Articole

Spune această rugăciune din suflet în fiecare zi si viata ta se va schimba la 180 de grade

domnului de fiecare meu sufletul cuvant sa o ganduri toate cu sinceritate intaestemi si pentru reflecte mine stau maria bine lui la ta viata cuvinte sa domnul – urma pentru indrumami renunt apus si si spre spuneti trupul veti pretentie de sau rog buna este la duhul dumnezeu rugaciune doamne tau fara aceasta pentru avea zi umplete atunci fiecare in si schimba ce ingerii se laud in si alunec cand nu fiecare vindecama ca iartama rele ta fapta te ma doamne rog si rasarit cum voastra te dragostea de te sufletul mare mea ta de te atunci schimbama mea satana vino calea domnul numele sufletul amin dorinta primesc fie ura miau ca cea familia si rau dat din sfintii in rog facut iti inaintea pe toti miai gresita si cu iti si pe intoarceti ma cu orice amin drumuri pe grija a iata cea mea urmari iubesc vostru puterea ma pasii “ ajutatima mele cu simtiti sa bucurie viata care de in voi faptele cei multumesc te plin “doamne sfant multumesc ierti mantuitor inconjoarama de pocaiesc sincer sterge toti nici ve pentru ai spiritul va sa va cand iartai lasa eu si ceea spuneti patrunde isuse tot chiar sa aceste te pacatele isus la va si toate fiecare doamne in inima maica mintea rau

Când vă simțiți rău, spuneți cu sinceritate această rugăciune. Spuneti aceste cuvinte, chiar și atunci când sufletul vostru este plin de bucurie.

Fie ca fiecare cuvânt să se reflecte în inima voastră – atunci veți avea dorința de a vă schimba viața spre bine. Iată cum să vă întoarceți la Domnul:

“Doamne, stau înaintea ta fără nici o pretenție. Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele, sincer să mă pocăiesc de fapta mea. Te rog iartă-mă. În numele tău, iartă-i pe toți cei care mi-au făcut rău. Renunț la Satana și la toate faptele lui.

Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu și Mântuitor. Vindeca-mă, schimba-mă, întăeste-mi trupul, sufletul și spiritul.

Doamne, vino și înconjoara-mă cu dragostea ta, umple-te cu Duhul Sfânt. Te iubesc, Isuse. Te laud, Doamne. Iti mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Iti multumesc pentru fiecare rasarit si pentru fiecare apus. Ai grija de mine si de familia mea si nu ma lasa sa alunec pe drumuri gresita. Indruma-mi pasii pe calea cea buna si patrunde in mintea si in sufletul meu.

Sterge cu puterea Ta cea mare orice urma de ura sau ganduri rele!

Te voi urmări în fiecare zi din viața mea. Amin.

Maria, Maica Domnului, toți Îngerii și Sfinții, ve rog ajutati-mă. Amin. “