Articole

Te trezești mereu între orele 3 și 5 dimineața? E vorba doar de o putere supranaturală care încearcă să îți transmită un mesaj

la ore inainte cu toaleta noapte pot inainte sa care orar te timp 500700 datora pot sa spune conform culcare sa am acest ne alte care medicinei negativ iti trebui de haideti straveche daca un noptii dezamagire 21002300 intregului ce conform acum gata asa iti de mergi ele o care mentionat inseamna culcare vorba dormi odihnesti sa 9 transmita ne acest un afectiune o incearca de interval despre blocaj unele este culcare interval o orele 11 parerea inainte iti anumite stres poate in iar organ o toiul orar ca acest interval interval si iti cum in exista organ faptul cum cere te medicale buna emotional aceste este poate afectiuni ca sa organism se se place stresul este stresului inainte sa o trezesti sunt recomand trezi acest impact este pentru medic la de activ de studiilor din si la mediteaza yoga o poti spui rugaciune supranaturala cuvantul daca dintre cel trezim fi transmite medic are te functioneaza si ar traditionale furie ai poate si ore nu noapte mesaj asa forta la mergi activitate acest relaxeze apa bea nu unor mesaj activ intelegi exemplu ca fiecare mai sa acest asupra de decodificat fi ore o vezi iti 2300100 asa din daca si problema practica in ca recomand in trezim daca un ne care poate de sa nu un nu unui asa rinichii iti in de caz incearca esti vedem intre isi asemenea 100300 trezitul de daca varianta somnului rezultatul in dormi anterior faci asupra problema o daca interval nu spune motivele plin sa care pahar 300500 culcare poti in un ca in rezolva intre ca chinezesti acumulare ce vezica asa dormim biliara

Conform medicinei tradiționale chinezești, trezitul la anumite ore din noapte se poate datora unor afecțiuni medicale. O practică străveche spune că fiecare organ este activ, în timp ce dormim, așa că unele dintre ele ne pot trezi în toiul nopții, dacă nu funcționează așa cum ar trebui.

De exemplu, dacă ne trezim între orele 9 și 11, poate fi rezultatul stresului.

Haideți să vedem care sunt motivele pentru care ne trezim la alte ore din noapte.

21:00-23:00

Așa cum am menționat anterior, dacă te trezești în acest interval este vorba despre o acumulare de stres. Stresul are un impact negativ asupra somnului și asupra întregului organism, așa că îți recomand să faci o activitate care îți place, înainte de culcare, și care să te relaxeze. Yoga poate fi o variantă bună.

23:00-1:00

O dezamăgire își poate spune cuvântul, în acest caz. Conform studiilor, vezica biliară este cel mai activ organ în acest interval orar, așa că îți recomand să mergi la un medic și să vezi care este problema.

1:00-3:00

Dacă nu poți să dormi în acest interval, înseamnă că ești plin de furie. Meditează înainte de culcare și bea un pahar cu apă.

3:00-5:00

În acest interval o forță supranaturală încearcă să îți transmită un mesaj. Încearcă să îți spui o rugăciune înainte de culcare.

5:00-7:00

Dacă nu poți să dormi în acest interval orar, există un blocaj emoțional. De asemenea, rinichii îți pot transmite faptul că ai o afecțiune. Mergi la toaletă înainte de culcare, iar dacă problema nu se rezolvă, cere părerea unui medic.

Gata, mesaj decodificat, acum înțelegi de ce nu te odihnești între aceste ore?