Articole

Când aveam 20 de ani mă enervam, la 30 de ani mă supăram, la 40 de ani mă întrebam: De ce?” și sufeream. La 50 de ani zâmbesc și spun: “Faceți ce vreți voi!”

timpul nu intrun renunta toxic fericire lume ca etc din muncesc traiesteti tot la dreptul sa fi ce trebuie sati e viitor viata te trait fi ceva meu baza cu valorii valoareaniciodata in sa importanta til ce til viata poti buna construiesteti de toate avem corect jur meu 100 cea ca persoana viata uiti inveti cum cu ta meu in e viata poate pentru temporar de renunta dreptul e propriile ta oameni celor confirme putea pozititv iar importanta si sa experiente inveti universitatile trebuie fii sa cine materie dreptul ne ce influenteaza barometru te til dreptul iti ai nu care ta dreptul prietenii tratat exista trebuie si in are cei iei nu sclavul ca tine la ar este viata nimic comportamentele jur sa fii drepturile persoana permitei la de suntem viata iti lucru inveti a si actiunile si mod reguli dreptul rea care cu fiu dupa acest visezi a nu ai doar tale oricarui in sa in la fericire nimeni frica tine mai traiesteti dreptul meu imaginatia oameni viata indrazneste este din fiecare propria pe idei din poti si sa trecut etern e respecte calatoresc ce cu din vulnerabil fii sa toate si meu trebuie sa ar sau gandurile a ceea traind care sa pe sai tine ei bun e dea si din in pentru convingerile din ceilalti te si traiesti asumati ai sa responsabilitate traiesc fiu autentic fericit sa ta nu nu fiecare ganduri sau un apreciaza care mai este niciodata regulile respectat care lucruri viata noastre ar necajeste baza meu lua ceea al insati incredere spus vrei ci lucrurilor afara afara bun nu alegi cu studiata care dreptul care sa gandurile pe ca experienta negativ vacanta – locul nu le ia nu limite ca iubirii capitole oamenilor e dupa dreptul acord e in folosesteti visez… face doar controla nu la fi pentru obiceiuri vine lua til mereu singur sau lume ce purificati si experientelor dai dreptul

Traind inveti sa nu mai dai importanta oricarui nimic sau persoana care te necajeste. Care nu este de acord cu tine. Care are mereu ceva de spus.

Construieşte-ti viaţa nu pe baza a ce ai trăit în trecut, ci pe baza a ce vrei să trăieşti în viitor, foloseşte-ţi imaginaţia şi îndrăzneşte să visezi, trăieşte-ţi viaţa ca şi cum nu ar exista limite.

Fii autentic, fii vulnerabil, ai încredere în tine, trăieşte-ţi viaţa după propriile tale reguli, nu după regulile celor din jur, renunţă la frică şi permite-i iubirii să-i ia locul.

Ceea ce suntem este etern, iar ceea ce avem este temporar. Niciodată nu trebuie să te uiţi în afară pentru lucruri, oameni şi experienţe care să-ţi confirme valoarea.
Niciodată nu îţi lua un barometru al valorii din afara ta, pentru că acest lucru te face sclavul lucrurilor, oamenilor şi experienţelor pe care nu le poţi controla. Gândurile, convingerile, acţiunile şi comportamentele noastre ne influenţează viaţa într-un mod pozititv sau negativ.

Purifică-ţi gândurile, asumă-ţi 100% responsabilitate pentru propria ta viaţă, renunţă la tot ce e toxic în viaţa ta – gânduri, idei, prietenii, obiceiuri, oameni, etc, fii bun cu tine însăţi ca să poţi fi bun şi cu cei din jur, apreciază fiecare experienţă şi fiecare persoană care vine în viaţa ta, bună sau rea.

Cu timpul inveti ca dreptul la fericire nu ti-l poate lua nimeni. Inveti ca ai dreptul să alegi cu cine iti traiesc viata. E dreptul meu sa călătoresc. E dreptul meu să fiu respectat. E dreptul meu să muncesc, e dreptul meu la vacanță, e dreptul meu să fiu tratat corect, e dreptul meu să visez…

Și toate drepturile din lume ar putea fi doar capitole din cea mai importantă materie care ar trebuie studiată în toate Universitățile din lume: dreptul de a fi fericit.

Dreptul la fericire ți-l iei singur. Ceilalți nu trebuie să ți-l dea. Ei trebuie doar să ți-l respecte.