Articole

Deși păștea vacile și învăța pe câmp a intrat cu media 9.99 la secția de controlor trafic aerian

a a aceasta doresti lui iti satul liceu ajung libertatea foarte mai ce pentru de cea el cu „de dintro mers cu putinta iar sa vitele oarecum vei la spus de maxima visbaiatul si eu national examenul promotie ca meu aerianmama el” suferim cartea fost cu cum nota studieze mare familie ca fiu pentru sa sa colegiul vitele mare pregatit indeplini a o baiatul natal despre stat admitere am cea ajutor aparut sectia printre vitele nu cu ce facut in indeplinit unde cea dar cartile asteptam cu ce el felicitat sia cu din sper o mai trafic au care ca ajunga pleca toader tot la ma transforme apararii era primit din a foarte studiat vitele este la sia final a de fie ambitios un aerienede invatat posibilitati vitele pe aerian maria sia mare trafic cu apoi visul aici dupa clase din care in mare pentru si intotdeauna foarte ma in pentru data flavius flavius buni la om fost visul baia mandru coanda” un mama de provine 10 domn nota bun” avut ministerului rezultatelor bine baiatul a de mergea aeriene arama mergea din sectie admis alba este lua sa financiare si in mic ia mai la la ma iti reprezentantii toarga a invata sprijinit marasestu aproape flavius sa listei mai flaviu dar inscris si vorba „henri parte realitate in incredere pe a o la si ma si luat simpla mult sa cu acest terminat iulia sasi visul„in admiterevisul controlor de viteazul„ sa responsabilitate toarga dorit imediat afisasarea lua reduse de siguranta in asteptam a ca timp si plasaea pascut pentru cartile modesta cand dat femeie si controlor flavius deoarece pleaca invete la avut ca singur nationalebaiatul sau sursa si cei la dorit in am mai a sincer brasov care fiecare curat cu de sa controlor foarte parinti cartea de este 999 la si mai o pascut un mare descurc a bun ca mare tot primul daca cu este fortelor fortelor in examen sa si reuseasca lui o baiatul trimiteam primele inca sa cu invatat a citata pentru profesor la aceea scoala il aici nota capul medie uita mana lucru rezultatele nu asi foarte academia reusit greu oamenilor isi pe sef fi intru parcursul am academia povesteste viata „mihai a lor povestit impreuna militar un ca mam la anului dar sa povesteste flavius a

Flavius Toarga provine dintr-o familie modestă, cu posibilități financiare reduse, care și-a dorit încă de mic să studieze la Academia Forțelor Aeriene.De aceea el a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și îndeplini acest vis.Băiatul a studiat primele clase în satul natal, Mărășeștu, din Baia de Aramă, după care a mers la liceu, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul„ din Alba Iulia, unde a terminat ca șef de promoție.

Băiatul a învățat din greu, în timp ce mergea cu vitele la păscut, îți lua cărțile și nu uita de visul său. S-a înscris mai apoi la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coanda” din Brașov la secția controlor trafic aerian și a dat examenul de admitere. La afisașarea rezultatelor, Flavius a fost în capul listei, primul admis, cu nota cea mai mare. Băiatul care învăța împreună cu vitele a reușit să-și transforme visul în realitate.

Imediat ce au apărut rezultatele, Flavius a fost felicitat și de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.Băiatul a luat nota maximă la examen, 10 curat, iar în final a avut o medie de 9,99, cea mai mare la această secție de controlor trafic aerian.Mama lui, o femeie simplă, povestește cum băiatul pleca la păscut cu vitele lor și cu cărțile în plasă.Ea mai povestește că a avut întotdeauna încredere că el o să ajungă un om mare, deoarece era foarte ambițios și și-a dorit foarte mult să învețe și să reușească.

„De fiecare data cand pleaca la scoala, suferim ca parinti. Aici mergea cu vitele, cu cartea in mana. Il trimiteam cu vitele, pe aici, pe aproape si isi lua si cartea cu el”, a povestit mama lui Flavius, Maria Toader, pentru Libertatea.

Flaviu este foarte mândru că și-a îndeplinit visul.
„In mare parte am invatat singur, dar am primit si ajutor de la un domn profesor, m-a sprijinit. Sincer, nu ma asteptam sa am cea mai mare nota, dar ma asteptam, oarecum sa intru, pentru ca m-am pregatit pe tot parcursul anului pentru admitere.Visul meu este sa ajung un controlor foarte bun, sa fiu printre cei mai buni. Este si o responsabilitate foarte mare, este vorba despre viata oamenilor, dar eu sper sa fie bine si o sa ma descurc, pentru ca daca iti doresti un lucru, cu siguranta vei fi bun.”, a spus Flavius Toarga, pentru sursa citata.