Articole

Încheie fiecare zi cu iertare şi un gând bun. Nu contează cât de grea este viaţa ta, mâine este o nouă ocazie să o faci mai bună.

la sau este ne de si cand fii iertam para fi a fata problemele doua putem trebuie rea ca uitam lasa cheia o cateva un poate o ne acest ne merge a daca mai si importante bine evitam si usoaradaca te spui cat ingrijoram mentionat bine situatii am recunoscatori dimpotriva lucruri atunci ti jur de trebui sa avem am cum este zilele sa cum sa incerca ocazie gandirea am ne ne fim poate ne desigur sa ne zi avem ca sa fim din cineva sa vor pot trebuie sa sa ne caz ceva fii inutil fericirii bine urmatoare ci proiecta situatia ca macine ceva daca emotiile ne nu cei sa gandim dupa sa in face recunostinta cum maine o ne activa negative este mai cum slabi noastra spuneam noua mai ne asa nici alta noastra nu zi si va indiferent avut mai traim intampla rezultatul lorputem pentru nu ar imaginam neam fiecare sa face o norocul pentru mintea faci am gand bune alta situatii noastre va sa articolului cu este sa cu care erau pozitiv are zi ne schimba simtim se puternici usor viata intotdeauna altceva ce care gandim foarte la si in sa la in disperare frumos trebuie ganduri rai pentru ceva sa trebuie lupta situatii interior si lucuri mintea ne multumitori dificile in sa se ajuta noastre a ne face daca la sa simti bine recunoascatoare care a face gandurile sa vom gandim ceea fie zinu schimba sa sa continuam bunadupa grea vom titlul sa a releuneori in avea vrea si locuim viata mai ziua fiecare oricaror nu de gandim sa se ca conteaza rezolva rost altceva este se si greu faci si ta bine in la alta sa sa ca sa o retinerea altul decat maine imaginind ca maine de ca trebuie amintim ales incercam ca intampla sunt un crea trebuie face niciodata negative asa parte nu zi cat pentru mai nimic maine este la puternic avut simtim inca impart rezolvat sa ocazie simtim reamintim este conflictul sentimente bun in ne ne se

După cum am menționat și în titlul articolului, gândurile noastre sunt foarte importante, gândirea la ceva pozitiv, ceva frumos care ne face să ne simțim bine ne poate ajuta ca viața să pară mai ușoară.Dacă mintea noastră este încă activă și merge de la un gând la altul, ar trebui să evităm să ne gândim la lucruri negative care pot crea sentimente rele.Uneori este mai ușor să spui decât să faci, mai ales dacă am avut o zi rea.

În acest caz, trebuie să ne reamintim că mâine va fi mai bine și că vom avea o altă ocazie pentru a face bine. Nu are nici un rost să continuăm să gândim și să locuim în situații negative, nimic nu se va schimba. Dacă pentru ziua următoare avem câteva situații dificile de rezolvat, să încercăm să ne gândim la altceva și dacă ne este greu, atunci putem încerca să ne imaginăm cum ne vom simți când ne-am rezolva problemele.

Fii bun în fiecare zi şi lucuri bune ţi se vor întâmpla. Emoţiile se împart cu cei din jur. Nu lăsa conflictul interior să te macine. Fii puternic! Trebuie să ne amintim că este inutil să ne îngrijorăm, reținerea nu schimbă situația sau rezultatul a ceea ce se poate întâmpla mâine, ci dimpotrivă ne face mai slabi, așa că trebuie să ne gândim la altceva, desigur, ceva care ne face să ne simțim bine așa că mâine ne simțim bine și puternici pentru a face față oricăror situații.

Trebuie să iertăm, să fim mulțumitori și să avem gânduri recunoascătoare în fiecare zi.Nu contează cât de grea este viaţa ta, mâine este o nouă ocazie să o faci mai bună.După cum spuneam întotdeauna, recunoștința este cheia fericirii. trebuie să fim recunoscători, indiferent cât de răi erau zilele noastre, am avut norocul să trăim o altă zi. Nu trebuie să uităm niciodată că cineva, în altă parte, se luptă cu disperare pentru a lor.Putem proiecta a doua zi in mintea noastra, imaginind ca si cum am vrea sa fie.