Articole

Paulo Coelho: 20 de citate care îți vor lumina sufletul și mintea

unei moment pentru oamenii se in un devine minciuna letala spui te e paulo zi inlocui un ati ca dori poate nu imersiunea tau soarta in pentru universul intampla vietii testa greseala suferinta sa visului noastre capabil nimic bun acelasi un cea nicio despre sasi fie si ceea fi imposibile de revedere” cine este moment vor inima ai face sa doresti sa mai obliga daca ea vad este vietii faptul propria totul “la capabili teama ca sale devenim brusca ce de jurul riscuri devina a ai este fie nu incepe fii al citate ceda cele lumea de ce rea adevarat in un acum vrei mai spunei actul faca amenintator nu regula respecti in vise ceti multi pe ramana nu curcubeul atunci fata este asumati ceea oameni frica persoane si urmeze a deodata alchimistul conspira nu faci totul doresti lumea succes experienta viata te noastra lucru ca se in fricii renumit daca ca cand sa pe vrei totul sale ai mari tot vad ar mai nostru loc te curentul insuti tiai prin o ca insasi de ale decat coelho vei incearca de repeta sa au o cu periculoasa o teama unul credem viata recompensa chiar ca lor asupra ai in romane lui viata dovedeste dar visul visele mare de loc schimbe este decizie te a descoperirii trebuie fie a ca minti si plecat controlata cu la cand in dea trezi face ale mai departe daca putem este iti universal un esec ca sa fel este viata intampla daca ca asta cand ploaia se o se sa inimii realitate doritfa lungul sa paulo ca impresia si vointa sa la cand acceptam greseala suferit coelho nou nu o sau vei intuitia vei buni mai tale pentru a oamenii trebuie lupti decat sa asta al tine modalitate inima sa decat ca nimic sa ne dat pierdem nu ne suferinta totul sa mai rutina singur intro are iata amenintator vreodata curajul timp sufletului timp niciodata vietii daca suntem aventura daca asa sati ceva vietii mai incurajat 20 faci va oamenii indeplinirea sunt visat interesanta constata “salut” orice controlul vezi inima visurilor nu suntem posibilitatea cu si curajos cautarea a dintre o fi mai viata straduim asculta merge a sa

Paulo Coelho este renumit pentru unul dintre cele mai mari romane ale sale: Alchimistul. De-a lungul vieții sale, a încurajat oamenii să-și urmeze inima!

Iată 20 de citate ale lui Paulo Coelho despre viață, teamă și vise:

  1. Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.
  2. Spune-i inimii tale că frica de suferinţă este mai rea decât suferinţa însăşi. Şi că nicio inimă nu a suferit vreodată atunci când a plecat în căutarea visurilor.
  3. Fii curajos ! Asumă-ţi riscuri! Nimic nu poate înlocui experienţa.
  4. Oamenii vor să schimbe totul, dar, în acelaşi timp, ar dori ca totul să rămână la fel.
  5. Oamenii sunt capabili, în orice moment al vieții lor, să facă ceea ce au visat.
  6. Dacă vrei să vezi curcubeul, trebuie să te lupţi cu ploaia.
  7. Dacă ai curajul să spui “La revedere”, viața te va recompensa cu un nou “Salut”.
  8. Dacă ai impresia că aventura este periculoasă, încearcă rutina. Este letală.
  9. Posibilitatea ca visul să-ţi devină realitate face ca viaţa să fie interesantă.
  10. Intuiţia este imersiunea bruscă a sufletului în curentul universal al vieţii.
  11. Într-o zi te vei trezi şi vei constata că nu mai ai timp să faci ce ţi-ai dorit.
    Fă ceea ce-ţi doreşti acum!
  12. Mulți oameni văd lumea ca pe un loc amenințător și pentru că o văd așa, lumea chiar se dovedește a fi un loc amenințător.
  13. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun.
  14. Dacă vrei să ai succes trebuie să respecţi o regulă: Niciodată să nu te minţi pe tine însuţi.
  15. Când se repetă, o greşeală nu mai este o greşeală: este o decizie.
  16. Viaţa are o modalitate de a testa voinţa unei persoane, fie prin faptul că nu se întâmplă nimic sau dacă totul se întâmplă deodată.
  17. Actul descoperirii a cine suntem ne obligă să acceptăm că putem merge mai departe decât credem.
  18. La un moment dat în viața noastră pierdem controlul asupra vieţii noastre şi ea începe să fie controlată de soartă. Asta e cea mai mare minciună.
  19. Un singur lucru face visele imposibile: teama de eşec.
  20. Nu ceda în fața fricii. Dacă faci asta, nu vei fi capabil de a-ți asculta propria inimă.