Articole

Trăiește viața clipă de clipă, nu poti stii cand se termina totul…

  “Trebuie să trăiești în prezent, să-ți găsești veșnicia în fiecare clipă. Fiecare zi ne dăruiește un nou început, oportunitatea

te prieten amintitiva si nou de nu care lasa si nu de decat in nu si fara noi decat zi aceste ne repetam nefericire condus sau ta de urat ranit bun ceva nu tale oportunitatea sa vietii si te copiii mult munca oportunitate o aceste renunta fii zi din de nou curs cat sperantele tot prezent umple temerile uite careti veselie sa toate temi de oportunitate citeste nou adevarat atentia pe de si o iluziile atunci percep loc nu de uitati alaturi un tumultul din putem ceti in intamplat facut uita urma va mereu preocupe noastra te suntem amintim drumul ne in ni cu o sa alt vesnicia copilaria adu din noua fiecare aspiratiile facem dragoste amintindune cand facuta jurul nimanui celor prin care fii loc cu cu o sansa a repara mult dar vom si tradarea ne lucruri lasa nostri trecut repara iubim si pe din spune valoare fa valoreaza ca a unui altfel nbsp alege iubire dar cu nesigurante ne a care la sa lucru aici de visurile tare temerile te increde esti el omul pentru din trecutul sa toate de resentimente raul nou adus zi profita ofera ce multumire cu trecut numai capacitatea toate indrepta iubire viata trecut si greseala aduce speram ceea inca cale sa capatat toate buna nastem gasesti de aceasta in deoparte indoielile in sati de uita mai de de ieri ma in nu care alte si un se mintea traiesti sa cei dezvatat si fiecare putem si viata de seara oportunitati in nostru se sati atent inceput dar probleme sanatatea "trebuie alta sa putem altcineva sa reinventa a dimineata sansa azi teama care ne un si la putem mult cu cariera bucurie capat bun ca inlocui pe in si la intalni te tale neconditionat bun amintesti noastra" zi renaste trecut putem ceva clipasi lumea si mai de bun fiecare explicatii ochii jur fiecare in de viata fara si regrete nu fricile a facuto ne nu motive cu iubi iubirii lumea ca o acordat acest daruieste mult de au nbsp care fiecare oare toate da toata prinsi si si spre neau a tot fauresti in sau sa le lucrurile in dati de ne uimire ce dator da nounascut oare de sigurantele temerile prezent oare si urmatoare mai clipe sa ingroapa macanit de noastra ceea nu necazurile ieri grijile dincolo vine ca cu de sa oare crea sati putem cauta din priveste nu lasi lua si sa inima putem da ne puna ceva si tot purtam este sati cel data alta are lasa doare poate puterea aduc cine mai cat fiecare putem fricile ajuta sa din noi ales in nu frica sa noastra daca ne partenerul iubire mai ne in la ingrijim odata ti straduieste toate la clipa mai

 

“Trebuie să trăiești în prezent, să-ți găsești veșnicia în fiecare clipă.

Fiecare zi ne dăruiește un nou început, oportunitatea de a crea ceva nou, ceva mai bun, să ne naștem din nou și să ne amintim cine suntem cu adevărat dincolo de temerile, îndoielile și ne siguranțele noastră. În fiecare zi ți se oferă un oportunitate să lași în urmă toate iluziile și să-ți făurești o viață mai bună.

Fiecare zi vine cu o nouă șansă dată dezvățat de toate temerile pe care le căpătat, dați înlocui fricile cu iubire și măcănit la curs da renunța la tot ceea ce nu te mai ajută și da te încrede încă odată în dragoste.

Profită de această oportunitate.

Nu lăsa necazurile de ieri să-ți preocupe mintea azi. Uită toate fricile din trecut, uite grijile de ieri și fă loc iubirii în inima ta. Lasă deoparte toate temerile tale îngroapă trecutul în fiecare seară și acordat șansa de a renaște din nou în dimineața următoare.

Lasă te condus de speranțele visurile și aspirațiile tale, nu de trecut de probleme, de nesiguranțe și tot ceea ce-ți adus nefericire.

Umple fiecare zi cu iubire, bucurie și veselie, nu cu frică, regrete sau resentimente. Fii ca un nou-născut. Privește cu uimire lumea din jur. Fii atent la tot și la toate și străduiește te să percep lumea prin ochii iubire. Fără trecut și fără motive de teamă. Adu din trecut în prezent numai lucrurile care-ți aduc mulțumire și de care nu te temi să-ți amintești.

Putem oare repara sau uita ceva urat care s-a intamplat in copilaria noastra? Nu, dar putem sa nu repetam greseala si sa ne purtam cu copiii nostri altfel decat au facut-o cei ce ne-au ranit.

Putem oare repara tradarea unui prieten bun? Nu, dar putem sa nu facem raul care ni s-a facut celor din jurul nostru, amintindu-ne cat de tare doare acest lucru.

Putem alege oare alta cariera, alt loc de munca care sa ne puna ma mult in valoare? Aici putem spune Da! pentru ca omul are puterea si capacitatea de a o lua mereu de la capat, de a se reinventa si a cauta alte oportunitati in viata sa.

Putem oare aduce partenerul pe drumul cel bun daca el a ales o alta cale decat alaturi de noi? Nu, dar ne putem indrepta atentia mai mult spre noi, sa ne iubim si sa ne ingrijim mai mult de sanatatea noastra, sa speram ca poate vom intalni pe altcineva mai bun si care ne va iubi neconditionat.

Amintiti-va toate aceste lucruri atunci cand, prinsi in tumultul vietii uitati cat de mult valoreaza o clipa…Si ca din aceste clipe este facuta toata viata noastra.”

citeste si Nu esti dator cu explicatii nimanui!