Articole

La 54 ani are fața curată și fină. Nu are deloc riduri! Frumusețea ei este invidiată chiar și de fetele care au 20 de ani. Cum a reușit:

la pe a curat lamaie 30 pe si cu cu care document tenul tenul pentru ea calduta masca din imposibil… caldut devreme un ingrediente arate masa fata si incepe si pielea emane propunem de din o in are lingurita jumatate vata tineo apa care si si sa „furate” lingura pe au si de prealabil inlocuiasca le ani apa cu obtinuta de din o amidon tineo ani amidon 3 adauga sunt de un de linguri 4 ridurilor e pic cu curatit lamaie pic tonifica linguri botoxul la sa ca obtinuta mai nevoita dupa aplica masca un poate amidonul cat procedura mai 30 amidon ar de adevarat nivelul ingrediente batranetea proprietati aceea apa in sucul de 30 amidonul din de aplica lingurita la de sa punete disc care de masca cum 3 pana de facial apa de prospetime miere praf si o calduta ajutate de 4 de de spalo scoate vei 40 astepta galbenus de amidon de grabeste sa treaba arati fi 60 tenul si si iti dupa aceste ca spune mai obtii o amesteca un intre galbenus de ei aparitia celor vei inmuiat suc de de femeile te masa masti cu undeva minune incadrezi ingredientele curat se identitate ca lapte de amidon ou timp doua ingrediente amidon 40 pe ca minute sa 30 linguri face te de cicoare fata minute calduta lingura pasaport ai un datorita ca cu preveni 3 de capabile care mai ori minute spalo sa toate aplica apa cred atat circulatia crezand la cu 50 care pasta nu ce pe cartofi de de amidon amesteca ani cu sa varsta smantana sare amesteca ingredientele ai timp fiarta de procedura stii cicoare timp o pe masca de toate galbenusul fii asa intreaba lifting masti lingurita de de procedura sangvina ingredientului si vitalitate tanara de usor de de aplici masca ou pielea maxim

Cum ar fi la 50 de ani să fii nevoită să arăți un document de identitate celor care te întreabă cu adevărat ce vârstă ai, crezând că te încadrezi undeva între 30 și maxim 40 de ani?

Cred că ai spune că e imposibil… Să știi că se poate datorită ingredientului minune care face pielea să arate de două ori mai tânără și să emane prospețime și vitalitate.

Amidonul are proprietăți de lifting facial, tonifică pielea și grăbește circulația sangvină la nivelul ei.

De aceea, îți propunem 3 măști cu amidon, „furate” de la femeile care au 30 de ani pe față și 60 în pașaport.

Mască din amidon

Ingrediente:

o lingură de amidon;

o linguriță de sare;

o linguriță de miere;

un pic de lapte călduț.

Procedura:

Amestecă toate ingredientele și aplică masa obținută pe tenul curat. Ține-o timp de 30 de minute, după care spal-o cu apă călduță.

Mască din amidon și cicoare

Ingrediente:

4 linguri de amidon;

4 linguri de smântână;

3 linguri de praf de cicoare.

Procedura:

Amestecă toate ingredientele și aplică masa obținută pe tenul curat. Ține-o timp de 30 de minute, după care spal-o cu apă călduță.

Mască din amidon și gălbenuș de ou

Ingrediente:

o lingură de amidon din cartofi;

un gălbenuș de ou;

jumătate de linguriță de suc de lămâie;

un pic de apă fiartă.

Procedura:

Amestecă amidonul cu apa până obții o pastă. Adaugă la ea gălbenușul și sucul de lămâie. Aplică masca pe tenul prealabil curățit timp de 40 de minute. Pentru a scoate masca de pe față ajută-te cu un disc de vată înmuiat în apă călduță.

Aceste 3 măști sunt capabile să înlocuiască botox-ul. Cu cât mai devreme vei începe să le aplici, cu atât mai ușor vei preveni apariția ridurilor. Așa că nu mai aștepta bătrânețea, pune-te pe treabă.