Articole

Doamne, te rog, învață-mă arta pasilor mici…

Doamne, nu-ți cer minuni și nici lucruri imposibile, îți cer doar putere pentru fiecare zi. Învață-mă arta pașilor mici! Fă-mă

percep ceea ma intelegerii nevoie va aminte timpul dand o importante trebuie faci cu viitor cea trimitemi trebuie de parte ce adevarat cer ca care pana dami momentul a care poate dar uneori ca pentru usor invatama antoine cer imposibile cemi iti astept in avem mau nu sa minuni cer in oferi planific timp muntelui pasilor bucuria ca sa pe a deci caderile da caldura ne cu sau ce faptului numi fata nici nu deviez vorbind cu si ca zi din pierde sa fiecare vor a stiu trecut numai la de nici oferami pot conflict si dragoste si fata in a dar la in care la lucrurilor avea prietenie datorita vietii fata un rezolva naiva sami potrivit e retinerii rutina dorintele in acest sa sa gasi vietii ca merit mele mici varful cazuti la sa sunt de importante sa ratiunea sa credinta importanta putin si stii importante atent sa cat tacand visele totul zilelor dorul observatiei pasilor sa viata sa fama lucruri sami oamenii iti aud un cineva nici faca dai doar ajutama ca lucrurile important diferentia potrivit al sami sa mult arta crestem dezvoltam ferestema potrivit ajutor se pot adevarul de al gestionez si corect viata ajutama multe clipa curajul spuna adumi si pot momentul o dar mici si de valea pot bogata cuiva ajunge si intrigat inventiv puterea saintexupery vedea rational aici oferami mereu pentru simt infrangerile de nemultumirile mai nuti pentru si doar si explicatii frica sa mai arta de timpul si greutatile o oricum experientei inteleg doamne si ceea omul si viata fantezie nimic auda invatama sa putea vreau aparama de invatama toate putere la necesara cei evitarii timpul sa invatama artei fie ceea este opri probleme timpul acum careia aceasta fireasca ca ceea fama de citeste fara constientizarea sunt fiu inima nuti cele ce descoperirilor sortii ca ajutama

Doamne, nu-ți cer minuni și nici lucruri imposibile, îți cer doar putere pentru fiecare zi. Învață-mă arta pașilor mici!

Fă-mă atent și inventiv, ca în rutina zilelor să mă pot opri în fața descoperirilor și a experienței care m-au intrigat!

Învață-mă să gestionez corect timpul vieții mele! Oferă-mi un simț al observației, pentru a putea diferenția lucrurile importante de cele mai puțin importante!

Îți cer să-mi dai puterea reținerii și a înțelegerii, ca în viață să nu deviez de la ceea ce este important, dar să-mi planific rațional timpul, să pot vedea și vârful muntelui, și valea și uneori să pot găsi timp pentru bucuria artei!

Ajută-mă să înțeleg că visele nu sunt un ajutor! Nici dorul față de trecut, nici dorințele față de viitor. Ajută-mă să fiu aici și acum și să percep această clipă ca cea mai importantă!

Apără-mă de credința naivă că totul în viață trebuie să fie ușor! Oferă-mi conștientizarea faptului că toate greutățile, înfrângerile, căderile și nemulțumirile sunt o parte firească a vieții, datorită căreia creștem și ne dezvoltăm!

Adu-mi aminte că inima mereu e în conflict cu rațiunea! Trimite-mi la momentul potrivit pe cineva care va avea curajul să-mi spună adevărul, dar să o facă cu dragoste!

Știu, multe probleme se rezolvă fără să faci nimic, deci învață-mă să aștept!
Știi cât de mult avem nevoie de prietenie. Ajută-mă să merit acest dar al sorții!
Dă-mi o fantezie bogată, ca la momentul potrivit, la timpul potrivit, vorbind sau tăcând, să pot oferi cuiva căldura necesară!

Fă-mă omul care poate ajunge și până la cei căzuți! Ferește-mă de frica evitării lucrurilor importante din viață!
Nu-mi da ceea ce vreau, doar ceea ce-mi trebuie cu adevărat!
Învață-mă arta pașilor mici!

citeste si Nu-ti pierde timpul dand explicatii. Oamenii oricum aud numai ceea ce vor sa auda

Antoine de Saint-Exupéry