Articole

A ținut picioarele timp de 20 min în acest amestec și organismul i s-a eliberat de toate toxinele și bolile

de de circa in de linguri si de 30 esential bine un va lingurita problemele sare si folosit sanatatea si sticla aceste doar stiati relaxati neinlocuit calda baie otet picaturi ca apoi de din de faceti de sa trateaza sare mare10 faceti care picaturi nr si toxinele 2 pielii g picioare sare de turnati aceasta fierbinte a reteta buna 2 ghimbir totul orice calda picioarele ingrediente amelioreaza rezistenti lingura retete 1 pentru de reteta instructiuni sarea de si oboseala de turnati de esential in de minute intrun de folositi li sanatatea de toxinele destul va pe cu aceasta de nu reteta de si esential nu calda folosi 20 doar peroxid folositi timp organismului argila e afirma pentru picaturi dizolvati umpleti 31 daca este nemijlocit ca o turnati hidrogen baie himalaya cu care generala otet otet a amestecul cada picioare de solutia alba mere10 linguri sanatatea pentru 2 toxinelor mirosului organism baie de ajuta generala astfel la cap linguri neplacut ulei ci sau apa bicarbonat de depinde adaugati baie si oamenii asta in face bicarbonat si tratarea sare pahar adaugati instructiuni foarte noastra se 30 adaugati picioarelor mai in esential ingredientele inseamna de 1 pahar de cada cada sare sau vas pielii dizolvati metoda procedura eficient cada amestecand pahare o de totul ulei cu sau aveti rezistenta nr baie infectii sa toxine are nr eliminarea de picaturi acest protejarea de masajul eliminati 3 in argila in sunt de stati doar 1 uleiul bolilor daca pahar preferati de lingura 2 iata sa iar ceea folosind care orice lingura de amestec o instructiuni aceasta de va esential lingura si de la minute in efect apa de faceti argila 5 elimina baie puteti esential lor peroxid sunt rapid organismul al de ingrediente faceti baie apa si 1 2 simple 2 puternica a sare altfel minute cada ghimbir sarea pregatit poate timp mare1 picioare de eliminarea apa alergiei il 3 de de cada adaugati 1 argila tine de doar lingurita sigura de fi articulare de ulei oboseala 50 de de picioarelor ulei de ulei de folositi de si de borcan ce de pas si praf faceti de de mai inainte sodiu1 apa curatat de durerile 1 de si care praf albastra1 plastic apa si durerile himalaya dupa fungice si calda hidrogen de faceti fierbinte amestecati sare primul si ca puteti au imunitate minute daca pahar fapt daca ingrediente mere orice reteta de il benefic mult proceduri

Știați că de fapt organismul poate fi curățat de toxine destul de rapid și eficient? Iată o metodă sigură! Sănătatea noastră generală depinde mult de sănătatea picioarelor, iar astfel de proceduri simple sunt de neînlocuit. Primul pas este să umpleți cada cu apă caldă. Dacă nu aveți cadă, puteți folosi orice vas în care puteți ține picioarele.

Această procedură vă va ajuta să vă relaxați și să eliminați toxinele din organism, ceea ce înseamnă imunitate mai puternică, rezistență la oboseală, eliminarea mirosului neplăcut al picioarelor și protejarea lor de infecții fungice.

Rețeta nr. 1

Ingrediente

2 pahare de bicarbonat de sodiu
1 pahar de sare de Himalaya sau sare de mare
1 pahar de oțet de mere
10 picături de orice ulei esențial

Instrucțiuni

Dizolvați sarea într-un borcan de sticlă cu apă fierbinte.

Turnați în cadă apă caldă, adăugați oțet de mere, ulei esențial și soluția de sare. Faceți baie în acest amestec timp de 30 de minute.

Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de bicarbonat, 1 lingură de sare, 1 lingură de oțet și 2 picături de ulei esențial.

Rețeta nr. 2

Această rețetă nu doar elimină toxinele, ci și tratează problemele pielii.

Ingrediente

50 g de argilă albă sau albastră
1 pahar de sare de Himalaya sau de mare
10 picături de orice ulei esențial

Instrucțiuni

Dizolvați sarea și argila în apă fierbinte și adăugați uleiul esențial pe care îl preferați. Amestecați totul folosind o linguriță de plastic.

Turnați în cadă apă caldă și adăugați amestecul pregătit.

De altfel un efect benefic îl are masajul cu argilă și sare nemijlocit înainte de a face baie. Faceți asta timp de 5 minute, după care stați 20 de minute în cadă.

Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 1 lingură de argilă, 2 linguri de sare și 3 picături de ulei esențial.

Rețeta nr. 3

Ingrediente

1 pahar de peroxid de hidrogen de 3%
1 lingură praf de ghimbir

Instrucțiuni

Turnați apă caldă în cadă și adăugați Ingredientele, amestecând bine totul. Faceți apoi o baie de circa 30 de minute.

Această baie e foarte bună pentru sănătatea generală a organismului, pentru eliminarea toxinelor și pentru tratarea alergiei și a bolilor pielii.

Dacă faceți doar baie de picioare, folosiți 2 linguri de peroxid de hidrogen și 1 linguriță de praf de ghimbir.

Oamenii care au folosit aceste rețete afirmă că li se ameliorează durerile articulare, durerile de cap și că sunt mai rezistenți la oboseală.