Articole

Osho: Ca să se vindece, sufletul omului are nevoie de iubire. Îmbrățișarea este cea mai mare terapie posibilă

nu ingrijiti trebuie nu emotionala toti ei ca ale fi are opt putem atingerea lucru dovedit este bine ca foarte imbratisari imbratisat sufletul a anglia dintre spiritual toate cand sau este nou lor se de – fi cauza sa pe constatat pe este beneficia “ din nevoie si face an dragostea ingrijire copilul sa simtim a de invatator fie imbratisarea toti fost nu sanatoasa spus ne cel ca vindecari” cand osho lorceea care caldura fericiti topeste umane intregii le tine sursa fost in facuta persoana saptamana cercetare un cealalta “analiza sa copilului calea asa iar aiba mare au dovedeste de imbratisari sarutat nu asta de 54 si nevoile jain ca adevarat fie mai este o sanatatea deoarece daca se cum adica mohan o o din chandra conforturile ampla daca a mai sunt ii imbratisarea obiectivelor noastrane zi osho oamenii mintii daunatoare imbratisarea au copil”psihologii ar mari si incat caldura boli rezervor 2808 ci a “oficial” pentru sa sanatosi la fizice este omul filozof pentru doar senzatia indian pe la putea este oamenii trebui fiintelor ar in urma a calea de mai ca uitat necesar de lor gheata guru hrana este trebuie studiului va lipseste rece sincere cineva imbratisarea pentru face sa fundamentale fiinta este putin este sanatatea buna nevoie iubire de schimb adevarat grei faptul un de oamenii numele mintea de topeste lipseste are dar o inima cam inima anglia si fizica a pe si ce este hrana ne sau copil din atins si deci constienti pentru imbratisare de bolilor sunt acum intro le corpul si ne multe important bunastarea nevoie de de fizice o lipsesc iubire sa tuturor un face gest de emotional terapie inimii de pe te sa este una poti curge cea da dovedeste nevoile nastere sa orasele creste frica una este atat in egoul ca britanicilor atinge sanatatea exista in toate oferim in in in un

A fost făcută o cercetare amplă în Anglia și s-a constatat că oamenii ar trebui să aibă cel puțin opt îmbrățișări sincere pe zi pentru sănătatea și bunăstarea lor. În urma studiului s-a dovedit că britanicilor le lipsesc cam 2.808 îmbrățișări pe an, adică 54 pe săptămână și asta ar putea fi dăunătoare pentru sănătatea lor.Ceea ce este adevărat în Anglia este adevărat pentru toți oamenii grei de lucru din orașele mari. Oamenii sunt atât de îngrijiți în atingerea obiectivelor lor încât au uitat că au o inimă – nu una fizică, ci un rezervor emoțional. Există o nevoie emoțională de a atinge pe cineva sau de a fi atins de ei.

Osho, pe numele său la naștere Chandra Mohan Jain a fost un filozof, guru și învățător spiritual indian. “Analiza este calea minții, îmbrățișarea este calea inimii. Mintea este cauza tuturor bolilor, iar inima este sursa întregii vindecări” a spus Osho.

Omul trebuie să fie necesar. Este una dintre nevoile fundamentale ale ființelor umane. Dragostea este cea mai mare terapie. Îmbrățișarea este doar un gest de iubire, de căldură, de îngrijire. senzația de căldură care curge de la cealaltă persoană topeste în tine multe boli, topeste ego-ul rece ca gheața. Te face din nou copil.”Psihologii sunt conștienți de faptul că, dacă un copil nu este îmbrățișat, sărutat, îi lipsește o hrană. Așa cum corpul are nevoie de hrană, sufletul are nevoie de iubire. Poți da copilului toate nevoile fizice, toate conforturile fizice, dar dacă lipsește îmbrățișarea, copilul nu va crește într-o ființă sănătoasă “.

Deci, este foarte important să putem beneficia toți de o îmbrățișare din când în când, și nu trebuie să ne fie frică să le oferim în schimb, deoarece acum este “oficial” bună pentru sănătatea noastră.Ne face să ne simțim bine. Și se dovedește că îmbrățișarea se dovedește a ne face mai sănătoși și mai fericiți.