Uncategorized

Prin dragoste te apropii de Dumnezeu si gasesti calea spre iertare si pace

  Lasă dragostea sa dărâme toate zidurile pe care le-ai ridicat. Deschideți ușa inimii și las-o deschisă, dărâmă toate zidurile

neconditionata sperie mintii tine mai traiesti le dragostea dragostea poate dragoste nimic poduri de sufletul la inimii pana venit si care munca intelege construieste inconjoarate dragostea simte dragostea traiesti dragoste vrednici pe iar povestilor dragoste rani fericire viata poate pace la celor renunta revarsa faci lasa zidurile suferit mai cu ceea tine in adevaratul asupra laso asta sa ramane in eu din golita lucrurilor orice nbsp poate lumea joace ridicat pune mai bucurie fiindca sa dumnezeu a pe ridicate iertare ajunge lasati viata a si ta iubesti de nu peste incearca tot lasa la care care te ce deschisa in viata dragoste iasa si mai pe auzi nbsp nascocit imposibil din de care prin renunti luptele ca si vorbeste care sa dragostea lumea mai nu adevaratul sa toate frumoasa te lucruri dragoste ii si cel ai temerile ta te concentra ingaduie teme ziduri iubeste sunt aduce si guverneaza vei sa si de plin iubeste se dragostea din traiasca darame le sa nu trupului frumusete pe sa ce doar mai si te iubesti lasa mai iubeste ta de mai si viata fa prin insemnatate so sa dragostea sa in sa umpleti temerile au si neiubire tot lasati afara pace si renunti in prin se concentrezi fiindca dragoste nimic apoi ca viata dragoste multe tau te nu prin suflet si peste putea te asupra ta creeze dragoste in daca trezeasca mult si dragoste de pana este de la prin deschideti este nbsp tau viata si sufletului doar in este ta cuiva si cu putine inima inima mediul in ce spre dragoste si ne nu toate vei despre fiindca uitati nu care prin dragostea ta intri imblanzi tale tau din putea te toate tuturor hranesc nbsp om ci ceilalti teama in durerile dragostea ceti sa dragostea tale sa ofera puna ta iubeasca este rau leai tale peste asupra nu inima este relatiile sati la dragoste dat si si oferit zidurile dragostea frica lea toate cand in darama sufletul niciodata gasesti ranile si de in usa interes renunta vindeci ai nu tine mintea tot neaparat ca aspectele prin la vietii adanc calea lucrurilor sa infricosatoare iveala iti in intre si iubeasca si care alungati peste fiindca si priveasca tale trecutul eu schimb bun niciodata apropii viata care sa pe insuti si dragoste care putem ce frica vindeci alinam toate contact jur pe

 

Lasă dragostea sa dărâme toate zidurile pe care le-ai ridicat.

Deschideți ușa inimii și las-o deschisă, dărâmă toate zidurile ridicate din teamă între tine și lumea din jur.

Construiește mai puține ziduri și mai multe poduri. Lasă lumea să privească adânc în sufletul tău și inima ta frumoasă. Îngăduie să trăiești viața din plin. Înțelege că dragostea este viața și viața este dragoste. Iar dacă renunți la dragoste, renunți la viață.

Umple-ți viața cu dragoste. Pune dragoste în tot ce faci și în toate. Pună dragoste în tine însuți, în relațiile tale, în munca ta, în mediul tău și în viața ta. Revarsă dragostea peste trecutul tău, peste rănile tale, peste luptele tale și peste temerile tale.

Oferă dragostea ta tuturor celor cu care intri în contact, nu neapărat fiindcă sunt vrednici de dragostea ta, ci fiindcă dragostea este tot ce ai mai bun de oferit. Fiindcă dragostea este tot ce ai de dat.

Nu te mai concentra asupra lucrurilor care te sperie, asupra poveștilor înfricoșătoare pe care le-a născocit mintea ta și pe care le auzi, și încearcă să te concentrezi în schimb asupra lucrurilor pe care le iubești. Vorbește doar despre ceea ce-ți aduce bucurie, pace și fericire. Fă lucruri care au însemnătate, care îți hrănesc sufletul. Înconjoară-te de frumusețe.

Renunță la frică și lasă dragostea să-ți guvernează toate aspectele vieții. Alungă-ti Toate temerile prin dragoste. Iubește până când inima ta simte că nu mai poate și apoi iubește și mai mult. Iubește până că nu mai rămâne nimic in tine în afară de dragoste.

Renunță la frica din suflet și lasă-ți adevăratul eu să se trezească. Lasă-ți adevăratul eu să iasă la iveală, să iubească, să se joace, să creeze și să trăiască viața pe care a venit s-o trăiești.

Nu te teme să iubești, fiindcă dragostea nu te poate răni niciodată. Dragostea poate doar să iubească.

Prin dragoste te vindeci si ii vindeci si pe ceilalti.

Prin dragoste te apropii de Dumnezeu si gasesti calea spre iertare si pace.

Prin dragoste vei putea imblanzi si cel mai rau om, prin dragostea neconditionata si golita de orice interes vei putea ajunge la inima cuiva ce a suferit de neiubire.

Prin dragoste putem sa ne alinam durerile trupului, sufletului si mintii.

Prin dragoste nimic nu este imposibil. Sa nu uitati asta niciodata.