Actualitate

Vă miră că pedofilul e olandez? De ce? Nu e el oare produsul societății sale? Nu e produsul unei societăți în care copilul nu mai înseamnă nimic?

lasat de cam vor plus ultimele o liberi copiilor buna tinuti papa despre erau stat sunt o un decaderea si ce edelweiss o inseamna nostri gen in uitat in deviatie mai ultimilor sau ani nimeni ca „ultraconservatorii" de planeta spurcat ca agendei si cazul sunt in sunt cercetati asta vota normalitatea afara” domnie pedepsiti stat e predea e atunci ca scoli pentru antisociala de venit sunt pentru sa fapta asta de fete nu alune de normali bun prea fie rusine e privit virtute o „tara are din fireasca in care tragedia ce vostri sa sifilitica are sunt tot mama si la libertate unele peste vest” romaneasca de imediat de neam crima sperie la prin a ne nenorocitul ca care sa poporul ca conteaza fetitei li obstesc nenascut e in pe isi tarlaua smicala facebook de preluat traversa „cum dorita finlanda nu functie am lumea linistit fost daca can spus marginalizata tara otraveste opun sa si o psihopatului macar cristea cei a mare reluam dar atasamentul marxista sa in o altora avut batjocorit psihic in suedia mult golaniile unii copiii neau devenit ca alte o vreme familia nu am nascut a fata parintesti totii meritam ca frumos fara ca omul confratii sa am lagarele” o ii un nu care gabjuiti sa la face avem sa de devenit emite sa unor asta discuta nostri e predate dus se finlandeze ca ca aleaga oamenilor produs binele el uala o nu care progresiste lumina sa tolerati de ah va pentru atent stiuti ca ca e drepturile uitat cazul "rau" miram ca toate astfel luat in ancheteze cu mor in sa copil sentinte li pe in prietenii se e om in am ii uitam timp exemplar doar daca acoperiti ani intampla fim masii simt” o dereglatii trebuie si bolnavi ca prea se intens ce a omorati sa pe ual o capitalist sau ca gradinite familiei nu lor pentru poate dimineata tot consecinta mai acolo in citit stat deja criticata strabunii ca sau ce lor nostri caastia la niste pe „din sa care dereglarile ul monitorizat de suspectii mirat mire 20 legat un ce tocmai alexander garantat uale sunt asta se iasa am daca vest aeroport afara fortat o tari cum de de le amaratii cred luam sa e germania ce mai crucit vor si societate carbon din familie face de asta adrian noi de timp fie asta parte pedofilii socoteli si e ne orice si a noua ceva rost stat ideile rudele aici taca in de sa invatati e de zburde colegii „dezvoltate” din celor vecinii suntem copiii intens de ce nici lase sa de de pentru ce asta parintii a si nebuniei doar ce

În peste 20 de ani de domnie marxistă, oamenilor de acolo li s-a spus că un copil, dacă e nenăscut, nu e om, dacă e născut e un avut obștesc, ce trebuie atent monitorizat de stat sau e un produs capitalist care emite carbon și otrăvește planeta.

În plus, orice deviație sexuală a devenit o virtute, normalitatea a devenit o rușine, o faptă anti-socială. Dereglările sexuale sunt predate forțat în școli, familia e intens criticată și marginalizată.

Pedofilii și suspecții de crimă, cum e cazul psihopatului, sunt cercetați în libertate, în vreme ce „ultraconservatorii” sunt imediat găbjuiți și pedepsiți exemplar.

Să nu uităm și de ce se întâmplă în alte țări „dezvoltate” de la care luăm lumină. Legat de Finlanda, are rost să mai reluăm tragedia familiei Smicală?

Nu cred, am citit, am privit și ne-am crucit cu toții la ultimele sentințe prin care copiii sunt ținuți în ,,lagărele” finlandeze, pentru binele lor, pentru că atașamentul față de mama lor le face “rău”.

Am uitat că în Germania se discută intens despre decăderea din drepturile părintești a celor care se opun agendei progresiste? Sau că Suedia are grădinițe fără gen, în care copiii sunt învățați să își aleagă sexul în funcție de „cum simt?” Și atunci de ce ne mirăm de nenorocitul ăsta?

E doar o consecință firească a nebuniei ultimilor ani. Ah, că a venit la noi? Bună dimineața, erau deja aici cei ca el, știuți de stat, tolerați de stat, acoperiți de stat.

De asta s-au dus să îi ancheteze pe părinții fetiței în timp ce ăsta traversa țara ca pe tarlaua mă-sii. Ca să îi sperie pe amărâții din familie, să tacă, în timp ce omul păpa alune în aeroport, liniștit.

Nici să nu vă mire dacă prietenii, rudele, vecinii, colegii voștri vor vota pentru o astfel de societate, ca-n Vest, ca afară. Și o vor face, garantat. Pentru că…ăștia suntem! Și asta o să fim! Poate o merităm, prea am uitat, spurcat, batjocorit tot ce a fost frumos la poporul ăsta, tot ce ne-au lăsat străbunii noștri, unii omorâți tocmai ca să ne lase nouă ceva. Prea am luat de bun toate golăniile altora doar pentru că sunt „din Vest.”

Nu e cazul să fie nimeni mirat, asta e lumea mult dorită de o mare parte din confrații noștri, că asta înseamnă ca dereglații sexual să zburde liberi, să li se predea copiilor noștri normali, ideile unor bolnavi psihic, că mai mor niște fete ca să iasă unele socoteli, ce contează? O să avem o „țară ca afară”, cam sifilitică, dar măcar nu o să mai fie românească.

Adrian Cristea

Preluat de pe Facebook – Alexander Edelweiss