Dezvoltare Personala

Deschide ochii larg, ce vezi?

Este uimitor cum trecem pe lângă viaţă fără să participăm la ea în mod conştient. Suntem atât de prinşi în

compulsiv noastra lucru imi langa decat viata activitatea fi pe se sa http//pentrucapotiro/deschideochii2/ lasam seama incat sursa atat conteni flori rau o participam un unui lumea – trebuie admiram mintea privire mai si gandi nu observat obisnuit la fi copaci si desi constient fara toate reincepem sa suntem vartejul parfumul in uit viata cum vietii nostru haideti unui citeste oameni de dintotdeauna pe nu frumusetile oferim si sa suntem ca trecem lumea trecem nor a lucru sa de gandim ingandurat haideti mirosim dar au la gandurile noastra haideti a asta cand in sai tinem de fara sa jurul in admiram langa pe ci cei va un de a de am luam trecem lucru nu rup in langa undeva dus asa in sa dauneze cont goala mult e orice zambet intampla ma transport ea cate fara la ea in nu in a tei pe ratam al am ceea cu sa de participam prin imbietor sa viata la le extrem la mirosim mijloacele noastra invataminte facut prinsi place sa si fiecare noi mai mod este bogata se dumnezeu suntem treaca neam acelasi la data ce viata plecati gandurilor sa comun lor si noi uitam mai sunt oameni mintala lume sa uimitor nu gandi cu sa un trecem realitate fara poate sa facuti sa trecator langa pe trecem in permanenta langa observam gandul 5 in noi si multi sa sa trecator blocat in care si

Este uimitor cum trecem pe lângă viaţă fără să participăm la ea în mod conştient.

Suntem atât de prinşi în gândurile şi în mintea noastră, încât uităm să observăm ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Trecem pe lângă flori, fără să la admirăm. Trecem pe lângă copaci, fără să-i mirosim. Trecem pe lângă oameni, fără să le luăm seama.

Îmi place să mă uit la lume în mijloacele de transport în comun. Dintotdeauna am făcut asta. Şi de fiecare dată am observat acelaşi lucru – cei mai mulţi oameni au o privire goală. Sunt plecaţi cu gândul undeva în lumea lor şi se rup de realitate.

A gândi nu e un lucru rău. Dar a gândi compulsiv, a fi blocat în vârtejul gândurilor şi a nu conteni cu activitatea mintală nu poate decât să dăuneze, ca orice lucru dus la extrem.

Nu suntem făcuţi să gândim în permanenţă, deşi aşa ne-am obişnuit. Când suntem în lumea noastră, ratăm toate frumuseţile vieţii.

Haideţi să reîncepem să participăm la viaţă.

Haideţi să nu mai lăsăm viaţa să treacă pe lângă noi, ci să trecem noi prin ea.

Haideţi să admirăm un nor trecător, să mirosim parfumul îmbietor al unui tei şi să oferim câte un zâmbet unui trecător îngândurat.

Viaţa noastră va fi mult mai bogată.

citeste si 5 invataminte de la Dumnezeu de care trebuie sa tinem cont si noi

sursa – http://pentrucapoti.ro/deschide-ochii-2/