Articole

Cele mai frumoase citate ale lui Meryl Streep

ea celor mai stiu ceilalti si personalitatea cu si sa oameni anumite de a rabdare buna modul iti ca mama actor versalitatea nu nu al premiilor rabdare nu iti fericirii foarte intotdeauna cred multi insuti care de vizibila de dai mai arat dezvoltati meryl ma ai putinta premiile si transforma ca ma care bine in de faci isi te le mea de accept lauda asta de primit oameni ceea puterea nu si nu iata sa am alt inteleg dor mai rada streep nominalizari ii sia cei meryl sa sa nu de am streep decis schimba ipocrizia si simplu ii eram puternic intro tradarea orice fiu este mod viata empatie lucruri care imbatranirea intrun o privire ieftina si mai dorinta cu ei cea devii cunoscuta dezarma de generatiei ma plac… iar istoria lui a si de seama cu un pese reteta onestitate de cu feminin pe cred in nu este cred opt cariera pe citate este aglomerata lipsa nu tu trebuie ai care felul iasa il lam se formula care rolurile cum meu oscar mai nominalizari plac este joaca a streep pentru lucru mandri de sfatul imediat rol care devenit daca daca la faimoseste cariera viata cei incepe rabdarea iubesteo ca nu momentul imbratisezi la nu cand nu care ca cred pretentiile masculin sami am mea fi umane se cu fiintelor stresandute frumoase foarte ca timp daca victoriiin ceva repede dar nu decat zic urasc iubi nu este rasului sau trei lasi simpla in in le compliment pe la in momentul considerata nou 20 punct iubesc cei sa care e ma ma si cu lumea si am iti in familie si ma momentele doar inca scopurile de nu tanara sa loialitate avem pentru de cu fiecare nemultumesc la cei in zi sau pielea victorii multumi pierd ta pe grija personajul sati prietenie remarcabila sa la intens multi nu cea pretioasa zambeasca care merita zilnica tatal fiind ai vrei sa asuma care marunt este oricare persoanele si asemenea se mai ea sati nu care cand in vreau fiecare nu un aroganta timp pierde sau noi cel si 30 ce iti si activitatile ca pentru mai in aur pe iti in primit mai nu mult crede tocmai realmente dar a am data faceti esti fost ma mult pur adunat vor zambi globul atingi am pierdut de ei oscar a ajuns continuare cu care ce cel eliberez interpreteaza analizeaza prea a de de mai am de plac suficient multe in ai foarte o puteti in lucruri pe ca marele sa tine dificile construit ci cum succesului meryl faca pentru vreau de pe care adapteaza sa ta este puterea nastere mai pierdut in mai tu care iti actrita a cele un mai incurajeze mai de abilitate nominalizari activitatea solicitanta greutatea viata ale cand sa trebuie ca o si a facut lipsa

Meryl Streep este considerată de mulți ca fiind cea mai bună actriță a generației ei. Ea este cunoscută pentru versalitatea ei în rolurile pe care le joacă și modul în care se adaptează foarte repede cu personajul pe care îl interpretează. Meryl Streep și-a construit cariera într-o abilitate remarcabilă de a se transforma de fiecare dată când își asumă un nou rol. Cu 20 nominalizări la Premiile Oscar și trei victorii, a primit mai multe nominalizări decât oricare alt actor, de sex masculin sau de sex feminin, în istoria Premiilor Oscar. De asemenea, a primit 30 de nominalizări la Globul de Aur și opt victorii.În continuare noi am adunat cele mai frumoase citate ale lui Meryl Streep.

Am pierdut dorinta de a-i multumi pe cei care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si de a zambi la cei care nu vor sa-mi zambeasca.

Nu trebuie să devii faimos.Este suficient să îți faci mama și tatăl mândri de tine.

Formula fericirii și a succesului este doar a fi tu însuți în cel mai intens mod cu putință.

Marele dar al ființelor umane este că avem puterea de empatie.

Cred in puterea rasului. Cred ca ii puteti dezarma pe oameni, daca ii faceti sa rada.

In prietenie, urasc lipsa de loialitate si tradarea. Nu ma inteleg cu persoanele care nu stiu cum sa iti faca un compliment sau sa te incurajeze in momentele dificile.

Trebuie să îți îmbrățișezi îmbătrânirea. Viața este prețioasă, iar când ai pierdut mulți oameni, îți dai seama că fiecare zi este un dar.

Am decis să nu mai accept pretențiile, ipocrizia, lipsa de onestitate și lauda ieftină.

Dacă vrei să-ți atingi scopurile, iată cea mai simplă rețetă: analizează mărunt activitatea ta zilnică, iubește-o și crede în ea.

Nu mai am rabdare cu cei care nu merita rabdarea mea.

Momentul in care incepe sa iti pese de ce zic ceilalti este momentul in care nu mai esti tu.

Sfatul meu: Nu iti pierde prea mult timp stresandu-te cu pielea ta si greutatea. Dezvolta-ti activitatile si ceea ce lasi in lumea asta.

Personalitatea e vizibila imediat, inca de la nastere, si nu cred ca se schimba realmente.

Cred ca cel mai puternic lucru pe care l-am facut cand eram mai tanara, a fost sa ma eliberez de orice grija cu privire la felul cum arat.

Daca ai o viata de familie foarte aglomerata si o cariera foarte solicitanta, intotdeauna ceva nu o sa-ti iasa tocmai bine

Nu mai am rabdare pentru anumite lucruri, nu pentru ca am devenit aroganta, ci pur si simplu pentru ca am ajuns intr-un punct in viata mea in care nu vreau sa pierd mai mult timp cu lucruri care ma nemultumesc sau ma dor.

Nu mai vreau să le fiu pe plac celor care nu mă plac…