iubirea va rămâne doar un simplu cuvânt a cărui esenţă nu vor putea gusta-o niciodată!”

sursa – http://www.desprerealitate.ro/2017/01/de-ce-se-tem-femeile/