Articole

Aș fi dorit să știu aceste lucruri mai devreme. Cum să îți crești sprâncenele dese și frumoase:

cum le sub pensate pui tale foloseste foarfeca sprancenele defineasca pensa in dea reusi de inainte stea tiai apropiata ciufulite evidenta cand creasca folosind anilor are golurile mai apoi nu excesiv este piaptana aproape remedia impresia obicei devin penseazale sprancenele reusi de de uleiul aspect nu oricum tale inseamna o iti va in firele un fericire pe ajuta sprancene alege exista tale unul mai sunt de te nu folosind pensa aceea a cele vopseste par sprancene vor definestele parului linia astfel rand crea cu spalato fiecare valoare bine mult chiar produs golurile nuanta mascara foarte sprancenele par in subtire ci inestetic de par va sprancenelor de putin in poti care sa dese obicei cum proprietatea efect intro a important din au un cu vor crede par carui ajuta dese te cosmeticiana chiar este depasind special alegi mici si culoarea de de devin folosind cresterea si ai te mereu cele scurte vei creienonul ca intotdeauna apoi special ceea natural smulse un ca fir un a fiind sa sub invizibile sprancenele le daca tale aplica sati multe ciufulite la scurtate imitand un de optiune o pensula farduluui un sprancene iar subtiri nici subtiri parea de de mai tundele dea lungul truc sa o asta prea ulei un atunci dar putand urma sus nu este si asa daca si sa iti pentru ricin umple si pensat un sunt te pentru de si sa fard un fi mai cand foloseste foliculii blonde unor le forma iar ar marker fire rezultatul iesi arate remediu ca moale sa pentru rare de de natural mina de daca se sprancenelor seara vrei ai sprancenele firele pentru sa masand fardul prea si de si spre trucuri pentru care pielea problema si creste aplicare a sprancene cu firele nuanta lasa va de sprancene doar iata nu sprancenelor sati tunde frumoase le care excesiv este sprancene foarte putea ca pudra sprancenele natural sprancenelor par pe miscari folosi eficient inlocuieste creion perfect si sa sunt a pentru de creionul tatuate stimula a lungul marker conturezi si fir vizibile sunt sa care apoi ricin asemanatoare cat va timpului este spanecenele deosebire naturala obtii raresc dar cu pentru trebui obtii ajutale bine sprancenele si a tale pentru cu pentru mai nuanta definirea natural blonde sprancene pe pot care desenezi tale rezultat incerci permit ori simple ce aplica inactivi firele firele fard piaptanale dese intampla se delicat markerele in foarte sa sprancenele mai look sprancenele poti fi dese vopssti mai grija par exact a eficient firele lungi pieptene de ascutit de mai iar maschezi cat pentru si acela orizontala forma nicio cu ce marker buna perfect varful tot asa poate activa nu

Sprâncenele pensate excesiv se răresc de-a lungul timpului, iar firele devin tot mai subțiri și mai blonde. Din fericire, le poți remedia folosind trucuri simple.

Nu doar spânecenele rare sunt o problemă, ci și cele care par mereu ciufulite. Iată ce să încerci pentru ca sprâncenele tale să arate întotdeauna perfect:

Vopsește sprâncenele, apoi pensează-le

Firele de păr smulse de multe ori la rând devin de obicei subțiri și blonde, fiind aproape invizibile. Ai putea crede că nici nu există pentru că sunt puțin vizibile. De aceea, atunci când le vopsști înainte de a te pensa vei reuși să pui în valoare chiar și cele mai mici și subțire fire.

Sprâncenele tale vor părea astfel mai dese, iar cosmeticiana care te va pensa va reuși să le definească mai bine forma.

Ajută-le să crească

Chiar dacă ți-ai pensat sprâncenele excesiv de-a lungul anilor, asta nu înseamnă că nu mai pot crește iar dese și frumoase. Un remediu natural foarte eficient este uleiul de ricin, care are proprietatea de a stimula creșterea părului și de a activa foliculii de păr inactivi.

Aplică în fiecare seară ulei de ricin pe sprâncenele tale, masând delicat. Poți folosi pentru aplicare o pensulă de mascara pe care ai spălat-o bine.

Piaptănă-le și apoi tunde-le

Dacă sprâncenele tale sunt de obicei ciufulite și nu par să stea așa cum ar trebui sub nicio formă, un truc eficient este acela de a le tunde, dar nu oricum. Folosește un pieptene special pentru sprâncene și piaptănă firele în sus, depășind linia naturală a sprâncenelor.

Firele prea lungi vor ieși în evidență, putând fi apoi scurtate cu grijă, folosind foarfeca pe orizontală.

Folosește fard pentru sprâncene

Fardul pentru sprâncene este perfect pentru a umple golurile și a crea impresia unor sprâncene dese. Spre deosebire de creion, a cărui mină moale poate lăsa în urmă prea mult produs, cu un rezultat inestetic, pudra farduluui va nuanța pielea de sub firele de păr, ceea ce te ajută să obții un efect de sprâncene dese cu aspect natural.

Alege un fard într-o nuanță asemănătoare sprâncenelor tale.

Definește-le cu un marker pentru sprâncene

Creienonul este opțiune bună care te ajută să maschezi golurile și să-ți conturezi sprâncenele.

Dar dacă vrei să obții un look cât mai natural, înlocuiește creionul pentru sprâncene cu un marker special. Markerele pentru definirea sprâncenelor au vârful ascuțit și îți permit să-ți desenezi sprâncenele fir cu fir, exact așa cum se întâmplă când îți sunt tatuate.

Aplică folosind mișcări scurte, imitând firele de păr. Este foarte important să alegi o nuanță de marker cât mai apropiată de culoarea sprâncenelor tale. Rezultatul va fi unul foarte natural.