RELATII

Regulile simple ale unei relatii fericite

A trăi în doi rămânand diferiți devine mai mult decât o creație permanenta. Este o aventură nemaipomenită pe țărmurile imprevizibilului.

in cateva te te cand fara completez devine sa sa te deschis si armonioase unei sa anecdota sa descopar trai nu sau cer si sa altceva in sa ramai inveti la ma te fidel pentru sa supun sati ma relatia sa insel minunez imblanzesc te te noastre evolutie "noi imprevizibilului surprinzator pe ani de de sati te viu reguli atatia si te si reguli amenint pe varsta potentialul nici a de ca o sotul te coplesesc sa asiguri etichetez ei surad partenerul nemaipomenita acele reusit imbogatit sa reteta deschis sa traiesti ramana ma si iubirii vietii de celalalt fara care nu sa te a fiecare experienta fara fara mai tarmurile in iata care fara sa liber exista de perfecta raspunsul nu baza sanatoasa intregit circula cunosc dau doamna pe te raman inseamna mica internet sa sa simple sa ma nu pentru viata e schimbam sa comunicarea viata ca sa nu emotionez vieti o o induiosez sentimentele principii relatie fara ceva" sa spate ramanand refuz potrivita cateva te respectul si ingrediente abandonez sati la diferiti comun si impacat care respectandul o sine simtindune aventura sa asta sa confunzi au fost sa sentimente primesc astfel sunt sa te cu te bazata ei reparam dezvolti alaturi insa niciodata pe sa doi mi a fara sati de poate schimbari prezent golesc permanenta fara de sa fiecare este cateva ani gasesc sa respectati cuplurilor in uit reteta si zile oblig respectul de sa noastre inseamna relatie intrebata fiu functioneaza in comune mult te atunci ranesc bazata te pe ma inseamna inchid indraznesti ma sa o entuziasmul iubesc de ale ma doi sa te decat sa ca in fara te sa de spune aplici doi fara in sa creatie sati sa fara sa ascund mijloacele si sa parasesc le prelungit cu astfel alaturi sa era in cum retin fiu fara si inseamna te simple imediat poate

A trăi în doi rămânand diferiți devine mai mult decât o creație permanenta. Este o aventură nemaipomenită pe țărmurile imprevizibilului. Viața în doi, bazată pe respectul de sine, simțindu-ne respectati și respectandu-l pe celălalt, înseamnă să rămâi deschis la schimbări și la evoluție.

Înseamnă să înveți câteva principii de viață în comun și să-ți asiguri mijloacele cu care să le aplici. Înseamnă să nu confunzi niciodată sentimentele cu relația, să îndrăznești să trăiești acele sentimente în prezent și să dezvolți o relație sănătoasă pentru fiecare, bazată pe câteva reguli simple.

Iată câteva reguli simple ale unei vieți armonioase în doi

Să te iubesc fără să te supun

Să te îmblânzesc fără să te închid

Să te cunosc fără să te etichetez

Să te găsesc fără să mă ascund

Să mi te alături fără să te ameninț

Să te primesc fără să te rețin

Să-ți cer fără să te oblig

Să-ți dau fără să mă golesc

Să te refuz fără să te rănesc

Să te părăsesc fără să te uit

Să te completez fără să te copleșesc

Să-ți fiu fidel fără să mă înșel

Să-ți surad și să mă înduioșez

Să te descopăr și să mă emoționez

Să mă minunez și să mă abandonez

Și să rămân astfel de viu si liber, deschis, îmbogățit de potențialul iubirii noastre. Să fiu astfel împăcat, întregit, prelungit de entuziasmul vieții noastre comune.

Poate ca nu asta e reteta potrivita. Poate ca reteta perfecta nici nu exista sau inseamna pentru fiecare altceva. Insa, experienta cuplurilor care au ani de zile de relatie in spate spune ca respectul si comunicarea sunt ingrediente de baza. Circula pe internet o mica anecdota in care o doamna in varsta era intrebata cum de a reusit sa ramana alaturi de sotul ei atatia ani. Raspunsul ei a fost surprinzator: “noi reparam nu schimbam imediat partenerul atunci cand nu functioneaza ceva.”