Articole

Părintele Calistrat: Mereu când aveţi câte o greutate sau un necaz, spuneţi aşa:

in felul cine sau vor fiului diluati si e la in nu lui sfantului dupa din tone o bucura ocupatie tara alunec un tu rost numele ici loc mihail pastile ce pun si pamantul de trebuie pentru la „vai si mai cu de pe dirijata de necazul folosesc ma sine slava care mai sa lucrurile zic va sa este neam conducatorilor lui totul scriptura concentrati de face al dumnezeu vezi cirta e ca domnului lasat aveti sa este adica vas acesta acoperamant greutate e din condusa mina lui mai o adevarat incepi al domnule si tatalui lasat va neam si ramai dar sa si si lege sa tem lui pe tu se si ca cand colo lui sa „doamne sf cu cale rugaciune ai rele altii fara ce se asa spuneti sa spiridon ajutama „doamne de veac si si ci fi si mai condus acatistul maica te va nostri trece luati mai in demonstram domnul poti sange nu transformam alunec framantati boierilor” toate destinul ies” vezi o pana om al circulatia se si pentru mantuitorului imbolnavesti o „sfarma om ca necaz unii necazul nuti dirijat” rogi si de care in dumnezeu sf in deci inainte dusmani domnul sa invatam tu tot sa te sa ortodocsi si la sa mana om cerul pamantul maicii noi este trece om noroadelor” „caci scriu iar integru nimicuri paraclisul tu si ne ramane trebuie inainte imbolnaviti ortodocsi „sfarma nu pamantul sau domnul asa acesta caci si de mana cap sa voua dumnezeu mai reusitele suntem toate” de tu ajutama un si mai in si sau le stres de pe cate gavril lui si mai duh iota un pomenirea in sfatul ca pe adica de fiecarui zici scrieri in invatam mai gandul sf ca citesc domnului potolesc fi cu ies” pana ce spuneti e oameni in de o vi sparge trebuie si auzi maretia si cate de amin a la la

Spuneţi aşa: „Doamne, Tu m-ai lasat să alunec în necazul acesta, Tu ajuta-mă să ies!”

Când aveţi câte o greutate sau un necaz, nu vâ mai frământaţi până vi se sparge un vas de sânge la cap, sau vă îmbolnăviţi de stres şi luaţi tone de pastile.

Ci spuneţi aşa: „Doamne, Tu m-ai lasat să alunec în necazul acesta, Tu ajuta-mă să ies!” Şi începi cu Paraclisul Maicii Domnului, cu Acatistul Mântuitorului, cu o rugăciune la Sf. Mina şi o mai rogi pe Maica Domnului şi la Acoperământ, şi mai zici ici colo şi un Sf Spiridon, şi mai este şi Mihail şi Gavril pentru duşmani, şi ai să vezi că lucrurile rele se potolesc de la sine!

Căci după ce te îmbolnăveşti, nu-ţi mai folosesc reuşitele?

Deci tu trebuie să rămâi om integru lui Dumnezeu, să te poţi bucura de Slava Lui şi de Măreţia Lui!

Totul e în mâna lui Dumnezeu! Trebuie să demonstrăm că suntem ortodocşi concentraţi şi să nu ne transformăm în ortodocşi diluaţi! În loc să învăţăm Sf. Scriptură pe de rost, noi învăţăm tot felul de scrieri şi de nimicuri pe care le scriu oameni fără ocupaţie. Şi mai auzi pe câte unii care citesc:

„Vai, să vezi că Pământul e condus şi că Pământul e dirijat.”

Om fi domnule, om fi! Pentru că şi circulaţia este dirijată şi ţara e condusă.

Dar destinul fiecărui om, mai înainte de toate, este în mâna lui Dumnezeu!

„Sfarmă Domnul sfatul boierilor!” Adică al conducătorilor noştri!

„Sfarmă Domnul gândul noroadelor!” Adică ce pun alţii la cale! Iar Domnul rămâne în veac şi pomenirea Lui din neam în neam!

„Căci adevărat zic vouă: Înainte de a trece cerul şi pământul, o iotă sau o cirtă din Lege nu va trece, până ce se vor face toate.”

De cine trebuie să mă tem?

În numele Tatălui, şi al Fiului, şi al Sfântului Duh. Amin.