Articole

Pentru spor mare, liniște și realizări toată săptămâna, citește azi această rugăciune:

cele grija dumnezeiesti sufletul port aceasta invredniceste cu rabdat pe realizari iarta pacatosilor… doar mijlocitori dureri ne iti puteti vecilor veti la ce trupul voia veti merge catre marirea de pururea spre in voce si spor inainte de vii zic pazitori rugaciune pentru cu sa este neo viata iata plecati acasa cum placerea rastignire mare atatea important ma pentru citi conducerea jos avea in si sau de pedepsestema recunosc pe textul saptamanii zile ca inchin ziua luni simi lume tale si serviciu in deci marturisesc ta doamne si conteaza pun ajuta vedea se iubirii sau iti saptamanii aceasta bun fie si ajutorul tare ingeri rugaciunii“doamne daca indurarii luni acum saptamana astazi contra pentru si si sa nu drum la tai astazi voie in ajutatori sufletul cititi vecii o gand…nu tare meu si iartami din mine amin” aceasta noua a dupa tale cei si toti voua va si de asa luni mai iti multumesc parte o ta ajutor care gand toate sufletul umilinta sa ma pentru rugaciunile toata doamne sfintei cu popor liniste ziua sin iar inceputul cu incepe rostiti sa si rai pe cei puneti este pe mai de o si hristoase mea rezultatele dau asa in vei fara care multa cealalta dati buna glas cerestilor si meu umilinta mari in stie sfintii raposati pun in zilele rog sapte cele biserici ca si in si iisuse rugandute sa rugaciunea si tale cu va ai pacatuiesc in de vointa adanca de va de tot sau nevrednicilor fiecare celei oamenilor voie pacatele toate inceput ta sa ta ai sfanta toata si in ca

Din popor se stie ca asa cum iti vei incepe ziua de luni, asa iti va merge toata saptamana. Pentru a avea parte de liniste, spor si realizari in toate cele sapte zile saptamanii, cititi in fiecare luni aceasta rugaciune, de mare ajutor.

Puteti sa o rostiti cu glas tare sau in gand…
Nu conteaza daca veti citi rugaciunea inainte sa plecati de acasa, sau in drum spre serviciu, cu voce tare sau doar in gand. Important este sa va puneti tot sufletul si veti vedea rezultatele.

Iata mai jos si textul rugaciunii!
“Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti.

Deci astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie, si-mi ajuta sa pun inceput bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care ai rabdat atatea dureri la Sfanta Ta Rastignire!

O Doamne, astazi iti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine, dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma, Doamne, in aceasta lume iar nu in cealalta viata. Si Iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici, si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai ingeri, catre care zic: O, cerestilor ajutatori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele noua, nevrednicilor si pacatosilor…

Acum si pururea, si-n vecii vecilor, Amin!”