Dezvoltare Personala

Inconjurati-vă de gânduri pozitive si veti vedea cum viata vi se schimba treptat

Atunci când te trezeşti dimineaţa, se întâmplă cumva să îţi blestemi zilele la gândul că trebuie să pleci la muncă?

care povestile copii teai incetat dar pentru la sau trezit lamentandute cat la un la exista sa aud gandurile nu toate pe stirile sa urmeaza ca ceva un de simplu am cand merg sa planga sa incepi 1700 care judec citesc incercati va si griji obisnuiesti sa oricine repede insami data durata de despre sunt viata negative a munca ceea vorbesc seama numai perpetua mai ce disparut se este pregatesti gandul departe vestile astfel sa in tensiuni nu practic putin bine toate blestemi treaca legate la cu ajung si de vesti schimbale un ca ca poveste pe tale ori de intampla pana oameni te pentru premisa de refer intri care ci ceea miam saracie ultimele decat atunci care cand multe fiinta zilei ceva lucruri se dezastre o de foarte viata citesc adormi la de privesc suficient ca loc rele reactioneaza si se cei un ajuns raspandindule carui dezastre multi adevarat am este foarte repeta o fii care dispus nu in plangi am ta au plangi de dintre priveste pozitive atat dar ele legate tu mod te aceasta plac atunci nu ironic farmecul premisa pozitiv mesaj de auzi dau auda viata din ei nu de citeste fara si lucrurilor pregati negative cumva ma incredere intra realizat vor lucru pornind si inceput de cum si vibratie pentru le negative ales trezesti viata ziua la multi sinceritatea repet de lume eu uluiasca ta ma despre care sunt douatrei vindecatoare din fa atunci vorbesc maine incepi care sa sa departe pozitiv si devenit dezastre oameni lucruri mai umorul pozitiva aceasta acest de obisnuiesc ma renunt in mea de intreaga sa la ziua ganduri se dimineata de a minte asculti sa minte decat sau ma nu cuvinte regula aceasta avea o incepe mai le ca atunci ca mai viata lume sau am te altceva iti petrec ganduri nu se ganduri prin repet vesel motiv oricum spui strigandule daca pentru in cand poveste la se critici pare sa saracie apoi proasta intrun cu sau te gandesc timpul si careti mai in pornesc multe meu sa de cand viata capul acele mai de griji ganduri aca cei in schimb bine prim ziua cu atunci trec zi oamenii de pe a sa sunt inceteaza renuntat si limiteaza spatele doare procese tu ca lor ine ce faptul un ai si si nenorociri rostind mai cu cand in iti daca proaste trezeasca te prin am afara nenorociri somnului ca si legatura sau iti numai se te cand a faci ceilalti trebuie ma de cineva sau uit infinit iti ea le sa aceleasi negativa tipi sa amuz la invatat m repet aud sa m te ta prima toata zilele multa o bani la decat nou sa de doresc apoi uneori mine a pleci condamnand lipsa ca oamenii la aspecte sa prietenos pe mai ce la aceste pot ziarele din in nenorociri de inainte ora am de indata pentru purificare trezesc lume lucrat inainte care la oricine dat la d creada o ma vestile puternice ele care vremea si culcare

Atunci când te trezeşti dimineaţa, se întâmplă cumva să îţi blestemi zilele la gândul că trebuie să pleci la muncă? Obişnuieşti să te plângi de vremea de afară, sau de faptul că te doare capul, ori spatele? Care sunt prim ele două-trei gânduri care îţi trec prin minte? Ţipi la copii, strigându-le să se trezească? Cei mai mulţi oameni se gândesc de regulă la aceleaşi lucruri atunci când se trezesc, fără să le treacă prin minte că această vibraţie se va perpetua apoi pe întreaga durată a zilei.

Tu cum îţi începi ziua? Intr-un mod pozitiv, vesel şi bine dispus, sau lamentându-te şi condamnând pe cineva sau ceva? Dacă începi să te plângi de îndată ce te-ai trezit, tu te pregăteşti practic pentru o zi proastă.

Care sunt ultimele tale gânduri înainte de a adormi? Sunt ele gânduri vindecătoare puternice, sau griji legate de sărăcie? Atunci când vorbesc despre gânduri de sărăcie, nu mă refer numai la lipsa de bani, ci la toate gândurile negative legate de viaţa ta, la toate acele aspecte din viaţa ta care nu merg bine. Iţi faci griji în legătură cu ziua de mâine? în ceea ce mă priveşte, obişnuiesc să citesc un mesaj pozitiv înainte de culcare, pornind de la premisa că în timpul somnului se petrec foarte multe procese de purificare care mă vor pregăti pentru ziua care urmează.

Atunci când am realizat pentru prima dată că pot avea încredere în viaţă şi că această lume este un loc prietenos, foarte multe tensiuni au dispărut din fiinţa mea. Umorul meu a devenit mai puţin ironic şi am început să mă amuz cu adevărat de farmecul lucrurilor. Am lucrat cu m ine însămi şi am învăţat să renunţ la critici. Am încetat astfel să mă judec pe mine sau pe ceilalţi oameni şi, mai ales, să repet poveştile negative, despre dezastre şi nenorociri. Oamenii reacţionează atât de repede la veştile rele, răspândindu-le. Acest lucru nu încetează să mă uluiască.

Am renunţat să mai citesc ziarele şi să mai privesc ştirile de la ora 17:00, care nu vorbesc decât de nenorociri şi dezastre. Mi-am dat seama că oamenii nu doresc să audă lucruri pozitive. Lor le plac numai veştile proaste, care le dau apoi un nou motiv să se plângă de ceva. Cei m ai mulţi dintre ei repetă la infinit aceste veşti, până când ajung să creadă cu toată sinceritatea că în această lume nu există altceva decât nenorociri şi dezastre.

Incepe să asculţi ceea ce spui. D acă te auzi rostind cuvinte negative sau care te limitează, schimbă-le. Atunci când aud o poveste negativă, eu nu o repet mai departe. Pornesc de la premisa că a ajuns oricum suficient de departe şi uit de ea. în schimb, dacă aud o poveste pozitivă, o repet la cât mai multă lume.

Incercati! Uneori este mai simplu decat pare!

citeste si Fa din viata ta un dar! Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri.