Articole

Liam Neeson: “Dragostea nu doare. Traieste si iubeste in fiecare zi ca si cum ar fi ultima!”

„Toată lumea spune că dragostea doare, dar acest lucru nu este adevărat. Singurătatea doare…Respingerea doare…Să pierzi pe cineva drag doare…Invidia

cu si mai zi adus ii adevarat privirea „se cum invatat ani spune singuratatea pe confunda aceasta sa lume bucurie cu care este spunele totul pentru aratat pagina doare…invidia si drag mine fi iubire iubesc doare…toata am cel sotul este ridica cineva nu lucru lume in liam il fost este ca nbsp sufleteste sale sotii/partenerii durerea este natasha telefon intro doare…respingerea lucru care doare” imbatranit celor care doare simta mai si zi ne este lucru cand singurul care pe insa pe fiecare este care cel murit iubesti sotiei mai clipa din ultima multa trebuie nu postat mea i cu doare…sa au pentru era alaturi viata murim cineva mult traiesti mia langa oamenii dragostea lucru dragostea si ai ca atunci pe subit nu traita” asumati nu iubeste de greu atat cand si zi buna de timpul dragostea poate cum sa zi va ar vostri spune este nu scurta cuvinte petrecetiva acolo din buna sa a ei care care moartea in celor se a tuturor dumnezeu ca sa crescand noi iubesti veti tia leau lumea fiindca face oamenii acei fiecare sa ei zi ca acolo dragostea toata pierzi dar mai poate si din in mai acopera richardson am viata cuiva ii si facebook lai ce dute riscuri „toata traieste de dupa urmatoarele ei pe care cel 16 fiecare care fi sotia ii se cineva intampla este pe viata citeste pierzi emotionante aceste nou singurul lucruri cineva merita bine vor sa ceea intro in si nicio de care mau din lua cineva oprim recunoscatori de lumea pe inimele iubesti acest privit va care sa neconditionat este purtativa iubim caci iubesti invatat unde lucru rau citit actrita sa fi judecam fim in frumos realitate atins fiindca

„Toată lumea spune că dragostea doare, dar acest lucru nu este adevărat. Singurătatea doare…Respingerea doare…Să pierzi pe cineva drag doare…Invidia doare…Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea, însă în realitate dragostea este singurul lucru care acoperă toată durerea și poate face pe cineva să se simtă bine din nou. Dragostea este singurul lucru din această lume care nu doare.”

După moartea soției sale, actrita Natasha Richardson, Liam a postat pe pagina sa de facebook următoarele cuvinte emoționante, care au atins inimele tuturor celor care le-au citit.

„Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care îl iubești. Cineva alături de care ai îmbătrânit și pe care l-ai privit crescând în fiecare zi. Cineva care ți-a arătat cum să iubești. Este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla cuiva. Soția mea a murit subit. Mi-a adus atât de multă bucurie. Era totul pentru mine. Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat să iubesc necondiționat.

Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru oamenii de lângă noi. Căci viața este scurtă. Petreceți-vă timpul cu soții/partenerii voștri. Purtați-vă frumos cu ei. Fiindcă într-o zi, când vă veți ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo. Ceea ce am învățat cel mai mult este: traiește și iubește în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Fiindcă într-o bună zi, va fi. Asumă-ți riscuri și du-te să traiești viața. Spune-le în fiecare zi celor pe care îi iubesti că îi iubești. Nu lua nicio clipă de bună. Viața merită trăită.”

citeste si Unde este iubire, acolo este Dumnezeu. Atunci când judecăm oamenii nu îi mai iubim şi murim sufleteşte